Публикувано Септември 24, 20178 гд Ако имаш излишни пари за харчене и за губене (подчертавам - губене), вземи сега Ноут 8. Не знам как ползваш апарата си и за какво, но щом си 7 години с iPhone аз съм на 90% сигурен, че няма да дочакаш 4-ия месец, а при първият натоварен ден откъм разговори, браузване, четене и редакция на документи, видео и т.н., ще го шибнеш в първата стена и след 30 минути ще пърхаш доволно, пъхайки картата си в 8+-а. Забравих да допълня нещо много, много важно в предния пост - съвсем отговорно заявявам, че няма друг апарат по света и у нас, който да се се опита да съперничи на 7 Плюс-а в батерията. Говоря за апарат, който ползвам (в момента е в Криейтив пак, за съжаление) и затова не намесвам 8+, но се надявам поне да са идентични батериите. Моето мнение е, че ще сбъркаш с S8+ или Ноут 8, но пък кеф цена няма и човек, каквото сам си направи, не може никой друг да му го направи.
Публикувано Септември 24, 20178 гд Въпроса приключи [emoji23] взимам 8+, благодаря ти.А батерията му тази година е намалена и е 2691 mahГледах ifixit го разглобиха и има всички данни Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 24, 20178 гд За да не мислиш, че съм голословен - вчера разкарах със засилка S8+-а по причини, които изброих в предния пост и чакам 8+ и Криейтив, за да преценя какво да правя нататък. Ако все пак решиш да взимаш някакъв Андроид, драсни ми на ЛС да помогна да не се набутваш с някакви яки цифри. Ако мога, разбира се. Има всички данни за...?!?! Нещо май се превъзбуди и не довърши изречението... Едит: ама ти сега с 6S Plus ли си? Редактирано Септември 24, 20178 гд от algor
Публикувано Септември 24, 20178 гд Да с 6S+ съмИмах в предвид, че има всички технически данни за 8+ в ревюто което постнах.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 24, 20178 гд Щом си на 6S Plus, минавай смело на 8+ и няма да съжаляваш и за миг, още повече камерата ти е важен компонент от телефона. Аз се колебая и ровя все още, защото съм на 7 Plus и ще прецизирам този път внимателно дали да изгубя едни не малко пари от прехода или да остана на 7 Plus.
Публикувано Септември 24, 20178 гд На 8 PLUS е добра цената в TELENOR на свободно - 1719ЛВ за 64GB, чак ми е чудно. Надявам се Х-а да не е над 2300 при тях на свободно, а с нормален тарифен план да може да се вземе за 1700 поне. Нарочно си пазя правото при тях за Х-а, въпреки че минах на GALAXY S8 PLUS и съм изключително доволен засега все си мисля, че фенщината ми ще ме предаде накрая и пак ще резервирам бройки с акаунти на роднини до десето коляно, само и само да се добера възможно най-рано до него. Но и без това идеята да си взема GALAXY беше да ми мине по-бързо времето до X ахахах. Редактирано Септември 24, 20178 гд от Dean
Публикувано Септември 24, 20178 гд От 7 плюс аз въобще не се чудя към кой да мина. 8 плюс не си заслужава за тези който джъткат на 7 плюс. Само Хикса- интересно ква цена ще му турнат в технотата? 2300-2600? как мислите? 2485лв.
