Публикувано Март 7, 20179 гд Photomath - Camera Calculator Безплатно Категория: Education Последен Ъпдейт: Feb 24, 2017 Версия: 3.0.5 Размер: 31.7 MB Поддържани Езици: English, Croatian, Czech, French, German, Hindi, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Slovak, Spanish, Thai, Traditional Chinese, Turkish Продавач: Photomath, Inc. © 2016 Photomath, Inc. Изисквания: iOS 8.0 or later. Просто насочете камерата на смартфона си към математическата задача която желаете да решите и Photomath ще Ви покаже резултата с детайлно стъпка по стъпка обяснение. Photomath Ви предоставя: камера калкулатор, разпознаване на ръкописен текст, инструкции стъпка по стъпка за решаване на задачака, както и смарт калкулатор. Photomath поддържа аритметика, числа, фракции, десетични числа, корени, алгебрични изрази, линейни уравнения / квадратни уравнения /, абсолютни уравнения / системи от уравнения, логаритми, тригонометрия, експоненциални и логаритмични функции, производни и интеграли.
Публикувано Октомври 5, 20205 гд Ще ползвам темата да питам, защо на стоковият калкулатор когато въведа четири цифри ги дели със запетая? Преди не беше така а си ги даваше цели. Пример 5600 го разделя 5,600!?
Публикувано Октомври 5, 20205 гд Не, не е! Но и на сестра ми, която си е в България с регион Бг, пак разделя по същият начин. Другаде нещо се пипа.
Публикувано Октомври 6, 20205 гд От региона е, завъртях от БГ на Germany и ми наби веднага точка след третия знак.
Публикувано Октомври 6, 20205 гд Аз съм с регион БГ, подредбата на клавиатурата дали има значение? Моята БГ е първа.
Публикувано Октомври 6, 20205 гд При смяна на клавиатурата в настройките, не видях промяна свързана с калкулатора.
Публикувано Октомври 6, 20205 гд преди 4 часа, mirror написа: От региона е, завъртях от БГ на Germany и ми наби веднага точка след третия знак. Три телефона с Бг регион и пак разделя!
Публикувано Октомври 6, 20205 гд При смяна на клавиатурата в настройките, не видях промяна свързана с калкулатора.Виж тук как е
Публикувано Октомври 6, 20205 гд Сега смених на регион Бг и се оправя при мен. На старият ми 6S няма ядове, но си е на 13-та версия още. Ще пробвам после тия в България да сменим региона на друг, че да видим.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.