Публикувано Май 23, 20178 гд Здравейте. От вчера съм притежател на седмица + 128. Преди това ползвах Андроиди, но съм доста разочарован от постоянното забиване, бавене на апликейшъни, прекъсвания на разговори и т.н. Надявам се с айфона да ми намалеят драстично тези проблеми. Имам няколко може би глупави въпроса: 1) Може ли да ми препоръчате клавиатура, която подобно на андроиските сменя езика с драгване на спейса? 2) От къде се вземат най-лесно рингтонове? Трябва да се плащат, могат да се свалят безплатно, или да си ги конвертирам на компа във формата за айфон? 3) Има ли начин за по-удобно триене на контакт от това да влизам в edit режим, както при андроидите можеш да ги триеш направо от списъка? Поздрави Редактирано Май 23, 20178 гд от Иван Михов
Публикувано Май 23, 20178 гд 1. На дефолтската слагаш пръст върху кълбето, плъзваш нагоре, излиза списъка и пускаш върху който език ти трябва, или само го натискаш за превключване между добавените клавиатури. 2. С отделни програми се създава и после синхронизираш с туню. 3. за кой акаунт имаш предвид? Редактирано Май 23, 20178 гд от apomarinov
Публикувано Май 23, 20178 гд Само с едит. Рингтонове СЕ ПРАВЯТ и синхронизират с айтюнс, не ти трябват външни програми. Има ръководство във форума, мисля и клипче имаше към него.
Публикувано Май 24, 20178 гд Автор Ок. Искам да попитам и за батерията. Вярно ли е, че е по-добре да я изхабявам винаги почти до края, вместо като стигне 60 процента примерно да я пълня? Засега съм силно впечатлен от нея и ми се иска максимално дълго да я запазя да работи така.
Публикувано Май 24, 20178 гд Батерията я зареждай след като е в червено - под 20% и я зареждай винаги до 100% по-възможност ( цяла вечер ). От време на време е хубаво да го изхабяваш докато изключи и след това пълно зареждане. Това ще ти даде максимално дълъг период на ползване.
Публикувано Май 24, 20178 гд Автор Още един въпрос - ОК ли е за батерията да я оставя да се зарежда цяла нощ? Няма ли опасност от презареждане? Всички търговци с които съм говорил казват, че няма проблеми, но точно на тях не им вярвам за това...
Публикувано Май 25, 20178 гд Няма абсолютно никакъв проблем. Използвам iPhone от 2008-ма година и в 99% от случайте са зареждани по цяла нощ. Не се притеснявай за батерията при такова зареждане. Много по-вредно е да го слагаш на зарядно за малко време без да достига до 100%.
Публикувано Май 26, 20178 гд Автор преди 17 часа, Anthony написа: За клавиатура си дръпни Swiftkey Точно такава ми трябваше, мерси
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.