Публикувано Септември 19, 20178 гд Автор преди 32 минути, momchil_g написа: А някой да знае watchOS4 колко е голяма? В началото изписа 2 часа, след 15 мин падна на 1 час и вече час седи така. Предполагам, че и сърварите са доста заети днес. 550 МБ беше при мен за Серия 1.
Публикувано Септември 19, 20178 гд Автор На iPhone 7 не знам за какъв лаг говорите на тъч айди. Поне при мен не забелязвам нищо такова. Телефона работи идеално след ОТА ъпдейт. За мен си е екстра iOS 11.
Публикувано Септември 19, 20178 гд Много ми харесва. Чудесен update. Най-много ми харесва Control Center-a - този път е всичко на едно място. Чудесна работа на Apple, както винаги. Доволен съм!
Публикувано Септември 19, 20178 гд Само на мен ли навсякъде ми вади очите уголемения и болднат шрифт ?!
Публикувано Септември 19, 20178 гд преди 8 минути, Mr. Saxobeat написа: Много ми харесва. Чудесен update. Най-много ми харесва Control Center-a - този път е всичко на едно място. Чудесна работа на Apple, както винаги. Доволен съм! И на мен това най ми допада, особенно начина, по който се разгъва когато задържиш на някоя зона. Също и степените на фенерчето - до сега като си лягах си светех с дисплея да не събудя приятелката, сега пускам фенерчето на 1 и си светя. Също и менюто за скриин шотове, наподобява малко на Snipping tools при Windows. Видео рекордера на дисплея също е много удобен, особенно когато летя с дрона и си правя видео на полетната информация.
Публикувано Септември 19, 20178 гд Автор Преди час ъпдейтнах 6s и мисля, че се държи идеално. Работи си съвсем гладко. Качвай сега, та ако искаш да върнеш после 10.3.3, да можеш да се възползаш докато се подписва ( ако се подписва още ).
Публикувано Септември 20, 20178 гд Къде е ауто брайтнеса сега? Нещо не го намирам, не че ми трябва ама ми стана любопитно. Иначе пуснах часовника сега, даде 5 дни първоначално за изтегляне, сега е на 4 часа, ще видим дали ще се дръпне нормално, там ми е малко по-притеснено на мен винаги, че ако се наложи сервиз става мазало.
Публикувано Септември 20, 20178 гд В часовника има нова функция фенер, доста е удобна. Пуска се през control center от часовника.
Публикувано Септември 20, 20178 гд Аз за сега мога да кажа, че хем върви мазно, хем се забелязва лаг при реакцията на телефона при натискане. Примерно - използвал съм 3D touch на Настройки и избирам встрани за да затворя менюто. Тогава след натискане минаво някакво време, което преди го нямаше. 6S е телефона
Публикувано Септември 20, 20178 гд За втори път, след рестор през PC, паролите от кейчайна ми ги НЯМА! Нито една Някой ще ме подсети ли къде бъркам? Благодаря! Двойната верификация е изключена. Редактирано Септември 20, 20178 гд от dedra1
Публикувано Септември 20, 20178 гд Да им ѐва лелята тогава! Отново трябва да си блъскам главата за един куп пароли...
Публикувано Септември 20, 20178 гд Харесва ми, че махнаха гадните точки и пак сложиха чертички за силата на сигнала
Публикувано Септември 20, 20178 гд И аз забелязвам,че е по-добре с чертичките.Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.