Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone X - мнения и коментари

Featured Replies

Публикувано
преди 3 часа, Victormihov написа:

Само не знам догодина колко цената ще се срине от тия 2500лв, че догодина по това време ще има други голям Х, малък Х , а12 процесор:)

Дал си 2500- продаваш го за 1500:) абе малко боли сърцето:)

Извинявам се, но този...анализ, да речем, е твърдо лишен от логика и смисъл (за мен, разбира се).
Утре ще пусна във форума третия 7 плюс от семейството.
Първите два ги продадох единия за 4 дни, а втория още на първия ден на цена 1100 лева.
И трите съм ги купил миналата година на цена 2 000 лева.
Абсолютно нормално е, след като съм скапал от ползване апарата си 12 месеца, да го пусна за продажба на близо 50% от продажната (в колкото и брилянтен външен вид да е) цена.
И това ме устройва.
Пазара не позволява да си правиш експерименти и колкото по-неправилно си оценяваш стоката (със завишена цена), толкова повече пари губиш като продавач.

Както и да е.
За мен покупна цена 2500 и продажна след една година 1500 е съвсем в реда на нещата.
Друг е въпросът, че българина иска да купи нещо за сто лева (примерна е цената), да го размаже от ползване 2 години и да го продаде за 120 накрая на втората.
И много българи робуват на принципа "мое се скапе тук у шкафо, ама за по-малко от тия Х лева дет съм казАл, нема го дам".

пп. Горните съждения са за пренаситен от дадената стока пазар в мига, в който тръгнем да си продаваме нашата.
Ако въпросната стока е единствена на пазара втора ръка, тогава вече ще говорим за друга бира и друга цена.

• Отговори 1.7k
  • Прегледа 159.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ще изгубят огромни пазари, освен всичко друго... Тия как ще си отключват новите айфони?

• Ще напиша и аз малко отзиви, от една седмица съм с 8+, след ъпгрейд от 7+. До последно много се чудих, но ми излезе на много тънки пари, след прехвърляне на номер към норвежците, след като ментелите з

• Тъй като заспорихте за гаранционните срокове, ще си позволя да ви дам кратко обяснение, защото точно с това се занимавам в момента.  Съгласно Директивата относно правата на потребителите (2011/83

Добавени снимки

Публикувано
преди 4 часа, Victormihov написа:

Човек може да пуши по 6 кутии на ден и пак да даде 2500лв за Х-икса:)
Това няма нищо общо.

Колкото до пачката пари, доста са да:)
Много работи можеш да купиш с 2500лв,  

Само не знам догодина колко цената ще се срине от тия 2500лв,  

Дал си 2500- продаваш го за 1500:)

Тук пишеш за германски марки, нали?!?!

Не знам какво те обиди в поста ми, но не мисля си струва да се въртиш и опитваш да говориш глупости от сорта на "разсъжденията не ми са Български що се отнася за пари и покупко-продажба на стоки,".

Дреме ми какви са ти разсъжденията, като действията ти са български, цените ти са български, а и опитите ти да продаваш телефоните си на силно завишена цена също са български (наблюдението ми е от обявите ти в този форум, а не от Съветския Съюз).

Аз спирам да пълня темата със спам и ти пожелавам приятна вечер!

Редактирано от algor
Правопис, мноу ясно!

Публикувано

Е, той е евреин, бе. На българите само им продава дебело, щото са балъци, не са като богоизбраната раса :)

Публикувано

Мислил съм го. Най-евтино излиза ако сменяш айфонЯ всяка година. 

Публикувано
  • Автор

И защита за новата играчка :)

Публикувано

Пичове, прецакахме се! В olx ги има 256 гиги за 1600 лева. 

Публикувано

Хаха

Публикувано
Пичове, прецакахме се! В olx ги има 256 гиги за 1600 лева. 

Много бе! На фона на оригиналните нови ролекси по 35 лв.
Публикувано

Абе по кутията как можем да разберем дали телефона е силвър или спейс грей? Те са еднакви отпред...

Публикувано

Ако се вижда имея -  в сайта трябва да покаже.

Публикувано

Може би отзад ще пише?

За първи път от 5 години се замислям да си взема кейс за новия телефон... Засега се спрях на сивия кожен от Apple, който е 115 лв. 

Публикувано

Споделете кой на какъв цвят се е спрял.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Аз съм на силвъра, омръзна ми от черни телефони. 

Публикувано

Аз заложих на класиката - черния / Space Grey

Публикувано

Аз май ще си остана с 7+! Догодина с Хs за да му изчистят бъговете. Направо не мога да повярвам как броите 2600лева за една стъклена играчка!?! Епъл се оляха с цената този път. Или парите загубиха стойността си , не знам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Ако смяташ догодина да направиш същото, това че тази година няма да го направиш не те прави по-различен от нас. :D 

Публикувано
преди 19 часа, Dean написа:

Абе по кутията как можем да разберем дали телефона е силвър или спейс грей? Те са еднакви отпред...

Бял:

venyageskin1_2017-oct-28-2.jpg?quality=8

Черен:

venyageskin1_2017-oct-28-1.jpg?quality=8

Публикувано

Това някаква шега ли е или аз не мога да открия разликите :)

Публикувано

Разликата е в уолпейпъра

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro

Публикувано

Разликата е в белите пръсти и черния кец [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Публикувано

Няма разлика и двата телефона са с черен панел отпред така да се каже

Публикувано

Е как няма разлика единия wallpaper горе в ляво е зелен, другия е червен!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Няма разлика в телефоните отпред, не знам тези снимки от къде са, но не мисля, че има разлика в тапетите на оригиналните кутии, ще видим като започнат да ги получават колегите.

Публикувано

И аз направих един Pre-Order  от Теленор. Сърце ме боли да дам 1800лв....преди 6 месеца като купувах  S8+  за 1300 като че ли не се напрягах така :D .

Публикувано

Преди малко видях калъфчета за Х и самата им форма е супер грозна, все едно някакъв малък квадрат.... ужас е. Сега не знам какво да очаквам от телефона и всъщност се замислих, че за първи път в живота си купувам телефон, който дори не съм виждал на живо. :D 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.