Публикувано Февруари 28, 20179 гд Жоре, след ъпдейта никъде не можах да намеря езиците, за да го направя на български. Имаш ли акаунт в Xiaomi?С телефонен номер?
Публикувано Февруари 28, 20179 гд Веднъж получих ъпдейт на гривната,а вчера май на апп-аSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 3, 20179 гд Версията е 1.0.1.39, както е при теб но Бг няма.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Март 3, 20179 гд Езиците ти как са подредени?Бг първи ли е?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 3, 20179 гд Дай горе едит и после prefer BulgarianSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 6, 20179 гд Още много неща сега ще ти станат на български Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 9, 20179 гд За приложението ли говорите, че ви е на български, или за известията на гривната?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 3, 20179 гд Автор Преди две седмици ми пристигна новата гривна - IWOWN i6 Pro. Гривната е с много приятен дизайн, тънка и лека. Дисплея е изцяло тъч. Освен всички функции на фитнес гривните - засичане на пулс, крачки, разстояние, калории и сън, също така вади всички нотификации който излизат на телефона. Вади ги на Български език и пази подледните 8 съобщения в самата гривна. При получаване на нови, заемат мястото на най-старите такива. Може да се затваря при получаване на входящо позвъняване на телефона. Гривната е от ценовия клас около 30 долара от алиекспрес и има батерия с която изкарва около 5-6 дни работа без зареждане. Също може да пуснете сигнал на телефона, който да звъни когато го търсите. Водоустойчива IP67 позволява безпроблемно ползване под вода. Приложението което ползва показва всичките данни разделени по часове и според активността. Има и възможност за добавяне на много видове спортове. Редактирано Април 3, 20179 гд от Asen_77
Публикувано Април 3, 20179 гд Добре, бе, човек. Супер си написал всичко, ама като видя Функций, Калорий, Опций и направо спирам да чета нататък, НЯМА ДУМА В МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО, КОЯТО ДА ЗАВЪРШВА С Й. Функция - единствено число Функции - множествено число Който - единствено число (Който иска да е грамотен, ще се постарае малко) Които - множествено число (Всички, които се стараят да пишат правилно, печелят в живота) Функций - древноримски содомит П.П. Не се заяждам, ама наистина откачам. Не знам кой наложи тази отвратителна нелепост, но се разпространява като вирус сред българите.
Публикувано Април 3, 20179 гд Автор Благодаря за корекцията и се извинявам. Ще се постарая занапред да не допускам подобна грешка. Извинявай още веднъж, че предизвиквам такива неприятни чувства в теб.
Публикувано Април 3, 20179 гд Някой за Mi Band 2 да е подкарал caller ID? Гледам в тубата има хора, които имат тая опция, ама аз не я намирам.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 3, 20179 гд Става ако приложението на гривната ти е на английски.Тоест,първи език да ти е английски,а бг е втори.Това за предпочитан език на телефона говоря.Тогава ти излиза това меню.шот:Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 3, 20179 гд Гледал съм в YouTube, на някой хора в самото приложение от което се настройва гривната, има опция Caller ID, която включва функцията, когато има входящо обаждане на гривната изписва кой те търси. При мен я няма. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 3, 20179 гд А прочете ли какво съм написал? [emoji6] Опцията е покажи инфо за абоната,не caller id... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 3, 20179 гд Пробвах го преди да пиша, но не се получи, може и да не съм го догледал. А докато съм писал си пуснал мнение и за това не съм го прочел. Благодаря! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 3, 20179 гд При мен винаги е имало инфо за позвъняванията,без значение от езикаБг е първи на телефона
Публикувано Април 3, 20179 гд Когато е на английски има още една опция Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 3, 20179 гд преди 18 часа, gogi6 написа: Не цитирай! Инфо има,иконка със слушалка,тук става въпрос за изписване името на търсещия .... Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.