Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем със 7S plus

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,ето проблема като говоря с някой ме чува мн лошо,при едни постоянно ме чуват мн тихо,при други в началото ме чуват добре и след няколко секунди им заглъхвам за малко и после пак ме чуват нормално,при трети направо им се губя,както ме чуват в следващия момент не ме чуват изобщо,но като говоря през слушалките няма никъв проблем казват,че все едно съм до тях в стаята.Но при повечето се збелязва,че говорейки си по Viber,ме чуват добре не идеално,но няма заглъхване!

Преди време имах нокиа лумия,та тя беше с двоен говорител 1 основен и 1 допълнителен който да обира страничните звуци за по-кристално чуване от отсрещния човек,като спрях допълнителния микрофон всичко се оправи,но тука не намирам такава опция/даже незнам дали 7с плюс има 2 микрофона/

Та въпроса ми е някой има или имал ли е същия проблем?Ако да,как се оправя,ако не някакви съвети да дадете!

Благодаря!

Публикувано

Просто гледай да държиш телефона , без да го местиш. Аз установих че като го преместя леко, да не е насочен към устата и веднага заглъхва.

Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Благодаря,в общи линии си говорим за " - " на apple,аз като тръгна по улиците и си говоря по 20-30 мин с приятели,е какмога да го държа толкова време в 1 позиция?Ръката умалява и понякога го пускам вертикално от ухото не под наклон към устата,а надолу към врата и веднага ми викат отсреща не те чувам ))))

Публикувано

Някой беше казал...научете се да държите телефона правилно :D

• Pe6o666 changed the title to Проблем със 7S plus
Публикувано

Не знаех, че са пуснали 7s plus :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Виж сега а ако го сложиш в джоба съвсем няма да те чуват, но е факт че като го изместиш, отсреща спират да те чуват добре, дано да съм бил полезен.

Публикувано
  • Автор
преди 2 минути, Kery70 написа:

Виж сега а ако го сложиш в джоба съвсем няма да те чуват, но е факт че като го изместиш, отсреща спират да те чуват добре, дано да съм бил полезен.

Добре разбрах мерси,не говоря за джоба а за отместване с 3-4 см от устата!Имал съм мн телефони Нокиа,Самсунг С-ки, Бляккберита никъде го нямаше тоя проблем ...явно не е до настройки както разбирам,а до позиция на телефона ,е явно и аз след 30 години правя грешки,жалко,че няма кой да направи грешката да ми върне 2к+ пари ,но новия ми въпрос е дали е наистина софтуерна грешка и би се орпавила с по ниска версия на иОС или си е хардуерен проблем с скапани говорители?

Публикувано

Охооо как да няма. Махаш го в ОЕлЕкса и си взимаш пет нокийки и агонията свършва [emoji4]

Публикувано
преди 5 часа, Miphone написа:

Та въпроса ми е някой има или имал ли е същия проблем?Ако да,как се оправя,ако не някакви съвети да дадете! 

Да, аз го имам този проблем от близо месец и половина и не знам как още не съм го счупил в стената ши*ания 7S Jet Black.
И не, не е свързано с това как се държи апарата, защото и на глава съм заставал с микрофон натикан до половината в устата и все тая - отсреща чувам неизменното "Ало...не те чувам...изчезна ми...ало...".
Веднъж ми смениха апарата и тия дни ще го нося отново, защото за мен това не е проблем на говорене или захват на апарата.

И е дразня изключително много, защото ши*ания проблем се появява когато иска, колкото пъти иска и не изчезва докато иска.
Както в един разговор ми се случва по 5-6 пъти, така в други 5-6 разговорd не се появява изобщо.

Редактирано от algor

Публикувано

Аз съвсем сериозно питам - за какъв 7s plus говорите? Вярно, че почти всеки ден го споменавам в клюките, ама все пак ще излезе чак септември? За да не съм офтапик ще кажа, че и на мен ми се е случвало един два пъти със седмицата, но определено поне в моя случай зависеше от положението на телефона - налагаше ми се да го придържам между ухото и рамото защото ръцете ми трябваха и мисля, че е съвсем нормално да се отрази на връзката.

Публикувано

хахаха

Смятай колко ме е яд на апарата, че направо пиша и аз без да се замисля.
7 Plus, разбира се, мани го това S. :tooth:

Публикувано

А бе вие не знаете к'во имате и как да го ползвате. Аматьори със скъпи играчки!

Публикувано
  • Автор
преди 1 час, The Shaman написа:

Охооо как да няма. Махаш го в ОЕлЕкса и си взимаш пет нокийки и агонията свършва emoji4.png

До тебе,тъй и тъй явно си фен на фоная ама май съм чел повече от тебе,ако незнаеш ябълката винаги пуска новите технологии след като другите са ги пуснали.7-цата с4.7 дисплей а сме 2017 тва е дисплей пуснат за 1-випът 2011-2012 год ,да не говорим че нямат 8 ядрено цпу,което другите пуснаха преди години ,ябълката е име и реклама нищо повече, заради ината ми ,че съм нямал фонай си го взех за 60% по малко пари взимах галъкси8+ 6.2 дисплей и маже фоная .а до нокийките аман от гъзари дет са си взели фоная само за да го имат , 16,32,64 гб са тотално неизползваеми що тела няма слот за карта както знаете ,и да ако някой ми даде 2к+ кинти му го давам веднага

Публикувано

Ко?

Публикувано

Ъ???

Публикувано

Въй!

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk Pro

Публикувано

В ръководството за употреба пише що "заглъхва", пише и как се изключва заглушаването на фонов шум.  Ама като гледам от кого си чел повече, къде съм тръгнал и аз да ти давам акъл...:nosepick:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.