Публикувано Септември 24, 20178 гд Аз се колебая и ровя все още, защото съм на 7 Plus и ще прецизирам този път внимателно дали да изгубя едни не малко пари от прехода или да остана на 7 Plus. Според мен, недей да ъпгрейдваш, ако нямаш нужда от безжично зареждане и малко по-добра камера. Може 8 да е по-бърз, но това ще се усети чак след няколко месеца, като дев-овете си нагодят апликациите. Малко са разликите спрямо 7+. Х-ът поне е с по-различен дизайн и доста по-добър дисплей. За мен иначе ъпгрейд от 6с+ на 8+ смятам, че си заслужаваше. Винаги имам опцията, ако на преордър на Х хвана ранна бройка, да продам 8+ без особена загуба, макар че засега не смятам да го правя. И все пак има време до края на октомври Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 20178 гд На мен ми е много интересно това безжично зареждане и никога не съм разбирал защо се представя като някаква екстра. Та то дори е и по-нефункционално... В смисъл телефона трябва да стои там на някаква си джаджа, за да се зарежда, а ти гледаш тъпо отстрани, докато като си е с кабел можеш да си го и ползваш по време на зареждането. Искам тия дето ползват безжичното зареждане да ми кажат какво правят със спестените 1.5 секунди, които би им отнело включването на кабела в телефона. Редактирано Септември 24, 20178 гд от Dean
Публикувано Септември 24, 20178 гд Днес ходих в Апъл да ги видя осмиците и съм в шах какво да правя. Сега съм с 6s и ми предстои ъп, но избора труден. Бях решил да е 8 че не ми се дават маса и пари за х, но като държах 8 и взех на жената 7 джет блека си затворих очите и не можах да кажа кой кой е. Сега че има бързина сигурно има но трудно се намира. За мен въпроса за ъпгрейд става много труден - или десетката или да стоя с 6с, или в много много много краен случай да не издържа и взема една 7 Ей така да се каже че съм взел нещо. Офффф трудно го направиха Апъл. А на господина който ме АнаЛизира да кажа че харесвам или не ще вземам IPhone, докато не видя по добър дизайн и екосистема ог друг производител. Лъжа не съм казал, това че смениха гърба от алуминий на стъкло нов модел не го прави(за мен), а че дават на час лъжичка също и доста хора в нета го казват. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 20178 гд преди 1 час, Dean написа: На мен ми е много интересно това безжично зареждане и никога не съм разбирал защо се представя като някаква екстра. Това не е екстра - това е удобство! Тръгваш да лягаш (ако си лягаш изобщо, разбира се) и просто поставяш апарата върху уреда и приключваш. Няма кабели, няма вкарване и изкарване на кабели в буксата, а да не говорим, че бавното зареждане е за предпочитане, относно по-дългия живот на батерията. Не е тук мястото да обяснявам надълго и нашироко какво е предимството на бавното зареждане пред бързото и всеки, който има желание, може да пусне един гугъл. От собствен опит ви казвам, че с бавно зареждане батерията ми държи повече и е по-добре...оптимизирана, ако мога така да се изразя. Винаги, откакто го има бързия заряд при телефоните, използвам него само и единствено, ако по някаква причина съм пропуснал да си заредя батерията и трябва преди излизане да достигна поне 50 процента батерия, защото ангажиментите няма да ми позволят да имам време за зареждане в следващите часове.
Публикувано Септември 24, 20178 гд преди 3 часа, Dean написа: Искам тия дето ползват безжичното зареждане да ми кажат какво правят със спестените 1.5 секунди Слушат музика Редактирано Септември 24, 20178 гд от killer4o
Публикувано Септември 25, 20178 гд Автор преди 10 часа, koksibg написа: Днес ходих в Апъл да ги видя осмиците и съм в шах какво да правя. Сега съм с 6s и ми предстои ъп, но избора труден. Бях решил да е 8 че не ми се дават маса и пари за х, но като държах 8 и взех на жената 7 джет блека си затворих очите и не можах да кажа кой кой е. Сега че има бързина сигурно има но трудно се намира. За мен въпроса за ъпгрейд става много труден - или десетката или да стоя с 6с, или в много много много краен случай да не издържа и взема една 7 Ей така да се каже че съм взел нещо. Офффф трудно го направиха Апъл. А на господина който ме АнаЛизира да кажа че харесвам или не ще вземам IPhone, докато не видя по добър дизайн и екосистема ог друг производител. Лъжа не съм казал, това че смениха гърба от алуминий на стъкло нов модел не го прави(за мен), а че дават на час лъжичка също и доста хора в нета го казват. Sent from my iPhone using Tapatalk За мен, ако се прави ъпгрейд сега е да се мине на Х. Не че 8 предлага малко, но при наличието на Х след 2-3 месеца е малко странно да не се изчака. От друга страна, Х е като нов модел кола на нова платформа. Редно е да се изчака първата година да изчистят проблемите и да пуснат фейслифта догодина. Аз лично тази година съм пас с ъпгрейда и ще чакам продължението на Х, но догодина живот и здраве ако пак има такава комбинация от пуснати устройства - 9 и 9 плюс ( 8s и 8s плюс ) и съответно продължение на Х, няма да има какво да избирам. Скачам на Х иначе в последствие винаги ще си намирам за какво да съжелявам. Идеята на ъпгрейда е да се вземе най-новото и модерно ( поне за мен ), така че дори и от 6 или 6s пак не ми се струва рентабилно да преминавате на 8, а не на Х директно. Затова и продажбите на 8 и 8 плюс не са с опашки, но от епъл много добре си го знаеха това и са наясно какво следва. За разликата в парите няма какво да говорим. Щом даваме по 1200-1500 лева за телефон, няма да е проблем и 2000 да се дадат...
