Публикувано Октомври 19, 20178 гд И с гривната няма проблем с нотификациите, идват веднага.Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Публикувано Октомври 19, 20178 гд преди 6 часа, Anthony написа: Това ми звучи като да ти отрежат крака, а ти да умираш от кеф, че нямаш рак като комшията. Какво значение има другия бряг? Епъл се осраха могъщо, а ние се успокояваме колко зле бил андроид. Ми аз ползвам и двете ОС в момента и не виждам с какво толкова е по-зле. И двете имат дразнещи неща. Тони, не това визираше колегата, но няма значение. С кое точно се осраха Епъл, че не разбрах?!?! Аз ползвам 8+ и нямам нито един от всички проблеми, за които се пише. И със 7+ ги нямах. И ще повторя и аз колегата - бъговете на Епъл ще се оправят след ъпдейт или два, както и Андроид ще стане малко по-добър догодина. Но Андроид никога няма да работи толкова оптимизирано и безпроблемно на който и да е апарат, както работи iOS на всички модели iPhone.
Публикувано Октомври 19, 20178 гд Да. Аз съм се от много време размислил да скоча на един 8 плюс. В края на 2016-та имах iphone 7 и ми хареса. Болките ми на мен са качването на неща чрез itunes.Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Публикувано Октомври 19, 20178 гд При мен звука се увеличава за секунда от самосебе си и после се оправя. Но е много дразнещо. Другият проблем е, че widget за музиката не работи. Вчера ми заби телефона и трябваше Hard reset. Понякога приложенията сами се изключват.
Публикувано Октомври 19, 20178 гд iOS трябва да се сравнява с чистия Андроид, а това значи iPhone с Google Pixel. Аз лично не съм имал Pixel и не мога да дам мнение, но съм срещал само позитивни ревюта. Всяко друго сравнение не е обективно, тъй като това е силно модифициран андроид, с различен кърнъл, драйвъри и прочие. Няма как да се обобщава.
Публикувано Октомври 20, 20178 гд преди 8 часа, Anthony написа: iOS трябва да се сравнява с чистия Андроид, а това значи iPhone с Google Pixel. Аз лично не съм имал Pixel и не мога да дам мнение, но съм срещал само позитивни ревюта. Всяко друго сравнение не е обективно, тъй като това е силно модифициран андроид, с различен кърнъл, драйвъри и прочие. Няма как да се обобщава. За този модел и аз не мога да кажа нищо, защото дори не съм го виждал.
Публикувано Октомври 20, 20178 гд Как се получаваше достъп до бетата, че съм забравил? Искам да я инсталирам.
Публикувано Октомври 20, 20178 гд Еййй чудих ви се как така не ви се ъпдейтва уиджета за времето и сега и на мен се случи. От два дена не ми се ъпдейтва. Ресетвах локейшъна ама не помага... Кажете някой уиджет за време да сложа докато ъпдейтнат оригиналния?
Публикувано Октомври 20, 20178 гд Weather Widget by Impala Studioshttps://itunes.apple.com/bg/app/weather-widget/id885142714?mt=8https://itunes.apple.com/bg/app/weather-widget/id885142714?mt=8Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 20, 20178 гд Бетата е невероятно бърза и стабилна! Нямам никакви проблеми с нея. Сигурен съм, че официалната версия ще е съвсем изпитана и iPhone 8 ще бъде това, което трябва да е - звяр!
Публикувано Октомври 20, 20178 гд Да не са пренаписа ли на ново операционната система, 2 Гб . Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 20, 20178 гд Извън темата..."пренаписаЛИ" когато е в мн.ч. се пише слято...нищо лично, просто ми направи впечатление.
Публикувано Октомври 21, 20178 гд С изключен background refresh батерията се държи много много добре!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 21, 20178 гд А на самолетен режим - цена нема! [emoji3] Тогава няма да е нужен на никой iPhone -a!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 21, 20178 гд Сега остава да признаят, че това не е бъг, а "творческо виждане" на някой идиот от екипа.
Публикувано Октомври 22, 20178 гд Бароне, тук си показват остроумието най-вече. За бъгове в задтелефонните устройства явно става дума. Редактирано Октомври 22, 20178 гд от algor
Публикувано Октомври 22, 20178 гд Да не се изключват вифи-то и блутута от тогъла. Нали затова става въпрос по-горе?Не е остроумие от моя страна, а тъпоумие от страна на епъл. Твърдението, че тази простотия е заради новия 11-ти процесор, ама да го има в софта и на по-старите, които не поддържат тая функционалност.
Публикувано Октомври 22, 20178 гд Не визирах твоят пост, но наистина сега разбирам аз за какво говорите. пп. Преди време четох, че това щяло да се промени с някой си ъпдейт. Ама явно го е писал някой...да не казвам.
Публикувано Октомври 22, 20178 гд Аз не го намирам за малоумие, даже напротив!Така имам 2 възможности. Мога да го изключа/дисканектна. Кое е странното? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 22, 20178 гд Автор Да им сложат функционалност с задържане за изключване и само натискане за разкачане и ще е WIN WIN ... Ама тогава трябва да се мисли за какво друго да се плаче ...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.