Публикувано Май 16, 20178 гд Здравейте, търся си програма/плеър който следи дадена папка и когат се стартира плеъра да показва филмите/сериалите с корици и описание. Т.е. да може да търси и дърпа инфо за филмите които съм свалил? (ако може без Коди защото ми е мега дразнеща програма)
Публикувано Май 16, 20178 гд И ако ми позволите да добавя, такъв, който си тегли субтитрите от интернет, като BSPlayer [emoji848]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 16, 20178 гд Автор преди 4 минути, Търновеца написа: И ако ми позволите да добавя, такъв, който си тегли субтитрите от интернет, като BSPlayer Sent from my iPhone using Tapatalk Е чак толкоз ще е твърде добре за да е истина хахахахаха Редактирано Май 16, 20178 гд от profusion
Публикувано Май 16, 20178 гд Е чак толкоз ще е твърде добре за да е истина хахахахаха Нали [emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 17, 20178 гд Movisat-най-добриятSent from my iPhone 7 using Tapatalk Pro Де го това животно?!?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 18, 20178 гд Автор Аз ли не намирам с тоя мувист как да направя главното - да показва филмите/сериалите с корици и описание?
Публикувано Май 18, 20178 гд Аз от апстора съм го купувал. https://itunes.apple.com/bg/app/movist/id461788075?mt=12
Публикувано Май 21, 20178 гд Автор Да, Plex-a е много добро подобрили са го доста с хтмл5. Но има проблем под Сафари, субтитрите (srt) се де-синхронизират ако не гледаш филма от начало а превъртиш
Публикувано Май 21, 20178 гд Нямам такъв проблем нито под Сафари, нито с плейъра, но аз си карам с Ел капитан, ако има някакво значение.
Публикувано Май 22, 20178 гд Автор Е как?! С коя версия си на сафари? В опцията на плеъра сигурно имаш за субтитрите "Always burn", а не "Only image formats"? (https://forums.plex.tv/discussion/187861/safari-9-0-and-srt-subtitles#latest) Редактирано Май 22, 20178 гд от profusion
Публикувано Май 22, 20178 гд Прав си, извинявай за подвеждането. Нямам спомен да съм пипала нещо по настройките, но е факт, че е на always burn.
Публикувано Май 22, 20178 гд Автор На always burn не ти ли пуши процесора, мен ми прави 300% и вентилатора лудва .....
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.