Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Имате ли наблюдения за бета 3? Искам да помоля без обичайните “Работи перфектно”,както беше за бетите на 11 и после 11.0.3 още пълна тъга.Бъгове някакви?

• Отговори 1.8k
  • Прегледа 146.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Бахти безмислиците, неказващи нищо (отново). Аз лично не разбрах: ти имаш ли проблем с iOS11 или не, какъв е и на какво точно устройство? 4-ката от профила ти ли се държи кофти с 11-ката или някое

• Apple много ни разлигави! Хората вече рестор не знаят какво е! Даже и не искат да си рестартират устройствата Какви времена!

• Обикновено такива въпроси за рестор и оплаквания от различни (доста дискутирани тук) проблеми са дело на хора, които са нови във форума или са нови ползватели на iOS и iPhone. Основната цел на форум

Добавени снимки

Публикувано

Много бъгове в 11 и трябваше да сложа бета 3.3D touch е оправен най-после! Засега толкова,да видим

Публикувано

Мен сега ме е страх да сложа бетата, че да не ми се омаже пак батерията. Не че е кой знае колко по-добре, ама и 10% отгоре е нещо...

Публикувано

Като че ли е малко по-пъргав телефона, отваря приложенията по-бързо. 11.1 бета 3.

Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk

Публикувано
преди 18 часа, algor написа:

купих лиценза за 6 кинта и всичко е ок.

как го купи ? То не тръгва.

Публикувано

Имам бъг с 11.0.3 iphone 8plus тръгвам да тегля нещо и иконката върти ли върти и нищо...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Това може да е от стора.

Публикувано

След хард ресет се оправи

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Я подскажете, как правите хард ресет на 7+ или по нов? На моя не става с хоум и пауър, та явно някъде другаде е ключа от бараката. Мобифона е 7 Плюс.

Публикувано

Volume down

Публикувано

Благодаря. :)

Публикувано

Супер бъгава е iOS11, дори бетите бягаха по-добре!

Публикувано

Сравнявайки го с андроид си е бетон :D

Публикувано

Спокойно!11.1 идва.Нещата се нареждат.

Публикувано

Никога няма да стане като андроид, но ще ни пилят нервите в началото като при 10 и сега при 11. Но и ние ще се научиме. Ето аз, сега си стоя на 10.3.3 и чакам да се оправят преди да кача. Та на 12 и 13 най-много да се наложи да чакаме до февруари - март.

Публикувано
преди 11 часа, WULAS написа:

Я подскажете, как правите хард ресет на 7+ или по нов? На моя не става с хоум и пауър, та явно някъде другаде е ключа от бараката. Мобифона е 7 Плюс.

На 8 и 8+ е volume up volume down бързо и след това задържаш power.

Публикувано

Поне има надежда, на другия бряг няма [emoji16]

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Публикувано

Това ми звучи като да ти отрежат крака, а ти да умираш от кеф, че нямаш рак като комшията. Какво значение има другия бряг? Епъл се осраха могъщо, а ние се успокояваме колко зле бил андроид. Ми аз ползвам и двете ОС в момента и не виждам с какво толкова е по-зле. И двете имат дразнещи неща.

Публикувано

3310-ката с какъв OS е?

Публикувано

@Anthony, и Левски имат някакви бъгове от няколко години, но си оставаш ЛЕВСКАР! :lol:

Публикувано
  • Автор
преди 2 часа, Anthony написа:

Това ми звучи като да ти отрежат крака, а ти да умираш от кеф, че нямаш рак като комшията. Какво значение има другия бряг? Епъл се осраха могъщо, а ние се успокояваме колко зле бил андроид. Ми аз ползвам и двете ОС в момента и не виждам с какво толкова е по-зле. И двете имат дразнещи неща.

Интересно ми е мнението ти след 3-4 месеца. 

Публикувано

Има ли вариант, в който да се спре спящия режим на блутуута? Имам Fenix 3 и когато Bluetooth-а на aйфона изпадне в спящ режим и получавам нотификации с закъснение от 5-10  мин.

Публикувано

Това е от часовника.

Публикувано

Да бе да! Преди iOS 11 нямаше такива грижи!

Публикувано

Значи ъпдейт на часовника.Нямам закъснение ,затова така мисля.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.