Публикувано Юли 25, 20178 гд Синхронизират се между всички устройства както контактите например. При мен поне така се случи, което е супер готино.
Публикувано Юли 25, 20178 гд Няма дерт на iPhone 7+ и iPad. При теб е проблема.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 25, 20178 гд Бях писал някъде. http://www.idownloadblog.com/2014/03/06/how-to-back-up-restore-sms-messages/ По този начин си запазвам(връщам) СМС от години и няма никакви ядове. Все още си ползвам трайъл на iBackupbot и си работи без проблем. На iOS11 не е пробвано... Редактирано Юли 25, 20178 гд от gosta
Публикувано Юли 25, 20178 гд 40 Euro за едни sms няма да дам , ще си ги чета от бекъпа ако се наложи. Бях гледал някаква промоция но явно е била за друга подобна програма беше около 10-15 euro. Иначе ios 11 много ме кефи, като за 4-та бета е супер , има лаг от време на време но е доста интересна.
Публикувано Юли 25, 20178 гд И на мен ми се досвидяха.... За без пари провери рутракер- има доста добри оферти. Днес инсталирах iMazing и мисля да я пробвам при първа възможност. Редактирано Юли 25, 20178 гд от gosta
Публикувано Юли 25, 20178 гд Хубавото на iMazing е,че един ключ става,както за Mac така и за Windows ps: Ето ви я кракнта програмата(2.3.0)обаче е за Mac версията! Archive.zip ps:Ето това е последният ъпдейт на платената,която аз ползвам! Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юли 25, 20178 гд от JmeLche
Публикувано Юли 26, 20178 гд Опитах се да върна само смс но не става връща ги но трие всичко друго от телефона !!!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 26, 20178 гд Автор А защо не в клауда на епъл с бекъп? Имам смс-и от 2008-ма от първия ми iPhone и никога не съм ги загубвал и имал проблеми с това да ги кача на телефона.
Публикувано Юли 26, 20178 гд Сигурно защото не можеш да направиш backup само на съобщенията.Връщаш всичко на телефона.Ако си имал джейл,както в неговия случай, backup-а не е добро решение
Публикувано Юли 26, 20178 гд Майната им на смс ,важното е ,че ги имам някъде. Забелязах обаче ,че ми показва че зарежда батерията макс до 2000mAh , а е чисто нова сменил съм я преди 3 седмици и до вчера си показваше пълния капацитет с ios 10.2 ,пробвах с coconutbattery и с iMazing едно и също показва [emoji15]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 26, 20178 гд Тази опция не работи при мен. Включвам я и след като изляза пак е изключена.Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Публикувано Юли 27, 20178 гд Възможно е и с изтриване на бета профила от устройството.Ако не си с GM, би трябвало да ти излезне като ъпдейт.
Публикувано Юли 27, 20178 гд Ако искам да ресторна сега до 10.3.3 от 11 направо през itunes ли със сваления файл ?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 28, 20178 гд Същото, на 10ката бях с ГМ и при следващия ъпдейт 10.1 след като изтрих профила си се ъпдейтна сама.Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Публикувано Юли 31, 20178 гд Направих рестор на IOS 11 public beta 3 направо към 10.3.3. официална през iTunes. Стана бързо и лесно. Преди не се получаваше,трябваше да се мине през 10.3.3 бета и след това към официалната 10.3.2. Не съм изтривала бета профила преди това. iPhone 7 Plus iPhone 7 iPad mini 4 Редактирано Юли 31, 20178 гд от Атанаска Пеева
Публикувано Юли 31, 20178 гд Като го вкараш в DFU не трябва да минаваш през нищо, за да флашнеш последната официална версия.
Публикувано Август 1, 20178 гд За пръв път чувам такова нещо. Да не си се объркал? Нека все пак по-знаещите кажат.
Публикувано Август 1, 20178 гд Имаше много увиснали, аз лично не съм пробвала, но в групата, която следя имаше не един случай, официалното решение беше именно минаване през бетата на 10.3.3 и според мен проблемът идва точно от прескачането на една версия и наличието на две бети успоредно, не съм достатъчно компетентна да го твърдя със сигурност, но по логика е така, защото изчезна като пуснаха официалната 10.3.3Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 1, 20178 гд Точно така беше-минаваше се през бета 10.3.3 и тогава към официалната 10.3.2. Телефонът забиваше в режим recovery mode и до там. Сега вече всичко е наред-сваля се до 10.3.3 официална без проблем. Редактирано Август 1, 20178 гд от Атанаска Пеева
Публикувано Август 6, 20178 гд Някой има ли представа дали Smart Invert опцията ще се подобри,или ще продължава да показва картинките като негатив?
Публикувано Август 6, 20178 гд Докато производителите на трети приложения не го оправят ще е шит. То като цяло е шит, защо трябва да ми обръща цветовете за да имам дарк моуд? Защо програмистите трябва да се занимават с дописване на програмите за да ги напасват кой цветове да инвертва и кои не? Трябва ли примерно фейсбук да ми е в оранжево?Щот епъл така са решили [emoji4] Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.