Публикувано Ноември 26, 20178 гд Извинявам се за глупавия въпрос който ще задам, но както споменах, това ми е първия Iphone в живота, четох и гледах всякакви клипове, но искам да питам възможно ли е по някакъв начин да се махне сивия фон на 4-те "бутона" на началния екран в долната част? Дали някой ме разбра-не знам.
Публикувано Ноември 26, 20178 гд Единствения начин за махане на фонове,док и т.н. е използването на тапети от този сайт: https://heyeased.weebly.com/hide-dock-wallpapers.html Могат да се правят и празни бланки вместо икони, като така е възможно да си подреждате иконите на HomeScreen както желаете. Ето и видео:
Публикувано Ноември 27, 20178 гд Струва ли ви се, че екрана има ghosting, например при скролиране на текст?
Публикувано Ноември 27, 20178 гд Колега, какво стана със снимките? Едит: за колегата creepbg става дума... Редактирано Ноември 27, 20178 гд от algor
Публикувано Ноември 27, 20178 гд Редактирах по-предния си пост - след като ресторнах 8-цата към factory defaults, снимките се наляха на Х-а. Допускам, че може и просто да е съвпадение...
Публикувано Ноември 29, 20178 гд Повечето от вас сравняват батерията на X с тази на Plus моделите, но аз мога да кажа, че по мои наблюдения Х-та е чувствително по-зле от обикновена/малка 8-ца. Не съм впечатлен в това отношение.
Публикувано Ноември 29, 20178 гд Аз го сравнявам със 7, който го зареждам по два пъти на ден, а Х само веднъж. Не вярвам, че 8 би издържал в ръцете ми цял ден.
Публикувано Ноември 29, 20178 гд С последната бета на 11.2 и ъпдейта на YouTube, който не яде толкова батерия усещам голямо подобрение в живота. 58 минути ползване + 4 часа стендбай и още е на 95%. Утре (или когато падне под 10%) ще споделя шот.
Публикувано Ноември 29, 20178 гд Не знам, на мен 10 min. ползване на камерата ми е 11% от 6-те часа и 38 мин. юзидж... Не ми се вижда нормално...
Публикувано Ноември 29, 20178 гд Ами камера приложението по дифолт ползва локейшън сървисис ако не си ги спрял може да обясни донякъде.
Публикувано Ноември 29, 20178 гд А как е? Много зависи и за кои 10% се отнася от 100% до 90% или от 30% надолу...
Публикувано Ноември 30, 20178 гд Поне 3 пъти съм писал за този проблем в темата за iOS 11. Напоследък почна по 2-3 пъти на ден да ми го прави и мислех, че е от нещо с часовника и хендофф, ама тц.
Публикувано Ноември 30, 20178 гд И аз не разбирам какво трябва да се види от скрийншота, не показва home screen-a с иконките ли?
Публикувано Ноември 30, 20178 гд Часовника е горе в ляво - следователно това не е lock екрана, a хоум екрана и следователно не се виждат иконите и док-а. При мен никога не се е случвало това.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.