Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 7 - R-sim11

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,понеже не разбирам много от тези неща,реших да попитам тук.Става въпрос за iPhone 7,който закупих от Теленор,но сега ми се налага да замина извън страната(UK) и понеже е заключен към Теленор ще мога ли да го използвам с други оператори с този R-sim? Четох доста неща,че отключвали само 64к та това вярно ли е,защото пък тук http://www.rsim5.com/productview.php?id=77пише до 256к ?

П.С. Извинявам се ако съм объркал мястото на темата.

Публикувано

И да питаш на 156 места, отговора ще е все един и същ ;)

Досега да беше дал едни могъщи 22.34 лв. и да беше разбрал сам дали като заминеш извън страната (GB) дека му викаме ние ще работи.

Публикувано
  • Автор

Да разбирам,че няма да стане явно..

Публикувано

Колега,ако си същият,в другия форум ти казах,като толкова ти е зор да ползваш чужда карта,плати си лизинга ако имаш такъв и таксите до края на договора и ще го отключат.

Публикувано
  • Автор

Попитах и очаквах просто един отговор да или не,а не да ми се обяснява какво да плащам и какво не.Ясно ми е,че така ще го отключат,но нямам възможност да покрия наведнъж целия договор.

Публикувано

Не очаквай Теленор да го отключат, преди да изтекът двете години от договора. Дори и да изплатиш целия телефон и дължимите суми свързани с него.

Публикувано

Асене,онзи ден питах на 123,договора изтича края на август,за вариант ми казаха да се платят останалите такси.Или да чакам.Освен оператора да се е объркал?

Публикувано

Не става, и аз питах онзи ден за моя. Платен е кеш при получаването.
Чакаш да изтече договора и тогава го отключват.

Публикувано

И моя е кеш и ми казаха точно обратното ;)

Публикувано

Преди четири месеца моя много близка приятелка купи и го плати кеш. Пуснахме връзки на високо за отключване и твърдо отказаха. Тя го взе с идеята мъжа и да го ползва с Мтел. В крайна сметка тя го ползва, а той е с 7-ца от Мтел. Дори предлагахме да платим за отключване и пак отказаха.

Публикувано

Шестицата ми я отключиха декември, а трябваше да е сега през февруари, платих последната лизингова вноска, а договорът беше преподписан преди това и с нов лизинг, чаках около седмица, но получих съобщение че е отключен телефона.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Бъркате сериозно платен в брой според мен - в брой , с договор и финансиран ( разбирайте 50-60 % от цената ) е различно от брой без договор на пълна цена .Платените на 100% ги отключват веднага, както и тези на фирма при платени за 1 година такси по договора, във всички останали случаи - платени такси по договора и/или лизинг и изтекли минимум 23 месеца по договора .

Публикувано

А какво ще стане ако е купен с договор и се прехвърлиш на друг оператор? Питам от интерес.

Публикувано

Не можеш да се прехвърлиш преди да ти е изтекъл договора :) . Има врътка с прекратяване на договора ако платиш 3 месечни такси, но ако си взел устройство на промоционална цена, трябва да го заплатиш в пълния му размер по ценоразписа към момента на закупуването му.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Номера с 3-те такси е само за физически лица.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.