Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Ура! Както си стоя на масата, реших да пробвам пак, ииии... се активира! Благодаря на всички за съветите!

• Отговори 1.8k
  • Прегледа 146.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Бахти безмислиците, неказващи нищо (отново). Аз лично не разбрах: ти имаш ли проблем с iOS11 или не, какъв е и на какво точно устройство? 4-ката от профила ти ли се държи кофти с 11-ката или някое

• Apple много ни разлигави! Хората вече рестор не знаят какво е! Даже и не искат да си рестартират устройствата Какви времена!

• Обикновено такива въпроси за рестор и оплаквания от различни (доста дискутирани тук) проблеми са дело на хора, които са нови във форума или са нови ползватели на iOS и iPhone. Основната цел на форум

Добавени снимки

Публикувано

При мен на Х като падне на 1% и започва да влачи. Вчера взех 7-ца за служебен, разредих го до край и ми направи впечатление, че след като падна под 5% започна да се тутка.

Публикувано

С последния ъпдейт ми прави впечатление, че са оптимизирали face id. Ако по някаква причина не ме разпознае и поиска парола, само с лека промяна на ъгъла (нагоре/надолу), веднага прави нов опит за разпознаване. Преди трябваше да давам cancel на пасскода и пак да пробвам фейс айди или да натисна 2 пъти страничния бутон.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Може ли някой да обясни с 2-3 изречения каква точно е тази новост при 11.3 свързана с батерията, че така и не разбрах? Какво ще можем да включваме/изключваме?

Публикувано

Ще може да се включва и изключва понижаването на честотата на процесора, което Епъл правят на старите телефони уж за да им съхранят батерията. Демек ще имаш нещо като бутона на вибратора - fuck on и fuck off, само дето Тим Кук е вибратора в случая :)

Публикувано

Хмм не искат да ми се ъпдейтват приложенията през wifi.

Публикувано

И уиджета за времето пак не си работи на 11.3 Бета1! Явно никой от Apple не си мърда пръста да чете фийдбека на нещастните им фенове....

Редактирано от Pe6o666
Не е уЙджет а уИджет!

Публикувано
преди 1 час, penmark написа:

Хмм не искат да ми се ъпдейтват приложенията през wifi.

И при мен е така...вчера цял ден...

Публикувано
И уиджета за времето пак не си работи на 11.3 Бета1! Явно никой от Apple не си мърда пръста да чете фийдбека на нещастните им фенове....

Я дай снимка на началния екран?
Публикувано

При мен се появи бъг с apple music, при заключен екран не показва времето на песента . 11.2.5

Публикувано

Няма ъпдейтване през уайрлес...баси мъката.

Публикувано

Ресет на мрежовите настройки.

Infinity

Публикувано

При вас батериите как са при мен е още по зле.

Редактирано от Stefan53

Публикувано

:)

Публикувано

Днес на обяд имах малко работа и преди да изляза погледнах телефона беше на 10%.След 15 мин ми се наложи да звънна и то много спешно и какво да видя ,таман набирам и телефона го гледам как се изключва.Направих опит да го включа,но уви не стана.Точно в такива моменти ,когато ти трябва дадена скъпа джаджа по работа и тя да не работи,бях облян от нерви.Да дадеш много пари за нещо ,просто незнам,на моменти се разочаровам.Бях на ръба преди малко да пусна за продаване всичко що е apple в къщи,по е щях да събера някой лев.Предполагам телефон за 200 лв ще ме изкара до 1-2 %преди да се изключи

Публикувано

Вчера моята основна камера не се включваше на 7+! Оправи се след 3 рестарта

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Добре, че въобще се е оправила, на един приятел си отиде безвъзвратно камерата точно на 7+ и му го смениха.

Публикувано

Аз да попитам реззонния си въпрос...КАКВО СЕ СЛУЧВА С DARK MODE? :D

Публикувано

Има ле колега който тества iOS 11,3 beta да сподели как се държи батерията ?

Едит; Пишете за кой модел иде реч.

Публикувано

6s, не е ок!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Имам нотификация за 11.2.5. Аз съм съм 8ца... някой престрашил ли се е да види как е?

Публикувано

Всички сме смели! Бъди и ти! Нека силата...

Публикувано

:blink::blink::wacko:! Ако няма джедайска жилка как ще се престраши,Гога?

Публикувано

Skype под iOS 11.3 Beta не работи, след няколко преинсталации на приложението, рестартиране на телефона все едно и също - приложението крашва.

Публикувано

И при 8 plus е така.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.