Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Анализатори: iPhone 8 може да се забави до следващата година

Featured Replies

Публикувано

iphone-8-concept.thumb.jpg.78a5558933e6a8aef8bc4cbe6b4a0b73.jpg

Анализатори от Дойче банк огбелязват в нов свой доклад, че премиерата на iPhone 8 може да се забави до следващата година. Това тревожно твърдение до известна степен съвпада и с предишна информация на източници във Foxconn, които споменаха, че тази година може би ще видим само iPhone 7s/7s Plus, които ще са лек ъпгрейд на предходните модели.

Според спекулациите, това закъснение се дължи на „недостиг на основин компоненти и технически предизвикателства“, но всъщност не е ясно какво точно може да се случи.

Всички очакват няколко модела iPhone тази година, сред които особено важен е новия, който ще дойде с основен редизайн, извит OLED дисплей и двойна задна камера, а досегашните прогнози бяха за известно закъснение, но не и за цялостна проямна в цикъла на представяне. Още преди две седмици известният анализатор Минг-Чи Куо посочи, че производството на iPhone 8 е планирано да започне едва през октомври или ноември, което може би означава, че устройството ще достигне магазините в началото на 2018 година, колкото и невероятно да звучи Apple да пропусне голямото празнично пазаруване покрай коледните и новогодишните празници.

Въпреки тези притеснителни твърдения, гигантът както обикновено не говори много за предстоящите си модели, преди да е готов да ги покаже пред публика, така че липсва всякакво официално потвърждение, или опровержение за закъснението и ще трябва да изчакаме до септември, за да разберем дали тези слухове са били истина.

Публикувано

Викторе, не мога да се съглася с теб. iPhone 5s си остава един от най-големите ъпгрейди на iPhone. 

За мен всички тези новини са изкуствено създадени, само и само да се поддържа тръпката и когато се пусне информация през септември, Уау ефекта да е още по-голям. Ако има нещо което не биха си позволили от епъл е да изпуснат коледните продажби. Ако се случи подобно нещо и ги пропуснат, значи проблемите им с производството ще са наистина големи и ще извадят нещо голямо. Силно се съмнявам да не спазят срока. 

Публикувано

iPhone 5s дойде с 64 битов процесор, допълнителния М процесор, тъч ай ди. Това бяха големите промени и бяха наистина големи. А отностно това как се държи - имам 5s от момента в който излезе и все още го ползвам като втори телефон. Няма проблеми нито с дисплея, нито с друго. Ползвам го като втори телефон и ми кара по 2-3 дни спокойно ( ползва се основно за разговори ). А и пускамето на модела SE с размерите на 5s не е случайно. Хората продължават да купуват този размер телефон. На много места дори продължава да има модела 5s за продажби, дори и при повечето оператори го има.

Публикувано

А аз ще си остана с 5s най-вероятно до излизането на 8s. Харесвам го заради отличния (за мен) дизайн, прилично поведение и добра батерия. Явно съм попаднал на добра бройка. Съжалявам за офтопика.

Публикувано
преди 9 часа, Victormihov написа:

Имах 3 5s-ки и на всички им екраните пожълтяха отстрани, беше страшно грозно и дразнещо.

имах 2 петици и там беше същото положение.

а батерията на този прехвален 64 битов процесор е отвратителна, зареждах телефончето 3 пъти на ден.

А бе и по-добър е бил, мисля...

на 10/26/2013 at 10:02, Victormihov написа:

За мене си е сериозен ъпгреид, целото усещане е различно от петицата, екрана на допир е съвсем различен,а алуминия е много по-приятен на допир.

Не грее толкова много, леко по-бърз е.

За снимките няма какво да говоря.

Пръста не го "ползвам" :)

За мене си е реален ъпгреид, точно Еските винаги са си заслуважавали повече, защото ги държат по 4 версии, което си е 4 години.

Снимките са перфектни.

И още нещо:

Цитат

Говоря за ината от страна на Епъл отново да не произведат това което клиента иска- а именно телефон с по-голям екран,

на 10/15/2013 at 17:05, Victormihov написа:

Аз нямам никакви проблеми, нито рестарти, нито крашове, еската смея да твърдя, че се доближава до перфектният смартфон.

Най-голямото ми притеснение беше екрана, че ще ми е малък, защото идвам от четворка, но този размер е максимума да се борави с една ръка. (за мен)

@drpetar, той колегата явно си е пазарувал прехваления от него 5S от пазара в Димитровград, ама се сеща да го оплюва сега.
Иначе тогава, видно, не само е бил доволен, а и казва, че се доближава до перфектния смартфон. :mellow:

Редактирано от algor

Публикувано

Темите се осират от мненията в тях.

Публикувано

Аз така и не разбрах съфорумеца Михов какво прави в този форум?Иска да научи нещо ли?Нуждае се от помощ за нещо ли?

Публикувано

пиши не , пиши през оная работа ми е:)
ама по-добре да пишеш, иначе и аз няма за какво да влизам:)

Публикувано
  • Автор
преди 2 часа, gorgior написа:

Да, в този форум темите имат лошия навик да се осират сами! :(

Ще трябва да ги пиша самопочистващи се вече :)

Публикувано

А бе, Михов, кажи си цената за да спреш да пишеш във форума. Не знам какво ти стана, но от месец вече, просто пишеш безсмислени постове. Кажи някаква сума или марка и модел на андроид и хващай пътя.

Публикувано

Изобщо да не излиза Сифон 8.Айде наздраве,петък е момчета

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk Pro

Публикувано

Виждам, че пак аз ще влизам в ролята на лошия заядливец?! Младежи, добрият тон май отдавна е избягал и затова директно:

Броя спамери от известно време и много скоро ще им почиват пръстите. Само да няма сърдити после?

Публикувано

Саше време е да има някой друг сърдит, иначе няма да се кротнат ...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.