Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Може да се изключват от настройките само

• Отговори 1.8k
  • Прегледа 146.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Бахти безмислиците, неказващи нищо (отново). Аз лично не разбрах: ти имаш ли проблем с iOS11 или не, какъв е и на какво точно устройство? 4-ката от профила ти ли се държи кофти с 11-ката или някое

• Apple много ни разлигави! Хората вече рестор не знаят какво е! Даже и не искат да си рестартират устройствата Какви времена!

• Обикновено такива въпроси за рестор и оплаквания от различни (доста дискутирани тук) проблеми са дело на хора, които са нови във форума или са нови ползватели на iOS и iPhone. Основната цел на форум

Добавени снимки

Публикувано

Какъв е build- а на официалната ios11?

Публикувано

Същия като на GM

Публикувано
  • Автор
преди 32 минути, momchil_g написа:

А някой да знае watchOS4 колко е голяма? В началото изписа 2 часа, след 15 мин падна на 1 час и вече час седи така. Предполагам, че и сърварите са доста заети днес.

36517499363_7aeb493731_c.jpg

550 МБ беше при мен за Серия 1.

Публикувано
  • Автор

На iPhone 7 не знам за какъв лаг говорите на тъч айди. Поне при мен не забелязвам нищо такова. Телефона работи идеално след ОТА ъпдейт. За мен си е екстра iOS 11.

Публикувано

Много ми харесва. Чудесен update. Най-много ми харесва Control Center-a - този път е всичко на едно място. Чудесна работа на Apple, както винаги. Доволен съм!

Публикувано

Само на мен ли навсякъде ми вади очите уголемения и болднат шрифт ?!

Публикувано
преди 8 минути, Mr. Saxobeat написа:

Много ми харесва. Чудесен update. Най-много ми харесва Control Center-a - този път е всичко на едно място. Чудесна работа на Apple, както винаги. Доволен съм!

И на мен това най ми допада, особенно начина, по който се разгъва когато задържиш на някоя зона. Също и степените на фенерчето - до сега като си лягах си светех с дисплея да не събудя приятелката, сега пускам фенерчето на 1 и си светя. Също и менюто за скриин шотове, наподобява малко на Snipping tools при Windows. Видео рекордера на дисплея също е много удобен, особенно когато летя с дрона и си правя видео на полетната информация.

Публикувано

Някой има ли впечатление как се държи на 6S спрямо 10.3.3?

Публикувано

Аз съм си доволен за сега с 6S. Освен това, което посах горе.

Публикувано
  • Автор

Преди час ъпдейтнах 6s и мисля, че се държи идеално. Работи си съвсем гладко. Качвай сега, та ако искаш да върнеш после 10.3.3, да можеш да се възползаш докато се подписва ( ако се подписва още ).

Публикувано

Къде е ауто брайтнеса сега? Нещо не го намирам, не че ми трябва ама ми стана любопитно. Иначе пуснах часовника сега, даде 5 дни първоначално за изтегляне, сега е на 4 часа, ще видим дали ще се дръпне нормално, там ми е малко по-притеснено на мен винаги, че ако се наложи сервиз става мазало.

Публикувано

В accesability!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

В часовника има нова функция фенер, доста е удобна. Пуска се през control center от часовника.

Публикувано

А какво се случи с бекъпа на съобщенията? 

Публикувано

И аз това се чудя!
b7d2dc3783422faeaa8dd926779ef40f.jpg

5421c1d6074d6a3da5739d6238fbb501.png

Публикувано

Ще го пуснат в някой следващ ъпдейт. 

Публикувано

Аз за сега мога да кажа, че хем върви мазно, хем се забелязва лаг при реакцията на телефона при натискане. Примерно - използвал съм 3D touch на Настройки и избирам встрани за да затворя менюто. Тогава след натискане минаво някакво време, което преди го нямаше.

6S е телефона

Публикувано

За втори път, след рестор през PC, паролите от кейчайна ми ги НЯМА! Нито една :angry: Някой ще ме подсети ли къде бъркам? Благодаря! Двойната верификация е изключена.

Редактирано от dedra1

Публикувано

И при мен е така винаги!

Публикувано

Да им ѐва лелята тогава! Отново трябва да си блъскам главата за един куп пароли...:angry:

Публикувано

Харесва ми, че махнаха гадните точки и пак сложиха чертички за силата на сигнала

Публикувано

О да, с чертичките на SE е много по-добре :D

Публикувано

И аз забелязвам,че е по-добре с чертичките.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Това е само и единствено заради Х модела. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.