Публикувано Ноември 3, 20178 гд Добре сте вие, аз още парите ги нямам само ги чакам и почвам да алармирам всички магазини, баси, ако трябва и 256 ще взема ама да е днеска еб*л съм го
Публикувано Ноември 3, 20178 гд А интереса и продажбите ще оборят колегата Антъни и за наше щастие, представителната извадка не се взима от неговото мнение [emoji6]. Ох, слава богу, че за ваше щастие продажбите не зависят от моето мнение. От сърце ви пожелавам огромен успех, дано продадете милиарди бройки и да бъдете страшно щастливи и богати.
Публикувано Ноември 3, 20178 гд Баси истеричната тема. Вземете се в ръце, ей!Аз утре ще ида да го видя в Айстайл някъде. Ако ме грабне, за Коледа, ако го има вече свободно, ще взема и аз. Ако не, ще взема 8-ца още сега. Нали все пак всяка година трябва да се ъпгрейдва.
Публикувано Ноември 3, 20178 гд Честито на доредилите се След вчерашния мейл от Мтел,получих още един с въпроси относно плана(тъй като в момента ползвам 3-ен пакет) Отговорих им веднага,като има натъртих,че тези неща съм ги описала и в самата поръчка...от вчера на поръчката ми пише-изчакване от клиент,и ни мейл ни дявол
Публикувано Ноември 3, 20178 гд Аз си го взех от технополис люлин Само не прцених, че отварят в 9:00, а аз отидох в 10:00 Както и да е, имаше налични бройки - поне 10, а и казаха че вече са продали около 10 От мтел никва активност Редактирано Ноември 3, 20178 гд от lambreto
Публикувано Ноември 3, 20178 гд Колегите, които поръчахте от Технополис, получихте ли някакъв смс от куриер сутринта? Да знам дали да се надявам да дойде днес.. :/
Публикувано Ноември 3, 20178 гд Просто ми звънна приятел куриер и каза, че ги носи. Даже се учуди ,че нямам СМС
Публикувано Ноември 3, 20178 гд Телефона е страхотен, купих последната свободна бройка от iStyle The MallSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 3, 20178 гд Току що, cerni1 написа: Телефона е страхотен, купих последната свободна бройка от iStyle The Mall Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Честит да ти е и на теб. Много радост да ти носи
Публикувано Ноември 3, 20178 гд Не знам целия тоя хайп от къде идва, но в Технополис Младост казаха, че имат доста налични бройки за walk-in клиенти. Това от преди 10 мин.
Публикувано Ноември 3, 20178 гд От тук, откъде другаде Като всяка година. Източниците са едни и същи.
Публикувано Ноември 3, 20178 гд Автор Само една дума - Уникален е! Пред мен в Сердика Мол Технополис продадоха три броя 64. Няма хора а налични имат.
Публикувано Ноември 3, 20178 гд На някой направи ли му впечатление, ча нашите (европейските) модели все още имат надпис отзад "Designed by Apple. Assembled in China" и кофа за боклук, докато на американските има само надпис iPhone. Мисля че това важи и за 8-цата
Публикувано Ноември 3, 20178 гд Май никъде по света вече няма опашки? Възможно да е маркетингов трик някакъв! edit: Има има 15-20 лица.
Публикувано Ноември 3, 20178 гд Честито на всички ползватели! Изпратено от моят стационарен телефон с подкрепата на Tapatalk
Публикувано Ноември 3, 20178 гд Някой ако е видял на живо модела в двата цвята, да сподели кой изглежда по- добре.
Публикувано Ноември 3, 20178 гд Аз лично ще ъпгрейдна когато видя всички основни програми, които ползвам че са оптимизирани за Х.
Публикувано Ноември 3, 20178 гд Процентите на батерията могат ли да се показват, има ли място за тях?
Публикувано Ноември 3, 20178 гд @algor ви поздравява с неговите два айфона! Цяла нощ е висял пред МолБГ Технополис!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.