Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone X - мнения и коментари

Featured Replies

Публикувано

Когато слънцето е зад теб и пече срещу телефона, е невъзможно да го отключиш чрез Face ID.

• Отговори 1.7k
  • Прегледа 159.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ще изгубят огромни пазари, освен всичко друго... Тия как ще си отключват новите айфони?

• Ще напиша и аз малко отзиви, от една седмица съм с 8+, след ъпгрейд от 7+. До последно много се чудих, но ми излезе на много тънки пари, след прехвърляне на номер към норвежците, след като ментелите з

• Тъй като заспорихте за гаранционните срокове, ще си позволя да ви дам кратко обяснение, защото точно с това се занимавам в момента.  Съгласно Директивата относно правата на потребителите (2011/83

Добавени снимки

Публикувано

На плаж без чадър-Не![emoji23]

Публикувано
на 11.12.2017 г. at 20:47, creepbg написа:

Спрях "Tap to wake" за експеримента и като че ли засега е Ок...

Но пък е много гадно без хоум бутон при изключен tap to wake...

Тап върху екрана и си ти ,аз от 6 S насам не искам и да чуя за Tap to wake. До сега без  7 и 8 -ца съм имал всички модели на iPhone  и смея да твърдя ,че Х е нечовешки добър. Мисля поне две год. да не го сменям ,ако няма екстремни ситуации.

Публикувано

Жоре не така де, много си е хубав Х - а. Страхотен дизайн !

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Недодялан ми изглежда! Туй отгоре, двойния стърчащ цирей на гърба. Дебела рамка отстрани. Даже самия апарат изглежда дебел. Леко да промениш ъгъла и екрана почва здраво да синее. Че и му сложили размазани тапети по дефолт да не си личи:))) Кое от изброеното не е вярно? Да извадим софтуерните трикове, които си ги има от години и да видим какво ще остане:) Може да си го купиш на всеки ъгъл и то отдавна. Няколко пъти в различни дни отивам да го рзцъкам, но не успя да ме грабне. Естествено споделям моето мнение, което не е миродавно!

Публикувано

Гога ,за камерата си прав и мен леко ме дразни ,но лично аз не мога да се съглася с някои аспекти от мнението ти.за синеенето ,и ,че е дебел.

Едит на лични ми прати глобулския ти номер ,че го затрих

Публикувано

С очите си го виждам, но ето

Публикувано

А някой да потвърди това, което казаха в Теленор - ако се закупи телефон с договор, без значение дали е кеш или на лизинг - телефона е заключен до изтичане на договора. Чак след това може с молба да се отключи. Защо ми се върти, че преди беше само ако е на лизинг и докато изтече лизинга ? Сега не било така...

Публикувано

Поне от 3 години насам само айфон купен в брой, без договор от Теленор не е заключен. 

Публикувано
преди 17 минути, gog написа:

Поне от 3 години насам само айфон купен в брой, без договор от Теленор не е заключен. 

Каква е цената на  iPhone X без договор в Теленор?

Публикувано
преди 36 минути, danson написа:

А някой да потвърди това, което казаха в Теленор - ако се закупи телефон с договор, без значение дали е кеш или на лизинг - телефона е заключен до изтичане на договора. Чак след това може с молба да се отключи. Защо ми се върти, че преди беше само ако е на лизинг и докато изтече лизинга ? Сега не било така...

Винаги е било така.

Публикувано

мм значи моя е била грешката :) мерси за инфото

Публикувано

2239.98лв е цената в брой за 64 гб. 

Публикувано

Да ама не, моя шеф си закупи 8-ца в брой от теленор и чака да я отключат на следващия ден и то като корпоративен клиент!

Редактирано от skpavlov

Публикувано

Звъниш на 123 и въпросителните отпадат.

Публикувано
преди 44 минути, skpavlov написа:

Да ама не, моя шеф си закупи 8-ца в брой от теленор и чака да я отключат на следващия ден и то като корпоративен клиент!

Да де, закупил си я е в брой, без нов договор и без преференциални цени.
Всички телефони са заключени, въпроса е че като е без договор пускат заявка за отключване веднага, а като е с договор - чак като изтече го отключват.
Разбира се всичко е възможно - въпрос на кой познаваш и как се договориш 

Публикувано

Забравих по-горе да добавя, че съм изненадан колко бързо разработчиците са си нагласили приложенията за дисплея на Х. Имах само 3-4 от тези които ползвам често без поддръжка, но през последните 2 дни се появиха ъпдейти и за тях [emoji4] - sygic и tapatalk.

Не беше такова положението, когато излезе 5-цата.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
преди 6 часа, mirror написа:

Когато слънцето е зад теб и пече срещу телефона, е невъзможно да го отключиш чрез Face ID.

Така е и е съвсем нормално.
Няма апарат (поне към днешна дата), който в това положение да се отключва, било то с ирис, фейс или палец на крака.
След година може да се промени това, знам ли...

Публикувано
Забравих по-горе да добавя, че съм изненадан колко бързо разработчиците са си нагласили приложенията за дисплея на Х. Имах само 3-4 от тези които ползвам често без поддръжка, но през последните 2 дни се появиха ъпдейти и за тях [emoji4] - sygic и tapatalk.
Не беше такова положението, когато излезе 5-цата.

При мен няма ъпдейт на Тапатолк и не е оптимизиран.
Публикувано

При мен също и това страшно ме дразни. Аз ползвам про-то, да не би другия да е ъпдейтнат?

Публикувано

Това е от вчера:
171519338d9cbabfbd983773c3ad1874.jpg

Публикувано

Излиза че съм с нея, но може да видиш как е.
c415e3993dddc6ebc20161f0dc3d63ee.jpgce5c041a930e04feaec06af3a3df75db.jpg

Публикувано

Force close пробва ли?

Публикувано

Изтрий, рестартирай, инсталирай. Обикновено това са стъпките, ако има някакъв по-генерален проблем с приложение. При мен всичко е ок - веднага след ъпдейта го отворих.

Публикувано

А някой да знае дали има вариант да се вземе на договор телефона без да се чака 30 дни заявка ? Предполагам с малко връзки може да се случат нещата ? Да знам дали да търся изобщо :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.