Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

На 6+ батерията е зле, а в settings-battery липсва кое приложение колко батерия е използвало. Има само времена на usage и standby

• Отговори 1.8k
  • Прегледа 146.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Бахти безмислиците, неказващи нищо (отново). Аз лично не разбрах: ти имаш ли проблем с iOS11 или не, какъв е и на какво точно устройство? 4-ката от профила ти ли се държи кофти с 11-ката или някое

• Apple много ни разлигави! Хората вече рестор не знаят какво е! Даже и не искат да си рестартират устройствата Какви времена!

• Обикновено такива въпроси за рестор и оплаквания от различни (доста дискутирани тук) проблеми са дело на хора, които са нови във форума или са нови ползватели на iOS и iPhone. Основната цел на форум

Добавени снимки

Публикувано

Усещасе като стария андроидец с бая лаг, лично на мен 10.3.3 много ми допадаше.От към батерия съм много доволен , малко повече ми държи с ios 11 , но адски много ме дразни тоя ЛАГ. Iphone 7 Plus.

Снимка : http://prikachi.com/images.php?images/212/9187212E.png

Публикувано

Някой има ли представа къде са скрити скритите апп?
2cd7237ee6abe8d87176f62cd83dbcf3.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Да се обадя и аз след ъпдейта, 5SE, батерията падаше бързо, след изключване на Wifi и Bluetooth нещата се оправиха драстично, но пак се усеща че не е оптимизирано нещо както трябва, хубавото е че като изключих нещата и загряването изчезна!

Публикувано

За 5S или за SE говорим? Няма такъв модел - 5SE...

Публикувано
Да се обадя и аз след ъпдейта, 5SE, батерията падаше бързо, след изключване на Wifi и Bluetooth нещата се оправиха драстично, но пак се усеща че не е оптимизирано нещо както трябва, хубавото е че като изключих нещата и загряването изчезна!

Това е ясно,че като изключиш от настройките и батерията ще се държи нормално,sleep mode на WiFi and Bluetooth е оптимизиран да изпада в хибернация при новият bionic chipset,но не и при нашите стари таратайки. [emoji23]

Публикувано

За SE най-вероятно говори колегата. Иначе не е въпроса до това да се изключи Wifi-то и още куп друго неща за да не пада бързо батерията. Все пак без интернет за къде ти е този телефон? По тая логика, ако включим и режим полет батерията ще пада още по-бавно. 

Публикувано

Защо изобщо изключвате WiFi и bluetooth?И всеки път като се качвам в колата или се прибирам в къщи,да ровя в телефона!!!!

Публикувано

Да, говоря за SE, за жалост така е в момента за да не пада батерията за 6 часа трябва да изключа аз wi-fi - ръчно, малко е дразнещо, но не е болка за умиране, относно Bluetooth не виждам изобщо кой го ползва това, че да ми го зададат в Background режим...като цяло нямам големи лагове или забавяния...Бих казал че всичко си е прилично, до скоро бях с друга OS, а там нещата бяха покъртителни :)

Публикувано

Какво каза за Bluetooth?

Публикувано
преди 4 минути, gogi6 написа:

Какво каза за Bluetooth?

Че не знам в днешно време масово да се използва Блутуут...със сигурност има хора, аз го ползвам единствено за връзка с колата ми... :)

Публикувано
  • Автор

И за връзка с часовници, слушалки и други подобни, но кой ползва смарт часовници на днешно време ;) или пък безжични слушалки ...

Публикувано
преди 14 минути, Asen_77 написа:

И за връзка с часовници, слушалки и други подобни, но кой ползва смарт часовници на днешно време ;) или пък безжични слушалки ...

Това са една малка част от хората с такива телефони, не приемай забележката като упрека, просто си говорим :)

Публикувано

Батерията при мен в ios11 се държи много добре.

http://prikachi.com/images.php?images/500/9187500L.png

Публикувано

Bluetooth се ползва и за доста от continuity функциите, така че ако имаш други Apple устройства е почти задължително да ти е включен. Освен това всички модерни iPhone и имат Bluetooth low energy, който харчи пренебрежимо малко ток, така че едва ли ще спечелиш много като го спреш.

Публикувано

При мен 5s, когато е на зарядно, дисплея се държи доста странно - дърпаш надолу-отива нагори, натиснеш едно-реагира съвсем друго. Без зарядно си е ОК.

Публикувано

Виж си зарядното,дали е наред.Аз имах същия проблем,преди години с 4S.При закачено зарядно,тъча полудяваше и се оказа повредено зарядно.Оригинално беше,но подаваше по-малко напрежение.В стора има програмки,с които можеш да го провериш.

Публикувано

Дай някоя програма, че да тествам и аз!

Публикувано

https://itunes.apple.com/app/id1219864349

Нямам зарядно в момента,за да видя,дали работи пълноценно с iOS 11.

ПП:Не показва данните от зарядното.

Редактирано от ne4o

Публикувано

Понеже пиша когато телефона е хоризонтално, по удобно ми е с по -голяма клавиатура, сега виждам, че са смалили клавиатурата и са махнали точката и запетаята. Бяха ми много удобни, защото не превключвах за да ги ползвам.

Публикувано

Точка се поставя с двоен интервал. За запетая задържаш на 123, отиваш до запетаята и пускаш (всичко с едно движение, за да ти отиде отново на буквите).

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Не ми се обновява времето в уиджета (фабричното приложение), в самото него няма проблем, но уиджета си показва 18 градуса новстоп

Публикувано

И при мен не се обновява

Публикувано

При мен се!

Публикувано

Ресетнах настройките и се оправи

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.