Публикувано Ноември 12, 20178 гд Мисля, че няма смисъл, но....Теглиш нужния софтуер от тук https://ipsw.me/ Правиш рестор със задържане на клавиш от клавиатурата (shift/Windows и Option/Mac). Рестор с 11.1.1 също може да реши проблема. Може да разгледаш темите за това как се прави рестор, плюсове и минуси. Да си запознат.
Публикувано Ноември 12, 20178 гд Притеснява ме да не е отишла батерията. За 40 минути падна с цели 13 процента.
Публикувано Ноември 12, 20178 гд Коя е тази програма? Пише че ок батерията.Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Публикувано Ноември 13, 20178 гд Battery lifeСнощи не съм пипал телефона и сега е на 58%. Ето скрийншот. Направо се дразня на Епъл. Може ли точно сега това да стане.
Публикувано Ноември 13, 20178 гд Автор Нещо много сериозно ти товари телефона. Погедни приложенията нагоре, което от всичките е с високи проценти и работи в бекграунд режим. Вероятно някое приложение от рода на Фейсбук или подобно работи в фонов режим и се ъпдейтва постоянно.
Публикувано Ноември 13, 20178 гд Направих му рестор с .ipsw файла. Но всичко изчезна и наново трябваше да инсталирам всичко. Батерията е малко по-добре. Върнах го на 11.0.х Инстраграма уж му точил батерията. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 13, 20178 гд Хора, давайте Reset All Settings при подобни проблеми и правете рестор само, ако не се оправи.
Публикувано Ноември 13, 20178 гд Много съм доволен засега, мисля че идва момента на стабилната версия!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 13, 20178 гд 'начиии тая бета спокойно могат да я пуснат утре вечер в 20:00ч като официал. Одобрявам! На първо четене като пърформънс и фийлинг еееееее точно това трябваше да бъде 11 като излезе.
Публикувано Ноември 13, 20178 гд Баси, точно си играх да връщам всичко, а излезнала нова версия. Луда работа. Сега обаче батерията е добре. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 13, 20178 гд При мен докато гледам в ютуб много грее телефона и бързо пада батерията. Друг с подобен проблем?
Публикувано Ноември 14, 20178 гд Проблема се появява при много хора. От последния ъпдейт на YouTube е!
Публикувано Ноември 14, 20178 гд https://bgiphone.com/index.php?/forums/topic/36029-you-tube-приложението-за-ios-създава-проблеми-на-много-потребители/ Работели по описания проблем с греенето и дрейна на батерията.
Публикувано Ноември 14, 20178 гд Пичове една препоръка да кажете за това DFU или .ipsw предпочитате за рестор на телефона...и така и така съм на тая тема някой забелязал ли е има ли тазлика от OTA и ъпдейта през iTunes! Благодаря предварително!
Публикувано Ноември 14, 20178 гд Пичове една препоръка да кажете за това DFU или .ipsw предпочитате за рестор на телефона...и така и така съм на тая тема някой забелязал ли е има ли тазлика от OTA и ъпдейта през iTunes! Благодаря предварително! [emoji6] Добре е да си разясниш понятията за DFU mode и .ipsw. Двете са чудесна комбинация за рестор[emoji4] Има изписани стотици страници по темата във форума.
Публикувано Ноември 14, 20178 гд Най-голямата новина за новата бета:Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 14, 20178 гд преди 3 часа, Ангел Арнаудов написа: Разбира се , че има разлика . Изключително много ти благодаря за изчерпателният отговор! Без теб нямаше да се справя! преди 2 часа, gogi6 написа: Добре е да си разясниш понятията за DFU mode и .ipsw. Двете са чудесна комбинация за рестор Има изписани стотици страници по темата във форума. Ще се поразровя да видя за какво става въпрос! Така или иначе "Двете са чудесна комбинация за рестор" ми е достатъчно за момента! Благодаря!
Публикувано Ноември 14, 20178 гд Неприятен бъг на 11.1.1 при заснемане в slo-mo режим. На 7 и на 6s:(
Публикувано Ноември 14, 20178 гд преди 27 минути, gogi6 написа: Неприятен бъг на 11.1.1 при заснемане в slo-mo режим. На 7 и на 6s:( И на 8 plus го има...
Публикувано Ноември 14, 20178 гд Това мигане го има по прицнип при заснемане на slo mo видео при изкуствена светлина с определена честота.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.