Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Фитнес гривни и iPhone

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Ползвате ли фитнес гривни свързани с вашия iPhone? Аз си купих Zeblaze Zeband, която отчита пулс, крачки и разстояние, сън, калории и има и опция за плуване. Също така пуска нотификации за звънене, съобщения от месиджи, вайбър и месинджър, мейли и аларми. Има двуредово дисплей-че, но е достатъчно да видиш част от съобщението или кой те търси ( дори и като ти звъни втора линия показва кой ти звъни на гривната ) и т.н. Това което ми липсва е, че не поддържа Български език, а само Английски и Китайски. Писах на производителя, но за съжаление и те потвърдиха същото за езиците. За съжаление, като се получи съобщение на Български се получават йероглифи на екрана.

http://www.zeblaze.com/plus/view.php?aid=90

Питането ми е, пробвали ли сте различни видове спортни гривни и имате ли опит с някоя която да извади нотификации на Български език?

• Отговори 175
  • Прегледа 17.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Добре, бе, човек. Супер си написал всичко, ама като видя Функций, Калорий, Опций и направо спирам да чета нататък, НЯМА ДУМА В МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО, КОЯТО ДА ЗАВЪРШВА С Й. Функция - единствено число

• Не знам друго, ама двамата юнаци над мен как се разбират с тези неграмотно написани постове, нямам идея... 

• Опаааа, я да видим днес какво пристигна. Тоя път много бързо пристигнаха, като ги поръчвах видях че ги има на склад в Испания и реших да пробвам като поръчам от там - и резултата: [emoji3] Sent f

Добавени снимки

Публикувано

Имам Garmin Fenix 3 и всичко си излиза на български - sms, viber, whatsapp, messenger, skype, mail. Предполагам и в ниския им клас ще е същото. Няма как да очакваш от китайче да е перфектно, за сметка на това сигурно е евтино.

Публикувано

Аз съм с mi band 2 и съм доволен!Цената е около 30$. Това са нотификациите от приложенията които ползвам
5dad4eba6e982d10e2d46312972b0c61.jpg
Естествено смс и обаждания,като на всички нотификации показва приложението и името.Работи перфектно със Healt app.Общо взето,цена качество много добра комбинация

Публикувано
  • Автор
преди 2 часа, Veselin Panov написа:

Не знам защо е такава цената на официалната страница. Реално я взех 22 $ и дойде за 12 дни от Али.

Публикувано
  • Автор
преди 7 часа, gogi6 написа:

Вади ли съобщения на екрана? Изписва ли текст на Български?

Редактирано от arm11

Публикувано

Mi band 2 изглежда добре,ще си поръчам и аз. Тая година мисля повече да бягам.[emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
преди 42 минути, Asen_77 написа:

Не знам защо е такава цената на официалната страница. Реално я взех 22 $ и дойде за 12 дни от Али.

Явно търсят балъци :)

Публикувано

При нотификации само икона на проложението и име!Няма текст.Когато си я купих,почти нямаше нотификации!Постоянно обаче ъпдейтват софтуера и включват нови неща:)

Публикувано

Батерията колко време държи?
Сега съм с един garmin vivofit /без нотификации/ и ще ми липсват 2-те години работа с едни батерии :)

Публикувано
  • Автор

Аз я имам от няколко дни и първия път не я заредих до край и изкара два дни. Сега я заредих цяла нощ и ще видя колко ще изкара. Това е за Zeband. По форуми и ревюта дават около седмица батерия. 

Малко инфо - за плуване не става много, защото сензорния бутон се бърка от водата и отчита натискания. Един приятел я пробва в този режим за плуване и това каза. Ако искате да я ползвате за плуване, съветват да се взима гривна с механичен бутон, а не със сензорен!

