Публикувано Януари 11, 20188 гд От 8-ми е тоя ъпдейт и съдържа заобикаляне(не същинско решение) за експлойтите Спектър и Мелтдаун. Забавянето на системата(по субективна преценка) е едва 10-тина процента.
Публикувано Януари 11, 20188 гд Същият Съплементал ъпдейт(по почин на микромеките) - без съществени промени в ОС и функциите му, само секюрити кръпки.
Публикувано Януари 12, 20188 гд Проблем имам с тази High Sierra. iMovie не ми разрешава да експортвам проекти. Нито да ги шервам, нито да ги запаметявам някъде. Винаги излиза това Все се надявах да решат проблема с някой ъпдейт, но проблема си стои и реално не мога да ползвам iMovie. Имате ли идеи? Трих, инсталирах на чисто и все греда! Edit: Ако променя качеството на видеото на Best(ProRes) нещата се случват! Така обаче 1 минута клип е към 1GB. Така ще я карам.
Публикувано Януари 12, 20188 гд Опитах, но нямам още достатъчно познания за него. С iMovie успявам да направя прилични рекламни клипове.
Публикувано Април 2, 20188 гд Тъмна тема има в Мак бая отдавна...бая. Това на шота е тъмна тема в ютюб.
Публикувано Юни 18, 20187 гд Здравейте,питанката ми е за лично успокоение.Лаптопа не бях го преинсталирал близо 4 години и започна да грее сериозно последната седмица ,като стойностите които съм отбелязал държаха между 70 и 80 градуса(явно нещо съм прецакал)Сега е преинсталиран ,но въпроса е :Това ли са реалните стойности на температурата на процесора?Гледам ,че са 6 подстойностти,искам да сложа правилните за да ги наблюдавам една седмица.
Публикувано Юни 18, 20187 гд Аз съм с една, никога преинсталирана ОС откакто е купен макът. Температурите нямат общо в случая, просто пастата на процесора при Епъл отдавна не изкарва над 3-4 години. Вместо да се занимаваш с безсмислени преинсталации - направи профилактика.
Публикувано Юли 10, 20187 гд Аз мисля днес вече да си върна макбука на планинския лъв ,че тая Сиера ми вдига кръвното отдавна.Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Публикувано Октомври 25, 20187 гд Здравейте! Имам нужда от помощ. Преди малко пуснах инсталацията на MacOS High Sierra и след това я прекъснах, като изключих лаптопа. Сега не мога да стартирам отново и да го включа. Излиза ми папка с въпросителен знак на екрана.
Публикувано Октомври 25, 20187 гд Това показва, че за момента на включването не разпознава хард диска или ссд диска, какъв е лаптопът, колко е стар, правил ли други проблеми до сега, случвало ли се е да загрее толкова, че да изключи сам. Дайте малко повече инфо за машината. Редактирано Октомври 25, 20187 гд от MacIlian
Публикувано Октомври 26, 20187 гд Стартираш компютъра и държиш "CMD+R". Ще влезе в рекавъри и даваш Reinstall OS. А папката я показва,защото няма инсталирана ОС,в случея!
Публикувано Октомври 26, 20187 гд Тази папка я сънувам, след като просто реши да я покаже, иначе новият ми и чудесно работещ макбук про преди това...
Публикувано Май 27, 20205 гд Здравейте! Има ли начин за инсталиране на Xcode 11... на High Sierra 10.13.6?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.