Публикувано Януари 9, 20188 гд iOS 11.2.2 при изключен “хот спод” и когато отключвам устройството горе в ляво се появява иконка все едно “хот спод” работи. Ресетнах настройката за “хот спод”, активирах я , 2-3 пъти нищо после пак драма ...Защо?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 9, 20188 гд Рестартирай устройството. Приятелката имаше същата поява на 7-ца. Infinity
Публикувано Януари 9, 20188 гд Reset network settings и нещата се оправиха , но често взеха да се явяват малки бъговеSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 11, 20188 гд Бъговете са в новата fs и твърдението на Епъл, че правата на файловата с-ма вече нямат толкова голямо значение. Ами имат. От 9.х.х усилено си насират ОС и удариха дъното. Много скоро(ако нещо не се промени) ще последват HP в техния път надолу.
Публикувано Януари 11, 20188 гд Не са го ударили, но се приближават към него със скорост близка до тази на свободното падане! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 11, 20188 гд Автор Я си купете по един андройд, поне да видите къде е дъното, че iPhone я го стигнат, я не ...
Публикувано Януари 12, 20188 гд Защо сравнявате с андроид? Нали са отделни системи, имат различни дъна като дълбочина. Защо все тоя пример се дава? Истината е, че окончателно се осраха. Работата върви, както казваше преди време Свирепия по книгите, към: Осиране без надежда за почистване.Склонен съм да мисля, че всички обвинения са истина и се надявам да ги сцепят от съдебни дела. Д'е.. и измекярите!
Публикувано Януари 12, 20188 гд преди 14 часа, mementovivae написа: Чак дъното още не са ударили, обаче излагат се тук-там. Infinity Дъното за такава компания не е мястото на което се намира майкрософт, а моментът, в който си загубят доверието на хардкор юзърите. После нищо няма да има значение.
Публикувано Януари 12, 20188 гд Още съжалявам, че се подведох по Iphone 6 размера! Трябваше да остана на 5s или SE. Абсолютно ненужен ход. Тухли! Че и плюс пуснали
Публикувано Януари 19, 20188 гд Ето едно забавно видео, в което няколко от известните ни от YouTube герои споделят мнения. Намесени са и други марки, но целта не е да си мерим .... Всъщност, Самсунг май липсват[emoji4]))
Публикувано Януари 20, 20188 гд Имам въпрос към притежателите на iPhone X. Поктирието на телефона позволява ли ви да го ползвате безопасно без кейс? Понеже напоследък не се кефя особено на моя удебелен от кейса 7 плюс, а без такъв се хлъзга страшно много. И се замислям дали ако го сменя с Х ще мога да го ползвам без кейс.
Публикувано Януари 20, 20188 гд Аз си зех 2-3 супертънки, Х ми е направи като сапун лъзга се като за световно.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.