Публикувано Януари 20, 20188 гд iPhone X не е водоустойчив! Не успя да изкара 20 Мин в басейн и 15 Мин в сауна!!!
Публикувано Януари 20, 20188 гд Че кой е казал че е устойчив в сауна на +40 градуса влажност?: Тия горещи изпарения ..... Работна температура: от 0° до 35°C Неработна температура: от -20° до 45°C (от -4° до 113°F) Относителна влажност: от 5% до 95% в некондензираща среда Редактирано Януари 20, 20188 гд от profusion
Публикувано Януари 20, 20188 гд преди 1 час, profusion написа: Относителна влажност: от 5% до 95% в некондензираща среда За мен в случая това е определящото и тук нашите сервизи мисля (дано да бъркам), че няма да признаят гаранцията. В чужбинско шансът за подмяна е далеч по-голям.
Публикувано Януари 20, 20188 гд Мисля, че изрично пишеше, че щети от намокряне не се покриват от гаранцията, поне за седмицата беше така за тия не съм гледала страницата ( официалната имам предвид). Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Януари 20, 20188 гд Си остава само реклама както се сещаш... Не, за десетката не знам, трябва да се провери, но за седмицата със сигурност го имаше на страницата им. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Януари 21, 20188 гд Появи се много дразнещ проблем при моя Х! Вибрацията или по-скоро самия мотор за вибрация издава някакъв ужасен звук когато телефона вибрира, тип машинка за бръснене, много е зле. Дали нещо се е отлепило или разместило? Не съм го изпускал иначе, нося го с хубав кейс, чат-пат потичвам докато телефона ми е в джоба... Това гаранция дали ще го покрие? В момента съм в чужбина и скоро няма да стане, но е към М-тел телефона и се надявам да му обърнат внимание, че то не се търпи... за момента единствения изход е изключване на вибрацията.
Публикувано Януари 21, 20188 гд Освен ако не си някъде в джунглите, би трябвало да има сервиз на Епъл там, а гаранцията е международна и ще ти го оправят. Няма смисъл да чакаш ако те дразни.
Публикувано Януари 21, 20188 гд Така прочетох в нета. Пишеше и за удар с чук, но реших това да е план Б.
Публикувано Януари 22, 20188 гд Появи се много дразнещ проблем при моя Х! Вибрацията или по-скоро самия мотор за вибрация издава някакъв ужасен звук когато телефона вибрира, тип машинка за бръснене, много е зле. Дали нещо се е отлепило или разместило? Не съм го изпускал иначе, нося го с хубав кейс, чат-пат потичвам докато телефона ми е в джоба... Това гаранция дали ще го покрие? В момента съм в чужбина и скоро няма да стане, но е към М-тел телефона и се надявам да му обърнат внимание, че то не се търпи... за момента единствения изход е изключване на вибрацията. Това че си в чужбина може би е по-добре. Отиди до някой Apple store, ако има нещо ще ти го сменят бе проблем и пак ще ти го заключат към Ментел. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 22, 20188 гд Мерси, но наистина се оправи след изпускането на масата няколко пъти и вече няма проблеми. Понякога такива елементарни и на пръв поглед абсурдни неща просто си действат...
Публикувано Януари 22, 20188 гд До следващото изпускане може биSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Януари 23, 20188 гд Автор Не ти ли звучи странно и нетрайно подобно отстраняване на проблем.
Публикувано Януари 23, 20188 гд Сега вече и да ида няма как да установят проблема защото просто работи... ако пак нещо стане отивам в сервиза.
Публикувано Януари 23, 20188 гд На мен ми звучи като откачено моторче на вибрацията и разчитане да се заклини някъде със удар. Или сервиз или гарантирано ново проявяване на дефекта Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 26, 20188 гд Не знам друго, но в ebay.co.uk цената на Х-ката е бая надолу. Вчера поръчахме за един френд на цена 700 паунда за 64-ка, но има предлагане в диапазона 650-700 пари за чисто нови, отключени.
Публикувано Януари 26, 20188 гд Автор Купувайте, че сега Епъл като ги спрат и ще станат с нУмизматична стойност
Публикувано Януари 26, 20188 гд От къде тази разлика в цената? В смисъл как се сдобиват с телефоните, че да продават на сметка с такава цена?Infinity
Публикувано Януари 26, 20188 гд Защо мислиш, че се продават "на сметка"? В икономиката има такова понятие "маркетингова продажба без печалба/на загуба" и още подобни.
Публикувано Януари 26, 20188 гд 600-700 може ако уцелиш на някой търг или пък заключен към оператор, иначе за нов запечатън отиваш на 850 паунда...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.