Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple ID is locked for security reasons

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, имам следния проблем.От три седмици насам, Apple ми заключват акаунта и получавам следното съобщение, когато се опитам да вляза в icloud:

"Your Apple ID is locked for security reasons"

Ужасно неприятно е, защото от тук нататък следва сменяне на парола и тн.Вече съм я сменяла поне 7 пъти.Нямам представа каква е причината да заключват акаунта ми, но искам това да спре, а не знам към кого да се обърна и какво да направя.Искам да им изпратя писмено съобщение, че не желая повече да го правят.Опитах по телефон да говоря с тях, но отговорът беше, че просто трябва да следвам инструкциите и да си отключа потребителският профил.Да, но това вече не се търпи.

Моля за помощ и благодаря предварително.

Публикувано

Веднага ти казвам,въвел си грешна парола за ID и акаунта се е заключил,аз бях по същият начин! Смених си паса и си активирах двойната верификация.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Случайно да четеш, че я е сменяла 7 пъти?

Някой знае името на акаунта ти(т.е. регистрационния мейл) и постоянно се пробва. Следващият път влез и си смени мейла, който ползваш за име на акаунта. Регистрираш такъв, разлогваш се от всички секции в телефон и ПЦ, сменяш мейла с новия, после нов пас и така. Ако продължат опитите, създай си нов клауд и си преточи данните в него, стария го зарежи, освен ако нямаш вложения в софтуер - тогава си пази и стария, но само за апове, не го ползвай за защитата на телефона. 

Публикувано

Или някой знае някои от отговорите на тайните въпроси. Другия вариант е паролата да е твърде проста

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.