Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано
преди 2 часа, Русев написа:

Щом това за батерията го няма за 5s значи ли че на него не му бутат честотата?

Че в началото бяха обявили че и на него му я бутат.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тъкмо мислех да изкоментирам, как никой с 5S не се е оплакал от забавяния/забивания. Я, някой с 5S/11.2+  да шотне с Лирум или подобен софт, на какъв клок му е процесорът?

• Отговори 1.8k
  • Прегледа 146.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Бахти безмислиците, неказващи нищо (отново). Аз лично не разбрах: ти имаш ли проблем с iOS11 или не, какъв е и на какво точно устройство? 4-ката от профила ти ли се държи кофти с 11-ката или някое

• Apple много ни разлигави! Хората вече рестор не знаят какво е! Даже и не искат да си рестартират устройствата Какви времена!

• Обикновено такива въпроси за рестор и оплаквания от различни (доста дискутирани тук) проблеми са дело на хора, които са нови във форума или са нови ползватели на iOS и iPhone. Основната цел на форум

Добавени снимки

Публикувано

11,3 девбета1 излезе преди 1 час :)

btw никаква разлика не усещам след снощния ъпдейт. Нито батерия нито бързина/забавяне.

Редактирано от penmark

Публикувано

Бръз обзор на iOS 11.3

https://www.apple.com/newsroom/2018/01/apple-previews-ios-11-3/

Редактирано от venelin111111

Публикувано

Скоро проверих 5S на който батерията беше на над 2000 цикъла и падаше като камък в кладенец и беше 0.01 или 0.02 надолу .

Публикувано

d2742e7fe48b20062431b7b64de44dc8.jpg

Редактирано от arm11
СТИГА С ТЕЗИ ОГРОМНИ СКИЙНШОТОВЕ!!!

Публикувано

На малкия 5S ката също не се забавя, с iOS 11 е /не ме послуша да не я слага/ и батерията е на около 90% здраве.

Публикувано

Здравейте, извинявам се ако темата не е за тук, но по- надолу видях, че става дума за ios 6.1.3 От вчера са мъча да си го сваля от офциалния сайт, но става пекалено бавно и линка прекъсва и пробвах от къде ли не и въобще е невъзможно свалянето. Ако някой, който има ios 6.1.3 и може да го предостави като линк да си го сваля, че искам да върна  обратно на айфон 4s. Предварително Благодаря!

Публикувано

Модел А1778 според https://ipsw.me/device-finder e gsm. Може ли някой да потвърди.

Редактирано от skpavlov

Публикувано
  • Автор

Публикувано
преди 2 часа, skpavlov написа:

Модел А1778 според https://ipsw.me/device-finder e gsm. Може ли някой да потвърди.

GSM...CDMA...ти за какво точно питаш? 1778 е в две версии - 9,1 е за Китай, Върайзън, Спринт и т.н., 9,3 е глобален. Виж си фърмуера.

Публикувано

Точно, за да знам фърм за кой модел да изтегля. Global или GSM.

Публикувано

Е, твоят не е за китайския пазар със сигурност.

Публикувано

iPhone_4.7_P3_11.0_11.2.1_15C153_Restore.ipsw e за gsm, а

iPhone_4.7_P3_11.0_11.2.1_15C153_Restore.ipsw е за global и двата фърма имат еднакво означение, а ги дават за различни модели.
Публикувано
на 23.01.2018 г. at 8:21, Alxx® написа:

Кабел и/или конектор и ако продължава - комуникационните чипове на дъното.

Със стоков кабел успях да го върна на 6.1.3. Сега пък друга беда-не иска да се активира, и на телефона и на айтюнс ми излиза едно и също съобщение... :( Сим картата ми е наред-извадих я от 6s+, който ползвам и я бутнах в 4S-a...

Редактирано от dedra1

Публикувано
преди 56 минути, skpavlov написа:

iPhone_4.7_P3_11.0_11.2.1_15C153_Restore.ipsw e за gsm, а

iPhone_4.7_P3_11.0_11.2.1_15C153_Restore.ipsw е за global и двата фърма имат еднакво означение, а ги дават за различни модели.

По обозначение твоят се води 9,3. Обаче от 11.0 насам забелязвам промяна в имената на фърмуерите и известна унификация(напр. един и същ фърм се качва на 5S и SE). Тегли, тюнсът ще изплюе грешка ако не е подходящ.

Дедра, какво съобщение вади? Дай по-смело :)

Публикувано

klz1516880522f.jpeg

Публикувано

Няма айклауд, преди да го разбъзикам си го ползвах с моя акаунт и същата сим карта, с която сега не иска да се активира. Къде греша, нямам идея...

Публикувано

Има ли сим карта, ако не сложи. Една 5s-ка също не искаше да се активира след рестор докато не сложихме карта.

Публикувано

С втора сим карта пробвам, ефекта е същият. Не е от това.

Редактирано от dedra1

Публикувано

Да не е от чужд оператор?

Публикувано

Не знам от кой оператор е, но работеше нормално с м-тел, преди рестор.

Публикувано

Бях чел в интернет, че след рестор до 6.1.3 някой не можели да активират и им плюело същата грешка.

Публикувано

Здравейте, ресторнах си 4s-ката до 6.1.3 ми излиза следния проблем.

https://drive.google.com/file/d/16YTnS8HUUcojz21RZYC91D11PXeJC7x6/view

Пробвах с DFU,  рестор по всякакъв начин и нестава

Някакви идеи?

Редактирано от Rumen Topalov

Публикувано

Случва ли се преди да пишеш, да четеш в темата?

Публикувано
Няма айклауд, преди да го разбъзикам си го ползвах с моя акаунт и същата сим карта, с която сега не иска да се активира. Къде греша, нямам идея...

Същото и при мен. Iphone 6 от sprint, ползван с Теленор карта над година. Правени са и ъпдейти. След рестор към 11.2.2, не иска да се активира.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.