Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Мегабайти в роуминг ЕС от 15 юни

Featured Replies

Публикувано

Може би не са го пуснали на вдички абонати, току що проверих на 4 карти и на всички има разполагаемостта в роуминг.
Изписва ми следния текст:
"В рамките на един период на отчитане разполагате с 2040 MB за мобилен интернет в ЕС по национални цени, спрямо политиката за справедливо ползване."
Само на една от картите дава 136MB, защото там нета е като добавка.
Всички телефони които съм проверил са фирмени.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 115
  • Прегледа 9.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Да, виждам, че знаете какво е роуминг... пп. Спечелих бас току-що, познавайки кой ще се обади първи след поста ми.  Не заложих в коя минута ще е отбелязан гола, но така или иначе нямам навика д

• До месец ще споделя от първа ръка за ситуацията с роуминга на Мтел. Всеки месец съм командировка в чужбина за 2седмици. Като дойде фактурата ще кажа. Sent from my iPhone using Tapatalk

• Само да вмъкна, че някой недоумяват. И до сега разговори от Бг към други страни в ЕС са по скъпи от разговори в роуминг към страни от ЕС. Пример. Ако звъня на приятел в Австрия от Бг, цената е по та

Добавени снимки

Публикувано

Колега @algor, информацията я има ако отворите страницата на мтел през браузър. Иначе това което сте постнали от страницата на Мтел не отговаря на истината в действителност. Описах в друга тема и друг форум моя казус с МТел и ето как те определят нета в роуминг : 

Във връзка с изложеното от Вас, бих желал да Ви информира, че мобилният интернет, който ще може да използвате в роуминг, се изчислява спрямо месечната такса за мобилен интернет, която заплащате и тук в страната.

Ако нета ви е като екстра от 1,2 или 3 лв с независимо колко ГБ тук в България ще получите 136, 272 или 408 МБ респективно. Не го смятат на цялата сметка!

Публикувано

А ти разбра ли това което си написал?
Много ясно, че и 80 лв такса да плащаш, ако няма включени Гб за България, няма да получаваш такива и в ЕС.
Ако си пуснал екстра за 2 лв, какво очакваш в роуминг???

Публикувано

Здравейте,един приятел се намира в Италия и му показва че разполага 12240 мб в европейския съюз.b006b5e321fcb666c053a84d3d5d2a74.jpg Това верно ли е щото вика че по договор му е 10000мб интернет!?

Публикувано

Е, ние няма как да знаем дали е вярно, но щом му го показва в приложението, значи е така.

Публикувано

Днес активирахме роуминг на приятел с виваком и операторката каза че има 10150 МБ в ЕС. Нормално има 10ГБ за БГ.

Редактирано от Asen_77

Публикувано
  • Автор

Мтел и Теленор имат приложения, които изшисват наличните минути. Само Виваком нямат такова. Така ли излиза? :o

Публикувано

В това на Мтел не съм видял такава информация. Имам си само националните като цифра.

Публикувано

Тази информация при Мтел се вижда, когато си влезете в профила през браузър.
Самото приложение не показва цифрите за МБ в ЕС.

Публикувано

Хора не знам какво става с този роуминг за ЕС, но аз от 4 дни съм в Лондон и никакъв интернет. Тези от съпорта на Теленор ги вдигнах във въздуха, резултат никакъв. Днес успях и аз не знам да се вържа на Водафон и има някъкав интернет. Хора ходили преди 15 юни казват че са имали. И всеки казва да се вържа на Т- mobile, но никъде не открих тяхна мрежа. Не ме гони параноята, но имам чувството че умишлено са скапали нещата. ?

Публикувано

Аз преди 5 дни в Гърция не можах да подкарам нет, но и не опитвах много. Имаше по интересни занимания.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Проблемът е само с карти на Теленор, колкото и да ви обясняват феновете му друго.

Публикувано

Някой имал ли е проблем с неактивиран роуминг и съответно невъзможността да се свърже със 123(Виваком) за да го активира докато е в роуминг?

Публикувано

ДА. Моя приятел на който активирах, каза че звънял половин ден и никой не му вдигал. Звънял е от номер на Мтел. Даде ми данните си и аз му го активирах от България.

Публикувано

Аз имах проблем и със звъненето от служебния (Теленор). По едно време не можех да звънна никого.
В крайна сметка пратих майка ми в магазин на Виваком като идетя ми беше да звънна през Вайбър за да може да ми даде някой служител и да ми помогнат. Служителката и отказа и и каза, че няма, какво да си говори с мен... Потресен бях. :) Обясняваше и на майка, а тя на мен, че можело да звънеш на 123 в роуминг дори и да нямаш. :) Ами - не може! :) Не разбирам защо има такива дебили, които отказват разговор и на всичкото отгоре не са компетентни...
Извинявам се за офф топик и за не е напълно такъв:
След разговор с оператор ми казаха, че имам 5550МБ в роуминг. SMS го потвърди. Също ми казаха, че от data... сайта може да се проверя (на мен не ми е активно). Ето и съобщението:
2da3719872015b07fc7b8a14abb5a731.png

Публикувано

Връщам се от Италия, нямах никакви проблеми за разговор и интернет на Теленор (за всеки случай после проверих - 0лв :) ).

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.