Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

След всеки ъпдейт го проверявам и винаги е бил спрян. След ъпдейт от 10 към 11 също си беше изключен, т.е. искам да кажа, че не се е включил автоматично.

• Отговори 1.8k
  • Прегледа 146.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Бахти безмислиците, неказващи нищо (отново). Аз лично не разбрах: ти имаш ли проблем с iOS11 или не, какъв е и на какво точно устройство? 4-ката от профила ти ли се държи кофти с 11-ката или някое

• Apple много ни разлигави! Хората вече рестор не знаят какво е! Даже и не искат да си рестартират устройствата Какви времена!

• Обикновено такива въпроси за рестор и оплаквания от различни (доста дискутирани тук) проблеми са дело на хора, които са нови във форума или са нови ползватели на iOS и iPhone. Основната цел на форум

Добавени снимки

Публикувано

Аз съм го разрешил единствено за Weather. По-рано по някаква причина беше пуснат за Messenger, но го спрях и батерията пак пада с поне 5% на час без почти никакво ползване. 

Публикувано

Пробва ли чист рестор?

Публикувано

Не искам да си губя backup-a. :)

Публикувано

Много опции няма в твоята ситуация!Единствено преди рестора е reset all settings.Но ти знаеш де. При мен ресетване на настройките е задължителен след всеки OTA Update:)

Публикувано

След като на два пъти ми дава черен екран след край на разговор и връщане в лок скрийна, върнах на 10.3.3. Ще чакам да махнат тия бети и да пуснат стабилна 11-ка.

Публикувано

Аз също върнах на 10.3.3. Ще почакам, малко, пък ще видим.

Публикувано
  • Автор

iOS 10.3.3 е спрян и вече не се подписва.

Публикувано

Аз хубаво върнах десятката, но има страхотен лаг навсякъде, все едно съм с половинядрен процесор... Сетнат като нов... Някой знае ли къде може да е проблема? :unsure: Снощи сякаш беше добре, но днес е отвратително... Не е тротлинг, защото не грее и грам... :(

Редактирано от dedra1

Публикувано
iOS 10.3.3 е спрян и вече не се подписва.

Баси кефа, хванал съм последния влак :)
Публикувано

9194094b.png

Публикувано

Не знам дали е нормално, но преди малко оставих телефона да падне до 1% и да се самоизключи. След няколко минути го сложих на зарядно, но вместо да се появи батерията в червено и да се включи след 1-2 минути (както винаги), направо светна ябълката и след броени секунди телефона се включи, а батерията показваше 5%. 

И още нещо. За 30 минути на зарядното, батерията вече е почти 50% започвайки от 0. Не знам дали е ок и как е при вас, но на мен ми се струва адски бързо. Нямам спомен преди да е било така.

Редактирано от peppu

Публикувано

b806be746d40bc639642b51aaedecb43.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
Аз хубаво върнах десятката, но има страхотен лаг навсякъде, все едно съм с половинядрен процесор... Сетнат като нов... Някой знае ли къде може да е проблема? :unsure: Снощи сякаш беше добре, но днес е отвратително... Не е тротлинг, защото не грее и грам... [emoji20]

Дай и два-три дни да завърши индексирането и ще тръгне гладко.
Публикувано

Проблемите с батерията ми продължават. Снощи изтрих Facebook и Messenger, понеже ми даваше, че използват най-много батерия. Резултат: никакъв. За по-малко от 4 часа стендбай батерията вече е на 65%.

Довечера ще ресторна начисто. Дано поне това има ефект...

Публикувано

Батерията е ужасна на 6s, направо се срива за няколко часа!

Публикувано

Пиши да кажеш след това какво се е случило и дали има ефект наистина след рестора начисто. Може да си и за нова батерия, кой знае.

Публикувано

Батерията е подменена преди около година от Creative Center. Ще пиша утре какво е станало след рестора. 

Публикувано

Аз само все още не мога да се справя с тъпия месинджър. Направих и рестор, но пак си трупа часове в бекграунд. Батерията ми е на 90%, а показва 1 час и 30 минути usage заради него.

Публикувано

Пробвах да ресторна 6+ с 10.3.3 - не се подписва.

Публикувано

Пишеше за 6s, вероятно затова!

Публикувано

Приложението weather при мен вече работи правилно.При вас как е 

Сори,пак не работи заблудил съм се 

Редактирано от petkopetkov

Публикувано
преди 1 час, simba4 написа:

Пишеше за 6s, вероятно затова!

Предположих, че щом за 6s се подписва, ще се подписва и за по-стар модел, но не.

Публикувано

Подписва се още за 6S, защото при смяна на дисплей с неоригинален при този модел, последният спира да разпознава допир на екрана под iOS11. Предполага се, че в скоро време този проблем ще се разреши и ще спрат подписването на 10.3.3 за 6S. Дотогава - възползвайте се, докато можете[emoji6]

Публикувано

Така. Снощи направих чист рестор до 11.0.2 през DFU. После си играх няколко часа да си оправя всички настройки и да си изтегля приложенията, но имаше резултат. 

Махнах телефона от зарядното преди 2 часа и съм го ползвал около 20 минути, а батерията все още си е на 100%. Преди щеше да е паднала поне на 90. А, и даже не съм спирал background app refresh на никое приложение!

Благодаря на колегите, които предложиха чист рестор. Колкото и да не ми се искаше да го правя си заслужаваше. :) 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.