Публикувано Януари 25, 20188 гд Ура! Както си стоя на масата, реших да пробвам пак, ииии... се активира! Благодаря на всички за съветите!
Публикувано Януари 25, 20188 гд При мен на Х като падне на 1% и започва да влачи. Вчера взех 7-ца за служебен, разредих го до край и ми направи впечатление, че след като падна под 5% започна да се тутка.
Публикувано Януари 25, 20188 гд С последния ъпдейт ми прави впечатление, че са оптимизирали face id. Ако по някаква причина не ме разпознае и поиска парола, само с лека промяна на ъгъла (нагоре/надолу), веднага прави нов опит за разпознаване. Преди трябваше да давам cancel на пасскода и пак да пробвам фейс айди или да натисна 2 пъти страничния бутон. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 25, 20188 гд Може ли някой да обясни с 2-3 изречения каква точно е тази новост при 11.3 свързана с батерията, че така и не разбрах? Какво ще можем да включваме/изключваме?
Публикувано Януари 25, 20188 гд Ще може да се включва и изключва понижаването на честотата на процесора, което Епъл правят на старите телефони уж за да им съхранят батерията. Демек ще имаш нещо като бутона на вибратора - fuck on и fuck off, само дето Тим Кук е вибратора в случая
Публикувано Януари 26, 20188 гд И уиджета за времето пак не си работи на 11.3 Бета1! Явно никой от Apple не си мърда пръста да чете фийдбека на нещастните им фенове.... Редактирано Януари 26, 20188 гд от Pe6o666 Не е уЙджет а уИджет!
Публикувано Януари 26, 20188 гд преди 1 час, penmark написа: Хмм не искат да ми се ъпдейтват приложенията през wifi. И при мен е така...вчера цял ден...
Публикувано Януари 26, 20188 гд И уиджета за времето пак не си работи на 11.3 Бета1! Явно никой от Apple не си мърда пръста да чете фийдбека на нещастните им фенове.... Я дай снимка на началния екран?
Публикувано Януари 26, 20188 гд При мен се появи бъг с apple music, при заключен екран не показва времето на песента . 11.2.5
Публикувано Януари 26, 20188 гд При вас батериите как са при мен е още по зле. Редактирано Януари 26, 20188 гд от Stefan53
Публикувано Януари 26, 20188 гд Днес на обяд имах малко работа и преди да изляза погледнах телефона беше на 10%.След 15 мин ми се наложи да звънна и то много спешно и какво да видя ,таман набирам и телефона го гледам как се изключва.Направих опит да го включа,но уви не стана.Точно в такива моменти ,когато ти трябва дадена скъпа джаджа по работа и тя да не работи,бях облян от нерви.Да дадеш много пари за нещо ,просто незнам,на моменти се разочаровам.Бях на ръба преди малко да пусна за продаване всичко що е apple в къщи,по е щях да събера някой лев.Предполагам телефон за 200 лв ще ме изкара до 1-2 %преди да се изключи
Публикувано Януари 26, 20188 гд Вчера моята основна камера не се включваше на 7+! Оправи се след 3 рестартаSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 27, 20188 гд Добре, че въобще се е оправила, на един приятел си отиде безвъзвратно камерата точно на 7+ и му го смениха.
Публикувано Януари 27, 20188 гд Има ле колега който тества iOS 11,3 beta да сподели как се държи батерията ? Едит; Пишете за кой модел иде реч.
Публикувано Януари 28, 20188 гд Имам нотификация за 11.2.5. Аз съм съм 8ца... някой престрашил ли се е да види как е?
Публикувано Януари 29, 20188 гд Skype под iOS 11.3 Beta не работи, след няколко преинсталации на приложението, рестартиране на телефона все едно и също - приложението крашва.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.