Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone X - мнения и коментари

Featured Replies

Публикувано

С една дума намерението ми да се сдобия с апарат преди Коледа е крайно оптимистично. 

• Отговори 1.7k
  • Прегледа 159.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ще изгубят огромни пазари, освен всичко друго... Тия как ще си отключват новите айфони?

• Ще напиша и аз малко отзиви, от една седмица съм с 8+, след ъпгрейд от 7+. До последно много се чудих, но ми излезе на много тънки пари, след прехвърляне на номер към норвежците, след като ментелите з

• Тъй като заспорихте за гаранционните срокове, ще си позволя да ви дам кратко обяснение, защото точно с това се занимавам в момента.  Съгласно Директивата относно правата на потребителите (2011/83

Добавени снимки

Публикувано

Ако искаш да е от мобилен оператор, да.

Публикувано
преди 57 минути, mirror написа:

В периода 27.11 - 10.12

:blink: ужасТ

Публикувано

Проверете в Плесио. Миналата седмица на сайта им пишеше, че го очакват от 7-ми. Сега като гледам може да се поръча. Звъннете им да ги питате дали го имат в наличност.

Публикувано

В Плесио чакат до 2 седмици, няма налични.

Публикувано

Телефона го няма никъде наличен(тва е ясно)въпроса е дали да изчаквам Мтел...

Публикувано
преди 11 минути, gorgior написа:

А какви са ти другите алтернативи?

и аз незнам....да го поръчам от др.място:wacko:

защото незнам въобще при тях кога ще се появи..много несериозно

Редактирано от kali-76

Публикувано

В момента на сайта на айСтайл пише доставка до 2 дни за 64ГБ черен, за бял нищо не пише, а за 256ГБ - не е наличен. Но сайта им се бъгва леко, така че не знам дали това което виждам е вярно.
При тях можеш да си резервираш без да плащаш и да ти го доставят в магазин.
Доставка в магазин и плащане там предлагат и техномаркет, но кога ще имат не е ясно.

Редактирано от lambreto

Публикувано

Няма бутон за поръчка в айстайл. Аз ъпгрейднах от 4S на 5 през февруари пък не умрях тогава. Спокойно, ще докарат. Аз ще чакам да има като мина през магазина да взема без поръчки и без обаждания.

Публикувано

Звънях в iStyle и го нямат. Имах го на launch day-a и го продадох, няма такъв глупак като мен :D Поне за коледа ще има какво да си подарявам.

Публикувано

Ти трябва да направиш сериозна среща със себе си и да вземеш окончателно решение по въпроса "кой?".

Публикувано

Абе май ще му трябва среща със специалист на него [emoji23]

Публикувано

Това е всяка година. 6cd13715d1644370913e8a8fd7c75d3b.jpg

Изпратено от моят стационарен телефон с подкрепата на Tapatalk

Публикувано

Още ли се занимаваш с тия:)))

Публикувано
ето и моят отговор от мтел :(

Здравейте 

Поръчка .....ще бъде изпълнена при доставка на избраното устройство от производителя. Очаквайте информация на имейл с точна дата на доставка.

С уважение

Екипът на Мтел

Публикувано

В olx няма ли търгаши с нормални цени?

Публикувано

Мтел се оказаха най-големите смешници. Първи те избързаха да обявят цените на iPhone X и да го сложат на главната си страница за преордер. А в деня когато го пуснаха в продажба те пускат платени статийки като тази http://www.mobilebulgaria.com/news/41540/03112017g-“mtel”-razshiryava-partnorstvoto-si-s-apple

Не съм обикалял офисите им да видя дали имат демонстрационни бройки въобще, а и нямам намерение да го направя. 

Публикувано

Мтел винаги са си били смешници, благодарение на това сега имам точно розова седмица, защото миналата година приятел си чака поръчания телефон две месеца и накрая получи розов...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Значи прогнозата ми за коледен подарък може и да се сбъдне :)))ако зачакам и аз 2 месеца..

пък ако дойде и розов Х съвсем ще се почувствам специална,хихи

Публикувано

Без да бъда груб (макар така да звуча, знам), но понякога Коледа настъпва февруари.
Просто не се надявайте на каквито и да е срокове, защото наистина положението с бройките не само тук е трагично и не мисля, че скоро ще наваксат.

Дано съм лош пророк, разбира се...

Публикувано

направо ме срази :unsure:

Публикувано

Все пак трябва да се радваме, че бяхме в държавите от първата вълна. Няма достатъчно бройки навсякъде и все пак на 24-ти ще го пускат в още държави - https://www.apple.com/newsroom/2017/11/iphone-x-arrives-in-south-korea-thailand-turkey-and-10-more-countries/. Дано при следващата партида да има доставки и до тука.

Публикувано
  • Автор

Аз бих допълнил поста на algor със следното - ако нямаш на кой да се обадиш и се надяваш да получиш бройка само като нормален клиент, не виждам оптимистична възможност за преди коледа. Толкова са назад с бройките, че докато оправят познатите сигурно ще са нужни още поне 2-3 доставки ... Извинявам се ако звучи грубо, но за мен това е реалноста. 

Публикувано

Върнаха ни в комунизма. Тогава за Коледа чакахме банани, сега ябълки [emoji16]

Публикувано

В Теленор нямах проблеми, заявих го на 27 и на трети ми го връчиха.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.