Публикувано
Батерията колко време държи?
Сега съм с един garmin vivofit /без нотификации/ и ще ми липсват 2-те години работа с едни батерии [emoji4]

20-30 дни:)
Публикувано
  • Автор
преди 2 часа, gogi6 написа:

При нотификации само икона на проложението и име!Няма текст.Когато си я купих,почти нямаше нотификации!Постоянно обаче ъпдейтват софтуера и включват нови неща:)

Ще им драсна един мейл за творческите им планове :)

Публикувано
  • Автор

Zeband - с включени нотификации и да мери пулса целодневно изкарва малко над два пълни дни батерията. На 48 часа трябва да се зарежда. Добрата новина е, че зареждането е около 1 час и нещо , та не е голям проблем. Вероятно ако се изключат нотификацийте трябва и повече да изкара, но не това е идеята. Вади нотификации от всичко което има на телефона, така че може би дневно излизат около 200 нотификации, а може и повече, така че ако са спряни би изкарала и повече ако само засича пулс, крачки, калории и разстояния. Също има и опция да светва екрана като си извъртиш ръката, което също е пуснато като функция.

В отговор от производителя, споменаха че ще има втора версия с друг процесор, който се очаква да поддържа много повече езици освен наличните сега Английски и Китайски. Няма потвърждение за Кирилица. На мен лично само това ми липсва, иначе гривничката е идеална, особено за цена от 22 долара.

Публикувано

Zeband или  mi band 2, някой има ли опит и с двете да ги сравни и каже коя има повече екстри?

Публикувано

Mi band 2 батерията държи 20-30 дни

Публикувано

А и се зарежда бързо.

Публикувано
  • Автор

За Zeband това което съм написал. 48 часа батерия при активно ползване на всичко, на двуредов дисплей по-дългата част на дисплея ти вади всички нотификации от телефона. Липсата на поддържан Български език е единственото нещо, което не и е ок. Всичко написано на латиница ти излиза като текст - нотификации, съобщения от месинджър и вайбър, мейли и т.н.. Според руски форуми и съпорта се чака нова версия на Zeband с друг процесор, който да поддържа повече езици, но никъде няма потвърждение за Кирилица.

За мен Zeband има доста повече екстри. Също се заржда много бързо - за около час/час и нещо. Ако си в София няма проблем да се разберем да я видиш на живо и да прецениш сам, но има доста клипове в тубата и за двете, който ще те ориентират доста добре.

Редактирано от Asen_77

Публикувано

Какво значи активно ползване?Носиш я на ръката и е вързана с телефона,нали?Същото важи и за mi band 2!Само мисълта,че през ден ще мисля зарядно и за гривна,ме отказва на момента:)Съветвам ви да не чакате нещо да се случи в бъдещето,а да си взимате неща,които ви служат на момента!Остаряваме в чакане....

Публикувано

Zeband, по мое мнение е доста по-грозна и ръбата!

Публикувано
  • Автор
преди 1 час, gogi6 написа:

Какво значи активно ползване?Носиш я на ръката и е вързана с телефона,нали?Същото важи и за mi band 2!Само мисълта,че през ден ще мисля зарядно и за гривна,ме отказва на момента:)Съветвам ви да не чакате нещо да се случи в бъдещето,а да си взимате неща,които ви служат на момента!Остаряваме в чакане....

Написах го и горе, включено е постоянно отчитане на данни, дневно получава 200 и повече нотификации и вибрира и изписва на екрана. Иначе това с батерията - айде стига. Телефона го зареждате всеки ден, пък не си взимаш Нокия с фенерче за да ти кара седмица ;)

Публикувано

Е да де,като mi band!Иначе сравненито с нокия е неуместно!Два продукта с еднакви възможности и цена,с различни батерии:)Какво да изберем е въпроса?

Публикувано
  • Автор

Нокията ти показва кой те търси - кара седмица батерията - с бутони е. iPhone прави повече неща самото устройство - кара ден/два - сензорен бутон на устройството и е водоустойчиво ;) 

Спора е излишен. Всеки търси различно нещо. 

Шамане - двете гривни са доста еднакви на вид и размер.

Публикувано

Gogi6 на какъв език е като я включиш първоначално,че поръчах една ама само да не тръгне на китайски [emoji3]

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.