Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Роуминг проблем

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Има ли как да се симулира роуминг или нещо подобно, защото ми се наложи преди известно време да изляза извън БГ и нямах сървис, а пише, че роуминга ми е активиран. Другия месец пак ще излизам и искам да знам от какво идва проблема...

Публикувано

Най-вероятно от оператора. Единственият начин е разходка до пограничен район и проба с чужд оператор и тормоз на собственият докато нещата се получат. Няма как да симулираш роуминг без чужда мрежа.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Виж в carrier настройките да не ти е избран ръчно българския оператор. Ако е така - телефонът търси само него и не се свързва с чуждите мрежи.

Публикувано

Не искам да ти създавам дискомфорт, но в последните години са ми подменили в чужбина 3 апарата по причина, сходна на твоята.
Излизам извън БГ и апарата след слизане от самолета няма връзване с интернет, а веднъж и с мрежа не можа да се върже изобщо каквото  да правих.

Съвета ми е, ако си от Сф, да минеш през Криейтив център и да опишеш проблема, но ме съмнява да направят нещо адекватно.
Вариант 2 ти е в държавата, която отиваш, ако има Apple store и като слезеш от самолета имаш същия проблем, направо отиваш да ти го сменят.

Ако си пробвал и с друга карта и е проблем пак, нямаш грижи с подмяната.
Интересното е, че и трите пъти на въпроса "какво му е на апарата" не получихме адекватен отговор.

Публикувано

В белгия имам същия проблем само с един оператор, BASE. Отначало го ползвах и бях доволен от разговори и интернет, но след 2-3 командировка, като се закача на него и стои на Но сървис. На Ориндж, интернета е все едно “Е”, макар да пише 4G и само на Proximus работи що годе. Понякога изчезва напълно интернета и вкл и изкл на Airplane mode оправя това.
Съвета ми е, пусни ръчно търсене когато си в чужбина и пробвай да се закачиш с всеки един оператор по отделно.
Извън темата, в Бг интернета си е най добрия.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.