Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone X - мнения и коментари

Featured Replies

Публикувано

Algor взе ли Нота ? Ако не го харесаш да ги трампим за моя 8+ [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Отговори 1.7k
  • Прегледа 159.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ще изгубят огромни пазари, освен всичко друго... Тия как ще си отключват новите айфони?

• Ще напиша и аз малко отзиви, от една седмица съм с 8+, след ъпгрейд от 7+. До последно много се чудих, но ми излезе на много тънки пари, след прехвърляне на номер към норвежците, след като ментелите з

• Тъй като заспорихте за гаранционните срокове, ще си позволя да ви дам кратко обяснение, защото точно с това се занимавам в момента.  Съгласно Директивата относно правата на потребителите (2011/83

Добавени снимки

Публикувано

Днес се разходих по магазините да разгледам демо бройките - всичките са зле сглобени. На някои дисплея е сложен криво, на други стъкления гръб. Има такива дето стъклата им са по в дясно или по-надолу. Или пък горния ляв ъгъл е по-високо от десния, такива с луфтове между стъклото и алуминиевия панел отстрани - абе пълна трагедия. Моят след като му изчистих силиконът дето му беше в повече, направо си е добра изработка спрямо това, на което се нагледах днес в Айстайл, Теленор и Технополис...

Публикувано

Може би за демо бройки от епъл дават factory second телефони, особено за източна Европа..
По моя няма нищо нередно. Сглобката е идеална, без луфтове и изкривявания.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

И по моя всичко е 6 , нямам забележки по изработката.

Публикувано

Аз също нямам забележки. Всичко е перфектно!

Публикувано
преди 4 минути, Victormihov написа:

Ти сериозно ли? Това ми звучи малкооо хейтърско, не се обиждай.

[SARCASM]

Всъщност, хейтя по епъл и гадните им продукти, защото не мога да си ги позволя... кисело грозде, пу...

[/SARCASM]

Публикувано

Вчера гледах 2 демо броя и си изглеждаха перфекно.

Публикувано

Не знам кой, какво и защо, но днес в iStyle на Витошка се разцепиха да купуват 8 и най-вече 8 Плюс.
Около час имам наблюдение, а не цял ден, но ми стига и това, което видях през това време.

А аз мислех, че няма да има интерес към модела...

Публикувано

Като за първо зареждане много добре

451c6696d97cb192030b0383053f2a46.jpg

Публикувано

Дозареждал си...

Публикувано

За 1 мин беше закачен към макбука за да си кача музиката и рингтоновете, иначе щеше да показва 24ч вчесто 16
Това е до момента

f644b7ed39e02e5cd289a9edd07aaf9b.jpg

Публикувано

И при мен първо зареждане

23583394738_b0e096469c_c.jpg

Публикувано

Понеже не обичам много шотове на по 50-80%, утре ще ви пусна моя колко е изкарал през уикенда с вече малко поразработена батерия. 

Публикувано

Още месец и 2 дни до Х. Нямам търпение <3 :D 

Публикувано

Ето и моята малка хамериканска 8-ца след 1ви заряд:

f88e55cd5d316a1388bf0ec5805a8ab8.jpg

Публикувано
преди 2 часа, Victormihov написа:

Самсунг е по-хубав бе...

Ман го тоя хайфон

Факт. Но съм свикнал с iPhone, а навиците трудно се отказват :] 

Публикувано

Одеве ходих да видя 8 и мога да кажа, че съм тотално ВЛЮБЕН В GOLD-а. Няма такава красота! Струва ми се, че и предното стъкло е в по-кремав цвят (може и само да ми се струва), не е чисто бяло, което много ме изкефи. Наистина се усеща като различен дизайн, а бързината и камерата са нещо невероятно, не знам как ще издържа ако X го няма наличен на 3-ти ноември.
Радвам се, че минах на Android, за да оценя какво нещо си е iOS. В момента се чувствам като на 5 звезден хотел - удобно е, уютно, готино, но сърцето си иска у дома, тва е. :D

Редактирано от Dean

Публикувано

6813a0e7384ed5119daab76b5d9acd62.jpg

Гледам и не мога да повярвам, такова нещо не ми се е случвало от времето на Nokia 6310 [emoji23][emoji16]

Публикувано

Ето от уикенда и до късно снощи. Не съм ползвал супер активно за това време телефона, но всичко му е включено, на 4Г е и не съм активирал low power.

b9841541f6ca50fb13bd0cdc5ec10be4.jpg

Публикувано

Добри резултати!

Публикувано

Направо отлични!

@DreamcatcheRTeach us, master :D

Редактирано от creepbg

Публикувано

Е те плюсовете и без това са с по-яка батерия, а за този конкретно Phone Arena казват, че бил с най-издръжливата от всички флагмани в момента на пазара.

Публикувано

Всичко се дължи на процесора и софтуерната оптимизация. Явно новият чип работи много енергоспестяващо на заден план при ниско натоварване - оттам и добрите standby резултати. Anandtech ще се изкажат по въпроса (ако все още не са).

Днес например цял ден съм с колелото навън и с яко ползване на гпс в момента съм на 60%. А часовникът едвам изкрета докъм 17:30 ч. Series 0 ползва гпс-а на телефона, така че само заради меренето на пулса, толкова бързо се изтощи.

Публикувано

И аз съм доволен, 4 часа непрекъснато летене с дрон, gps на макс, стримване през 4g към RTMP сървър. 6+ в този режим изкарваше 2-3 часа. И един тест на Antutu, изкара 196573 точки. Че един приятел с Mi6, каза, че ще изкара повече точки. Е не успя...

Зареждането е от тоа, че при включването към дистанционното, показва зареждане за 1 секунда.

23626870498_1ca51df0d6_c.jpg

Редактирано от momchil_g

Публикувано

От снощи бръмча със 8 плюс.
Все още не съм го зареждал и през ноща батерията падна само със един процент. Явно новият проц. са го изпипали.

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.