Публикувано Септември 14, 20178 гд Не съветвам никой с 6S/6S+ да слага 11. И откъм батерия, и откъм производителност ще има спад.Аз лично направих един DFU рестор с 10.3.3 като излезе, сложих един tvOS beta профил да спре да ме пита за ъпдейти и това ще е последния софтуер за 6S-а ми.
Публикувано Септември 18, 20178 гд на 9/13/2017 at 15:53, niksan1979 написа: Penmark сподели как се държи батерията като придобиеш впечатление. Sent from my iPhone using Tapatalk За 6 дни ползване не виждам разлика в използването на батерията спрямо 10.3.3. Интересно ми е дали утре ще получа ъпдейт за официал или не. Изтрил съм бета профила. Ще споделя утре вечер.
Публикувано Септември 18, 20178 гд Ако е като преди, официален може би ще имаме като пуснат IOS 11.x поне така беше преди.Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Публикувано Септември 18, 20178 гд Много нови неща има. Аз ще ъпдейтна. Таман в петък ще изпробвам новия трансфер на настройки от един айфон на друг. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 19, 20178 гд Защо са махнали app switchera с 3D touch-a. Лично за мен по-удобен начин за превключване между приложенията не виждам... Много искам да ъпдейтна, но това определено ме спира. Много неприятно, много!
Публикувано Септември 19, 20178 гд преди 11 минути, bache_kolio написа: Защо са махнали app switchera с 3D touch-a. Лично за мен по-удобен начин за превключване между приложенията не виждам... Много искам да ъпдейтна, но това определено ме спира. Много неприятно, много! Е нали има нов ап суичър...
Публикувано Септември 19, 20178 гд преди 2 минути, Victormihov написа: 20:00 Sent from my iPhone using Tapatalk Мерси
Публикувано Септември 19, 20178 гд Довечера най-вероятно ще е лудница. Предпочитам да изчакам ден-два. И дано да няма проблем с батерията, че на доста места прочетох за такъв.
Публикувано Септември 19, 20178 гд Автор Ден два, няма нужда да се чака. Но едни 12 часа е ок. Ъпдейтвайте сутринта като станете. Трябва да е малко по-спокойна ситуацията. Не че няма да стане и в 20 часа, но със сигурност ще има забавяния поради натоварване и може и да не стане от първия път ъпдейта, а може и да създаде последващи проблеми. Имайте едно на ум като пускате в 20 часа да се ъпдейтва.
Публикувано Септември 19, 20178 гд преди 12 минути, dedra1 написа: Е нали има нов ап суичър... Ами във видеото по-горе не беше показано. Гледах клип преди време, че е отдолу, ама дали наистина ще превключва между апликациите, не знам?
Публикувано Септември 19, 20178 гд Дано не е само за Х тази опция, иначе бих си останал на 10.3.3. Ще изчакам да видя отзиви първо.
Публикувано Септември 19, 20178 гд Автор Само за Х-а е лентичката която се намира в долния край. До момента във нито една от бетите не се е появявал подобен суич. Има доста клипове който показват как ще работи iOS 11 на актуалните модели iPhone.
Публикувано Септември 19, 20178 гд Има ли начин, утре да ъпдейтна до 11 и след 2-3 часа примерно, да си се върна на 10.3.3?
Публикувано Септември 19, 20178 гд Автор Обикновено няколко дни след пускането на новата версия се подисва предишната. Това обаче никъде го няма като правило, но да речем че поне 24 часа трябва със сигурност да се подписва 10.3.3. Може и повече дни да се подписва.
Публикувано Септември 19, 20178 гд Следвайки логиката на последните събития/ iTunes - прее...цакан; Apple Watch- не работещ навсякъде; иПхоне X без Touch ID.../ нищо чудно поредната педе...обратна изцепка да е спиране на подписването на 10.3.3 в момента на пуска на 11 Просто съм бесен...
Публикувано Септември 19, 20178 гд Ще им срина акциите, мамка им, само да са ми спрели суич апа... Тоз хоум бутон ще стане на кайма от кликане бе...
Публикувано Септември 19, 20178 гд Хикса ще почака до догодина, а дотогава мисля да разнообразя с едно V30. Просто няма с какво да ъпгрейдна в момента, а е време... А и едно и също омръзва.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.