Публикувано Ноември 6, 20178 гд Резултатите на батерията и на мен не ми се виждат хич добри. С 8+ най-слабият ми резултат е 12 ч. usage/25 ч. стендбай и е още на 20%.
Публикувано Ноември 6, 20178 гд преди 3 часа, londongunner написа: Като гледам тестовете тези дни Х няма чупене няма намокряне ! Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro За чупенето не е точно така, на някой тестове стъклото се напуква още от първото изпускане от нивото на кръста. Като се има предвид че смяната на задния панел струва повече от 50% от цената на телефона, по-добре не го пробвайте
Публикувано Ноември 6, 20178 гд За 2 години с 6S не ми се е случило нито веднъж да издържи 8 часа usage. Нито като беше чисто нов, нито като ми я подмениха Creative Center. Виж, ако става въпрос за Plus.. [emoji6] Когато ми беше нова батерията на 6S: Това на първо зареждане, след второто бях на 8 часа usage при тези проценти.
Публикувано Ноември 6, 20178 гд Ayl имаш ли тапета с размер за + модела ?Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 6, 20178 гд Имам го голям и го режа. Я кажи каква е резолюцията и утре ще ти направя.
Публикувано Ноември 6, 20178 гд Вече излезна ревюто на dxomark за камерата https://www.dxomark.com/apple-iphone-x-top-performer-stills/ . Една точка по-малко от pixel 2. Също и според displaymate има най-добрия дисплей правен някога http://www.displaymate.com/iPhoneX_ShootOut_1a.htm
Публикувано Ноември 6, 20178 гд А бе камерата на Пиксел 2 може и да е по-добра, стига в купения от потребител апарат да има камера, а и операционна система. http://www.mobilebulgaria.com/news/41544/потребители-са-получили-pixel-2-xl-без-операционна-система Иначе явно Гугъл си е платил малко повече, за да остане флагманът му на първо място. Или Apple не са развързали достатъчно кесията.
Публикувано Ноември 6, 20178 гд Имам го голям и го режа. Я кажи каква е резолюцията и утре ще ти направя. Дават го различно и не знам кое е вярното2208х1242 и за landscape 2208x2208Също 1080х1920 Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 6, 20178 гд 1242 x 2208 е резолюцията на всички + модели досега що се касае до тапети Редактирано Ноември 6, 20178 гд от lambreto
Публикувано Ноември 6, 20178 гд За чупенето не е точно така, на някой тестове стъклото се напуква още от първото изпускане от нивото на кръста. Като се има предвид че смяната на задния панел струва повече от 50% от цената на телефона, по-добре не го пробвайте [emoji4] Наистина кекава работа... бих казал, че даже е доста чуплив Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 6, 20178 гд От ревюто на dxomark за камерата на Х излиза, че е №1 при снимките, а отстъпва по- сериозно при видеото.
Публикувано Ноември 6, 20178 гд Гледам го тоя клип и оставам с впечатлението, че рамката на черния Х е черна, а не с цвета на нормалната неръждавейка. Това така ли е? Аз гледах в Технополис бял и там цвета си беше нормален.
Публикувано Ноември 6, 20178 гд Доста чуплив е да. Според square trade е мост бреийкабъл айфон евер. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 6, 20178 гд Продадох си Х-а заради единия екран и сега пак го искам. Бог да ми помогне дано да го намеря утре в магазина. Егати... трябва да си намеря хоби. П.С - (Надявам се да се) бъзикам се. Редактирано Ноември 6, 20178 гд от Dean
Публикувано Ноември 6, 20178 гд преди 30 минути, ayl написа: Гледам го тоя клип и оставам с впечатлението, че рамката на черния Х е черна, а не с цвета на нормалната неръждавейка. Това така ли е? Аз гледах в Технополис бял и там цвета си беше нормален. Да, това мислих че е ясно на всеки. И това го прави много як. Рамката е като на "Space Black Stainless Steel" часовника ако можеш да си го представиш. Най-добре го виж наживо.
Публикувано Ноември 6, 20178 гд преди 29 минути, koksibg написа: Доста чуплив е да. Според square trade е мост бреийкабъл айфон евер. Sent from my iPhone using Tapatalk Тия продават застраховки за телефони - много тенденциозно поднесено. преди 21 минути, Dean написа: Продадох си Х-а заради единия екран и сега пак го искам. Бог да ми помогне дано да го намеря утре в магазина. Егати... трябва да си намеря хоби. П.С - (Надявам се да се) бъзикам се. Хахах. Подозирах, че така ще стане. Редактирано Ноември 6, 20178 гд от kal1ch премахнах снимките и клипа
Публикувано Ноември 6, 20178 гд преди 30 минути, kal1ch написа: Тия продават застраховки за телефони - много тенденциозно поднесено. Да, за да си оправдаят високите цени на застраховките.
Публикувано Ноември 6, 20178 гд Кои са истинските ревюта? Само тези с нула критика ли? Всичко друго е платено или нагласено. Кажете кои източници се смятат за достоверни и да гледаме само тях? Смяна на екрана струва 570 долара в Щатите. Информация от Епъл. И тя ли е фалшива, щото на мен ми изглежда като най-скъпия екран на телефон евър. И след като струва толкова скъпо подмяната, как застраховката може да бъде евтина?
Публикувано Ноември 6, 20178 гд Криейтив са добавили 10 в ценовата листа. Смяна на дисплей е 640лв. http://creativecenter.bg/wp-content/uploads/2016/09/IOS-prices-BG4.pdf Редактирано Ноември 6, 20178 гд от penmark
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.