Публикувано Септември 30, 20178 гд Algor взе ли Нота ? Ако не го харесаш да ги трампим за моя 8+ [emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 30, 20178 гд Днес се разходих по магазините да разгледам демо бройките - всичките са зле сглобени. На някои дисплея е сложен криво, на други стъкления гръб. Има такива дето стъклата им са по в дясно или по-надолу. Или пък горния ляв ъгъл е по-високо от десния, такива с луфтове между стъклото и алуминиевия панел отстрани - абе пълна трагедия. Моят след като му изчистих силиконът дето му беше в повече, направо си е добра изработка спрямо това, на което се нагледах днес в Айстайл, Теленор и Технополис...
Публикувано Септември 30, 20178 гд Може би за демо бройки от епъл дават factory second телефони, особено за източна Европа.. По моя няма нищо нередно. Сглобката е идеална, без луфтове и изкривявания. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 30, 20178 гд И по моя всичко е 6 , нямам забележки по изработката.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 30, 20178 гд Аз също нямам забележки. Всичко е перфектно!Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 30, 20178 гд преди 4 минути, Victormihov написа: Ти сериозно ли? Това ми звучи малкооо хейтърско, не се обиждай. [SARCASM] Всъщност, хейтя по епъл и гадните им продукти, защото не мога да си ги позволя... кисело грозде, пу... [/SARCASM]
Публикувано Септември 30, 20178 гд Не знам кой, какво и защо, но днес в iStyle на Витошка се разцепиха да купуват 8 и най-вече 8 Плюс. Около час имам наблюдение, а не цял ден, но ми стига и това, което видях през това време. А аз мислех, че няма да има интерес към модела...
Публикувано Октомври 1, 20178 гд Като за първо зареждане много добре Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 1, 20178 гд За 1 мин беше закачен към макбука за да си кача музиката и рингтоновете, иначе щеше да показва 24ч вчесто 16Това е до моментаSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 1, 20178 гд Понеже не обичам много шотове на по 50-80%, утре ще ви пусна моя колко е изкарал през уикенда с вече малко поразработена батерия.
Публикувано Октомври 2, 20178 гд преди 2 часа, Victormihov написа: Самсунг е по-хубав бе... Ман го тоя хайфон Sent from my iPhone using Tapatalk Факт. Но съм свикнал с iPhone, а навиците трудно се отказват :]
Публикувано Октомври 2, 20178 гд Одеве ходих да видя 8 и мога да кажа, че съм тотално ВЛЮБЕН В GOLD-а. Няма такава красота! Струва ми се, че и предното стъкло е в по-кремав цвят (може и само да ми се струва), не е чисто бяло, което много ме изкефи. Наистина се усеща като различен дизайн, а бързината и камерата са нещо невероятно, не знам как ще издържа ако X го няма наличен на 3-ти ноември. Радвам се, че минах на Android, за да оценя какво нещо си е iOS. В момента се чувствам като на 5 звезден хотел - удобно е, уютно, готино, но сърцето си иска у дома, тва е. Редактирано Октомври 2, 20178 гд от Dean
Публикувано Октомври 2, 20178 гд Гледам и не мога да повярвам, такова нещо не ми се е случвало от времето на Nokia 6310 [emoji23][emoji16]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 3, 20178 гд Ето от уикенда и до късно снощи. Не съм ползвал супер активно за това време телефона, но всичко му е включено, на 4Г е и не съм активирал low power. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 3, 20178 гд Направо отлични! @DreamcatcheR: Teach us, master Редактирано Октомври 3, 20178 гд от creepbg
Публикувано Октомври 3, 20178 гд Е те плюсовете и без това са с по-яка батерия, а за този конкретно Phone Arena казват, че бил с най-издръжливата от всички флагмани в момента на пазара.
Публикувано Октомври 3, 20178 гд Всичко се дължи на процесора и софтуерната оптимизация. Явно новият чип работи много енергоспестяващо на заден план при ниско натоварване - оттам и добрите standby резултати. Anandtech ще се изкажат по въпроса (ако все още не са). Днес например цял ден съм с колелото навън и с яко ползване на гпс в момента съм на 60%. А часовникът едвам изкрета докъм 17:30 ч. Series 0 ползва гпс-а на телефона, така че само заради меренето на пулса, толкова бързо се изтощи. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 3, 20178 гд И аз съм доволен, 4 часа непрекъснато летене с дрон, gps на макс, стримване през 4g към RTMP сървър. 6+ в този режим изкарваше 2-3 часа. И един тест на Antutu, изкара 196573 точки. Че един приятел с Mi6, каза, че ще изкара повече точки. Е не успя... Зареждането е от тоа, че при включването към дистанционното, показва зареждане за 1 секунда. Редактирано Октомври 3, 20178 гд от momchil_g
Публикувано Октомври 4, 20178 гд От снощи бръмча със 8 плюс.Все още не съм го зареждал и през ноща батерията падна само със един процент. Явно новият проц. са го изпипали.Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.