Публикувано Юни 26, 20187 гд Да питам , 8та няма animoji нали ?Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 26, 20187 гд Автор Оригиналното animoji се управлява само от камерата на Х, но в AppStore има алтернативни програми който работят и на другите версии телефони, включително и на iPhone 8.
Публикувано Юни 26, 20187 гд Някой да ми обясни , iOS 11.4 и отварям Сафари часът горе в ляво е: А всъщност е: На какво се дължи това разминаване ? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 26, 20187 гд Я виж Time Zone Override settings, как са!Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 26, 20187 гд При включен 24 часов режим прави проблемSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 26, 20187 гд Не проблема е наличен д***а и бъгавата iOS Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 26, 20187 гд Проблемът е че за част от секундата ти показва стара стойност на часа ли? Ако не убиваш сафари случва ли се?
Публикувано Юни 26, 20187 гд Я влез в weather forecast, натисни на локацията, позволи на Сафари да я използва и провери пак!Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 27, 20187 гд Не помня кои колеги се бяха оплакали, че приложението на ДСК не работи с Face ID, но преди малко излезе ъпдейта, който оправя проблема.
Публикувано Юли 9, 20187 гд Внимавайте, отначало ми даде 200 mb update, и после ме изхвърли и показа update failed и сега ми тегли целият файл 2.5 gb?!??Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 9, 20187 гд преди 10 минути, PeTk0FF написа: Време беше. Сигурно утре сутринта ще пуснат и 11.5 beta. Съмнява ме. По-скоро ще се концентрират върху 12.
Публикувано Юли 10, 20187 гд Хард ресет на iPhone 8,8+ и Х след 11.3..до 12 е възможен. Стъпките са следните: Еднократно Volume Up, еднократно Volume Down и следващо задържане на Power button за около 10 сек. до появата на Apple Logo.
Публикувано Август 11, 20187 гд " userid="226"] Тцъ. Ако нямаш активиран кийчейн, всички пароли за wi-fi отиват подягодите.Моите дори и с кийчейн, пак отиват там.[emoji3]Изпратено от моят TA-1024 с помощта на Tapatalk
Публикувано Август 14, 20187 гд Здравейте, някой знае ли как се премахва “Two-factor authentication”? Имам опция само да сменя паролата и номера, но никъде не намирам как се маха. Infinity
Публикувано Август 14, 20187 гд Греда!“If you already use two-factor authentication, you can no longer turn it off.”Infinity
Публикувано Септември 6, 20187 гд От днес в приложението Tips на устройствата с iOS 11+ има информация за 12 - та iOS Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.