Публикувано Август 6, 20178 гд преди 1 час, Kery70 написа: Докато производителите на трети приложения не го оправят ще е шит. То като цяло е шит, защо трябва да ми обръща цветовете за да имам дарк моуд? Защо програмистите трябва да се занимават с дописване на програмите за да ги напасват кой цветове да инвертва и кои не? Трябва ли примерно фейсбук да ми е в оранжево?Щот епъл така са решили Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Мдаа!
Публикувано Август 6, 20178 гд Вярвам,че понеже няма какво ново да покажат на потребителите,ще има dark Mode в официалната версия.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 7, 20178 гд на 6.08.2017 г. at 17:06, Victormihov написа: Абе тази година мисля, че ще покажат доста неща, след евента ченетата ще са ни увиснали...всички "слухове" са "пуснати" нарочно от Епъл за да запазят духа на потребителя да не си купува Самшитня, а да чака, но винаги има нещо дето не показват и там е разковничето.. при 4s беше сири, при 5s беше touch id...при 7-мицата беше jet black-a и готиния хоум бутон.. ARKit е може би само началото...
Публикувано Август 7, 20178 гд на 8/6/2017 at 17:06, Victormihov написа: при 7-мицата беше jet black-a Най-големия боклук, който съм ползвал, откакто ползвам марката. (9 години) А и, ако не се лъжа, самите Apple си признаха с половин уста, че са се усрали много с тоя модел.
Публикувано Август 7, 20178 гд С Плюс-а. Не знам кой път ще ходи в Криейтив и най-вероятно пак ще следва подмяна. пп. Спирам до тук, че темата е за друго и не трябваше да репликирам изобщо... Редактирано Август 7, 20178 гд от algor
Публикувано Август 7, 20178 гд Има British English и American English с различно изписване на някои думи. Та и centre/center е една от тях.
Публикувано Август 14, 20178 гд преди 23 часа, gogi6 написа: Това ли ще е анимацията при отключване?Като на стар телевизор)) Явно са ти прочели мнението, защото са върнали старата анимация в бета 6. Редактирано Август 14, 20178 гд от kal1ch
Публикувано Август 18, 20178 гд Автор Има и пъблик, но излиза няколко дни след версията за разработчици.
Публикувано Август 18, 20178 гд Има и пъблик, но излиза няколко дни след версията за разработчици. Знам,но все още не е излязла,нали?
Публикувано Август 21, 20178 гд Автор iOS 11 Developer beta 7 е налична за сваляне. Епъл изненадаха като пуснаха 7-ма версия на бетата само седмица след 6-цата.
Публикувано Август 22, 20178 гд Ми то няма за кога, нали след 3 седмици изкарват телефоните и 11-ката.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.