Публикувано Януари 26, 20179 гд Имам проблем с iphone 4s относно ресторе влизам под ДФ Мод и започвам да му правя ресторе през iTunes.Но не може да завърши ресторето и ми изписва следнато: The iPhone could not restored.This divece isn't cligible for the requested build.Моля за помощ.
Публикувано Януари 26, 20179 гд И с какво се опитваш да го ресторнеш? 9.3.5 е последното, което можеш да му сложиш, по памет...
Публикувано Януари 26, 20179 гд Автор Да в момента е с 9.3.5 но като го вклуча се показва за малко логото и изгасва не изка да зареди и влиза под ДФ мод. И за това изкам да му направя ресторе но не ми се получава.
Публикувано Януари 26, 20179 гд Автор Напражих го но сега пък ми изписва следната грешка: The iPhone could not be restored. An unknow occured (50)
Публикувано Януари 26, 20179 гд Автор Какво точно означава тази грешка: The iPhone could not be restored. An unknow occured (50)
Публикувано Януари 26, 20179 гд Пробвай в друг usb порт, друг кабел, друг компютър. Пробвай да ресторнеш без сим карта и ако все пак не става, вероятно имаш проблем с бейзбанда. Хардуерен проблем.
Публикувано Януари 27, 20179 гд Автор На друг комп ми дава следната грешка: The iPhone could not be restored. An unknow occured (3004)
Публикувано Януари 27, 20179 гд В гугъл със сигурност ще намериш информация за тази грешка. Във форума също така ще намериш информация за тази грешка. Думата търсене не е лоша и в много случай помага. Има търсачка във форума, има и на google.com. Надявам се, не звуча грубо. В случая тази гршка може да се дължи на липса на интернет, не е ъпдейтнат iTunes, също така ако тези две неща са на лице направи рестарт на компютъра и пробвай на друг USB порт.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате