Публикувано Февруари 7, 20179 гд Здравейте! Искам да попитам има ли някаква възможност нещата които изпълнявам на телефон да се изобразяват върху екрна на телевизора вкъщи? Имам в предвид началният екран който ми е на телефона да го изкарам на телевизора,и чрез управление да чета книга(примерно) или да използвам приложение?Благодаря предварително за отделеното внимание!
Публикувано Февруари 7, 20179 гд С кой апп?Имам един Wetek Play 2 и съм сложил Air Pin ама нещо не ме кефи.... Редактирано Февруари 7, 20179 гд от Veselin Panov
Публикувано Февруари 7, 20179 гд Автор Тъй като се опитвах на телевизор с андроид това от значение ли е?
Публикувано Февруари 7, 20179 гд Преди като пускаха кейноутове само за iOs устройства, пусках картината от телефона към лаптопа с LonelyScreen и от там с HDMI към проектора. Та може така да направиш телефон-компютър-телевизор. Глупаво е през компютър, но работи.
Публикувано Февруари 7, 20179 гд Тъй като се опитвах на телевизор с андроид това от значение ли е? Виж това приложение, което съм постнал ,дали го има google play на телевизора!
Публикувано Февруари 8, 20179 гд Автор Благодаря ви много за отговорите! Като отида на работа ще видя дали го има това приложение и ще напиша дали е станало! Иначе това чрез връзката с лаптопа също е вариант!
Публикувано Февруари 8, 20179 гд Автор Така до колкото видях,приложението което си ми дал е на стойност 10.97 аз аз просто исках да видя дали става...изтеглихме друго което се казва Аir Screen ... на Sony Bravia с Android тръгна без проблем
Публикувано Февруари 9, 20179 гд Автор Не обърнах внимание. Видях че има Lite версия и Pro версия като безплатната (Lite) ми съобщи,че трябва дс изпплзвам другата Pro) за да мога да свържа телефона.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.