Публикувано Септември 26, 20178 гд При мен забелязвам, че ми изчезва часовника, когато телефона е заключен. След рестарт се появява и след известно време пак изчезва. Някой с подобен проблем? Редактирано Септември 26, 20178 гд от rooibos
Публикувано Септември 26, 20178 гд А на мен ми изчезна уиджета за батерията като ресетнах настройкитеSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 26, 20178 гд Smart invert mode, явно ще си остане само с фабричните приложения да работи.Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Публикувано Септември 26, 20178 гд Девовете имат възможността да си ги оптимизират за smart invert mode и някои вече го правят, като напр. Flipboard. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 26, 20178 гд С новата функция за въвеждане на текст при iOS11, шофирането става още по-приятно и комфортно! https://streamable.com/q061g
Публикувано Септември 26, 20178 гд Писането с една ръка става по-удобно, може да си местиш клавиатурата в ляво и дясно.
Публикувано Септември 26, 20178 гд преди 2 часа, gogi6 написа: Добави ли го? Въобще не съществува в списъка
Публикувано Септември 26, 20178 гд преди 21 часа, DreamcatcheR написа: Точка се поставя с двоен интервал. За запетая задържаш на 123, отиваш до запетаята и пускаш (всичко с едно движение, за да ти отиде отново на буквите). Sent from my iPad using Tapatalk Благодаря, получава се. Досега не съм го използвал или ако го е имало в iOS 10, не съм знаел.
Публикувано Септември 26, 20178 гд Ами доста отдавна е, откакто има айфон , но малко хора знаят особено за втората част със запетаята (и другите знаци разбира се). Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Септември 26, 20178 гд Два пъти се рестартирва телефона. Както цъкам, бам ябълка и рестарт... Ъпдейтнат е с "феноменалния нов" iTunes
Публикувано Септември 26, 20178 гд При мен браузъра винаги стартира в хоризонтален режим и след секунда се завърта вертикално... Някой има ли такъв дразнител?
Публикувано Септември 26, 20178 гд В iPhone Storage вече показва колко GB памет използваме, а не както преди колко остава, нали?
Публикувано Септември 26, 20178 гд 11.0.1 тегли се вече 277,4 MB на SE На първо четене батерията е чук. Стартира на 50% преди 20 мин и още е толкова като разцъквам през това време и фингърпринта си настроих наново. Дано не е бъг с процентите на батерията Забелязах, че когато ъпдейтнах от 10,3,3 на 11GM батерията си беше ОК. До миналата седмица когато направих чист рестор уж за по-добре... От тогава батерията взе да се топи бързо. Редактирано Септември 26, 20178 гд от penmark
Публикувано Септември 26, 20178 гд С бета11 ми се оправи браузъра. на 26.09.2017 г. at 21:10, bache_kolio написа: върнали ли са 3Д тъча за апп суитчера? Че кой казал, че ще го връщат въобще?
Публикувано Септември 26, 20178 гд Ето тук пише: https://www.macrumors.com/2017/09/21/3d-touch-app-switcher-gesture-will-return/
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.