Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone X - мнения и коментари

Featured Replies

Публикувано

Деси в кой магазини не става ясно от поста ти.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 1.7k
  • Прегледа 159.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ще изгубят огромни пазари, освен всичко друго... Тия как ще си отключват новите айфони?

• Ще напиша и аз малко отзиви, от една седмица съм с 8+, след ъпгрейд от 7+. До последно много се чудих, но ми излезе на много тънки пари, след прехвърляне на номер към норвежците, след като ментелите з

• Тъй като заспорихте за гаранционните срокове, ще си позволя да ви дам кратко обяснение, защото точно с това се занимавам в момента.  Съгласно Директивата относно правата на потребителите (2011/83

Добавени снимки

Публикувано

Във всички големи хипермаркети за бяла и черна техника, мтел и теленор.

Публикувано
Деси в кой магазини не става ясно от поста ти.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Това е съобщението на оператора, не се споменават магазини, а цените ще пуснат заедно с предварителните заявки. Теленор е това, сега зацепих какво ме питаш :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Публикувано

Дано да има наличности и никой да не го купува, та да има бройка за мен. :D

Публикувано

За себе си съм осъзнал, че ако един iPhone ме кефи дори малко от клипове и снимки, то на живо ме изумява! 

Въпроса е да няма сериозни дефекти, които да се проявят в последствие, което никак не е неочаквано за Apple, та да видим...

Публикувано

Да, не е баш като преди, но пак си я има тръпката. Като дрога е чувството да пътуваш с новия iPhone от магазина към вас и да ънбоксваш. Чак след няколко дни ефекта отминава и осъзнаваш колко си назад финансово :D 

Публикувано
  • Автор

Ееее стига де Викторе. Няма я магията? Какво трябва да вадят всяка година, за да се поддържа магията? А и в началото не знаехте какво да очаквате. Вече всичко се знае месеци преди пускането и може би затова " магията " я няма. След изчезването на магията идват други неща - а това са вече наложената марка, наложените услуги покрай продукта, удобството на ползване, постоянните ъпдейти с нови и нови неща и все пак да не забравяме, че се добавят технологични подобрения постоянно. Нека не забравяме и качеството на продуктите. Каквото и да си говорим ги ползваме по 2-3 години ( поне повечето от нас ) и продължават да се поддържат и да получават всички възможни екстри и подобрения от софтуера. 

Публикувано

Цените са ясни, ще варират от 2249 за 64GB и до 2699 лв за 256GB. И на 3.11 ще има достатъчно бройки при всички търговци, които предлагат Apple.

Публикувано

Когато баща ти работи в Apple.. :)

Публикувано
  • Автор

И дата в началото на клипа е 15-ти Септември, въпреки че е качено на 21-ви Октомври. Ако наистина е от 15-ти Септември :)

Публикувано
преди 8 часа, mirror написа:

Цените са ясни, ще варират от 2249 за 64GB и до 2699 лв за 256GB. И на 3.11 ще има достатъчно бройки при всички търговци, които предлагат Apple.

На тези данни може ли да се вярва и кога ориентировъчно кога ще излазат официалните цени за България?

Публикувано

Мтел вече има цени на сайта си, а за Теленор ще ги пуснат с предварителните поръчки

Публикувано
преди 1 час, ElemenT (a.k.a. Chiko) написа:

На тези данни може ли да се вярва и кога ориентировъчно кога ще излазат официалните цени за България?

Аз лично вярвам само на тези данни - тоест на този човек.

Публикувано
преди 27 минути, algor написа:

Аз лично вярвам само на тези данни - тоест на този човек.

Очаквах да е по зле от към цена...

Публикувано

Цената е уеднаквена в цяла европа.
Аз лично погледнах Германия, Англия и тук - разлика да има 2 до 5 кинта заради курса.

Публикувано

Разликата между немската и английската цена обърнати в левове е ~70 лв. 

Публикувано

Започвайте лека по-лека да продавате 8те!

Публикувано

Все си мисля, че бройките ще се разпродадат в първите няколко часа през нощта. В цял свят няма да има (колкото и да си мислим, че е маркетингов трик), па у нас за първа година ще има предостатъчно, че даже и започва на същата дата като за големите пазари... Нещо странно има в цялата ситуация. А, и цената да е 1:1 спрямо европейските сторове?! Това никога не е било. Дори с 8-цата не е така (и цената, и стартовата дата). 

Публикувано
преди 8 минути, kal1ch написа:

Разликата между немската и английската цена обърнати в левове е ~70 лв. 

Ок, така да е.
Не ги смятах на калкулатора, честно казано.

Публикувано

Грабайте първите бройки, аз ще изчакам до Коледа.

Публикувано

Редактирано от ElemenT (a.k.a. Chiko)

Публикувано

Много неприятно изглежда с това черното отгоре...наживо май ще е по-зле :)

Публикувано

Та, къде викате да се насочваме? В технополис май най-рано получават бройки винаги.

От операторите едва ли ще го продадат на някого свободен, те искат да връзват хората с договори.

Дайте някакви насоки, какво да правя на трети? 

Дано iStyle организират среднощна премиера като на 8.

Публикувано

Аз мисля да наблюдавам iStyle, iCenter, Технополис и еМаг. Петък в полунощ който пусне първи предварителна заявка ще ми вземе парите. :)

Редактирано от kal1ch

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.