Публикувано Септември 25, 20178 гд Няма нужда от опашки вече, като има преордер и доставка в същия ден на адрес, или да минеш да си го вземеш на место в точно определен час. https://photos.app.goo.gl/UCRWRQOd4oUDKXfB3 От 5 дена си извадих телефона от калъфа и все едно съм ъпгрейднал още по - време на преордера Докато не го пипне сам човек в ръце, няма как да е сигурен кое му харесва най-много, на мен 7 цата ми е точна , но това съм аз , всеки знае себе си най-добре ... Редактирано Септември 25, 20178 гд от kawabiker
Публикувано Септември 25, 20178 гд Десетката хардуерни "болежки" няма да има. На практика хардуера е същия от 8/8+. Единствено ако има нещо за "донапасване" да е фейс айди. Както беше с пръстовия отпечатък(как работеше на 5с и на 7), като го представиха къде хващаше къде по бавно работеше и т.н. А фейс айди четох че Апъл го разработват от 2013г. Всъщност технологията е от 2009г и е представена от Майкрософт в гейм конзолата Xbox това е кинетик сензора. Този кинетик сензор е измислен и направен и даден на Майкрософт от Израелска фирма с име Primesense. Така през 2013г Апъл купуват Праймсенсе и почват разработка на фейс айди с технологията която имат а именно кинетик сензора. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 25, 20178 гд Парите със сигурност са проблем! Прецакаха ни с тези цени за Х.Даже и не съм се замислил за миг.Освен това,по видеата които съм изгледал ми се вижда грозен.Никелирана рамка да блещука и двоен цирей на гърба. Оценям на 800 лв...горе-долу
Публикувано Септември 25, 20178 гд Автор Ще го пипнем на живо и всички тия коментари за вида му ще изчезнат на секундата...
Публикувано Септември 25, 20178 гд За мен даже не си заслужава прехода от 6s plus към 8 plus... Като сложих на масата моя 6s plus и на приятел 8 plus ми те са напълно еднакви с изключение гърба... И как не ги е срам Apple дисплея на 6s plus-a е същия като 8 plus никаква промяна в качеството . Преди няколко месеца си взех Galaxy S8 Plus с мисълта да го продам като излезнат новите Айфони ,но ще си остана с него. Дисплея на самсунга е в пъти по-добър от този на 8 Plus , Apple сериозно вече изостават от конкуренцията .
Публикувано Септември 25, 20178 гд Дисплея на самсунга можеш да сравняваш с този на iPhone X, защото технологията е такава, осмиците са със стария LCD панел, няма какво да търсиш в тях в сравнение с OLED.
Публикувано Септември 25, 20178 гд Да , но като цена не пречи 8 plus да е с 200 лв по-скъп от samsung-a..... Ще го видим дисплея на X с тези 600 нита срещу 1000 на S8 plus- a.
Публикувано Септември 25, 20178 гд Четох някъде за яркоста на дисплея на iphone X сравнено с Ноут 8, казваха че е наполовина по-тъмен на iphone от този на Самсумга. Дали е истина ще видим като го покажат.Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Публикувано Септември 25, 20178 гд Нещо си се объркал с дисплеите. 8-цата има дисплея на 7 + TrueTone. Много добре се вижда на ярка слънчева светлина и е с по-добри цветове най-просто казано. Видяли са ти се еднакви на масата в Епъл стора, но си има разлика, особено при разглеждане на снимки/видео, игри и т.н.Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Септември 25, 20178 гд Не е в Епъл стора ама не ми се навлиза в спорове....точно на видео в youtube няма разлика.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.