Публикувано Октомври 27, 20178 гд Аз взех 1 за мен и 1 за @algor от Технополис. Редактирано Октомври 27, 20178 гд от mirror
Публикувано Октомври 27, 20178 гд В iStyle още ми пише "в процес на обработка" и при вас ли е така? А в Technopolis уж е създадена поръчката, даже са две, ама нито ми се обаждат, нито нищо
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Готово хора! И аз се уредих, звъннаха ми от Технополис и казаха, че 99,9% телефона е при мен на 3-ти, 0.1% вероятност имало да не дойде ако куриера умре по пътя, така казаха... Все още не мога да се зарадвам напълно, тъй-като в България нищо, никога не е сигурно, но все пак...
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Казах ти, че всичко ще е наред Редактирано Октомври 27, 20178 гд от mirror
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Открийте разликата, от Ментел ме увериха, че било техническа грешка, аз от своя страна ги обвиних, че е умишлено с довода,че това им е пореден небрежно и тактически заучен номер, следователно ги попитах "Защо тази характеристика не я бяхте сложили на 64gb *Олеофобичното покритие *"! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Някой с ъпгрейд програма в чужбина, успя ли да си резервира телефон за 3-ти ? Щяла сутрин се пробвам и ми дава, че има налични в най-близкия до мен магазин , а успях чак сега и датата е “до 9 декември “ , да пристигне....Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Знаеш ли кво, върви на 3 в някой магазин и си го вземи от там. После отказваш уеб поръчката и си готов. Казаха че на 3 ще ги има в магазините за уалк ин покупки. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Май така и ще направя . Ще им дам и малка възможност да ме изненадат с един мейл , че телефона ме чака в магазина на трети... Нали пишат “ до 9 декември Все се надявам, че слуховете за недостиг ще си останат само слухове и телефони ще има.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Наложи се да изтегля парите преди да ги внеса в съотвената банка по сметката на Технополис и не осъзнавах, колко много са всъщност докато не ги пипнах. Това са луди пари хора, малко или много всеки фен на apple има някакви психически отклонения, но дано поне и този път си заслужава. От на “ще мина на самсунг, за да не си давам излишно парите” през “абе ще си взема iPhone 8 plus и ще мирясам, само 300 лева отгоре трябва да доплатя” та до “Omg новия Х, искам го! Take my money bitch, нямам търпение”. Става ми по-леко само като си помисля, че някои хора дават двойно на тия пари всяка година за цигари примерно... Един ден ако имам син бих го зарибил и него пo технологиите, за да няма пари за вредни глупости. Редактирано Октомври 27, 20178 гд от Dean
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Като си помислиш, че някои кифли дават повече пари за екстеншъни и парцали, ще ти олекне. Всеки си има някакви слабости, но технологиите са най-полезната, ако може да съществува такова определение. Радвай се на телефончето като го вземеш, веднъж се живее всеки избира как да го направи. Редактирано Октомври 27, 20178 гд от dessyteneva
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Е не е като дал си 1500 за нот8 примерно и след 6м ,продаваш го за 600, нали [emoji4] тук поне се държи цена.Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Аз днеска малко се улях, та сигурно ще имам 2 излишни бройки. Поръчах от където можах :). Като дойда ако има мераклии, цени по касова бележка. EDIT:Най-интересното е, че никой не ми потвърди на 100% че ще имам бройка на 03.11. Аз имам опит със сроковете за доставка на двата Техно магазина. Преди време поръчах apple TV4, от елате да го вземете утре, чаках 10 дена. Същото и миналата година с macbook pro 8 дена, при уж наличен продукт и доставка до 24 часа. Да се надяваме че този път нещата са по-добре. Редактирано Октомври 27, 20178 гд от yovet0
Публикувано Октомври 27, 20178 гд И аз поръчах две бройки 256GB от Технополис. Увериха ме, че ще ги имат и на 3-ти ще ги получа. Платих ги по банков път.
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Ако ви излъжат и в петък няма телефони поне ще ви остане утешението, че сте се преброили супер епъл маниаците А аз си мислех, че съм прахосник...
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Ако не е при мен на 3-ти ще си взема парите и няма да се занимавам повече.
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Ако ви излъжат и в петък няма телефони поне ще ви остане утешението, че сте се преброили супер епъл маниаците [emoji4]А аз си мислех, че съм прахосник... Абе теб като те знам с часовниците какви чудеса сътвори, тези с iPhone X с мед да ги намажеш
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Майко мила [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Абе теб като те знам с часовниците какви чудеса сътвори, тези с iPhone X с мед да ги намажеш [emoji3] Трай си поне тука да ме не разбират к'ъв съм прахосник
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Щом сме във форума и сме фенове на Apple, малко или много всички сме прахосници.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.