Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

macOS High Sierra

Featured Replies

Публикувано

ce598ea37191cae5f8118797c585bfb2.jpg

Sent from my iPhone X using Tapatalk

• Отговори 97
  • Прегледа 16.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Нещо дребно ново, но за мен много удобно:

• Аз съм с една, никога преинсталирана ОС откакто е купен макът. Температурите нямат общо в случая, просто пастата на процесора при Епъл отдавна не изкарва над 3-4 години. Вместо да се занимаваш с безсм

• По-бързо ми се вижда всичко:)Може да е от Джонито:)))

Добавени снимки

Публикувано

От 8-ми е тоя ъпдейт и съдържа заобикаляне(не същинско решение) за експлойтите Спектър и Мелтдаун. Забавянето на системата(по субективна преценка) е едва 10-тина процента.

Публикувано

На мен днес пак ми излезе ъпдейт! Пак 10.3.2d5dd21cff1cd7c0132d7a12cce6f5948.jpg

Публикувано

Същият ;) Съплементал ъпдейт(по почин на микромеките) - без съществени промени в ОС и функциите му, само секюрити кръпки.

Публикувано

Проблем имам с тази High Sierra. iMovie не ми разрешава да експортвам проекти. Нито да ги шервам, нито да ги запаметявам някъде. Винаги излиза товаe88446a921436194a823990900c62009.jpg

Все се надявах да решат проблема с някой ъпдейт, но проблема си стои и реално не мога да ползвам iMovie. Имате ли идеи? Трих, инсталирах на чисто и все греда!

Edit: Ако променя качеството на видеото на Best(ProRes) нещата се случват! Така обаче 1 минута клип е към 1GB. Така ще я карам.

Публикувано

Защо не си сложиш "Final Cut"?

Публикувано

Опитах, но нямам още достатъчно познания за него. С iMovie успявам да направя прилични рекламни клипове.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

f8dabd0a4bd50e713c71697a562acd51.jpg

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Публикувано

При мен е още на 10.13.2

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Тъмна тема вече и за macOS

5ac28ce11036e_ScreenShot2018-04-02at22_57_21.thumb.png.5fbb334df4d7f89158088990dead7075.png

Публикувано

Тъмна тема има в Мак бая отдавна...бая. Това на шота е тъмна тема в ютюб.

Публикувано

Това съм имал предвид (YouTube).

Sent from my iPhone using Tapatalk

• mirror changed the title to macOS High Sierra
  • 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте,питанката ми е за лично успокоение.Лаптопа не бях го преинсталирал близо 4 години  и  започна да грее сериозно последната седмица ,като стойностите които съм отбелязал държаха между 70 и 80 градуса(явно нещо съм прецакал)Сега е преинсталиран ,но въпроса е ова ли са реалните стойности на температурата на процесора?Гледам ,че са 6 подстойностти,искам да сложа правилните за да ги наблюдавам една седмица.

Screen Shot 2018-06-18 at 9.15.34.png

Публикувано

Аз съм с една, никога преинсталирана ОС откакто е купен макът. Температурите нямат общо в случая, просто пастата на процесора при Епъл отдавна не изкарва над 3-4 години. Вместо да се занимаваш с безсмислени преинсталации - направи профилактика.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

463e65a0a40856914a22205b888b5e04.png

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Публикувано

Аз мисля днес вече да си върна макбука на планинския лъв ,че тая Сиера ми вдига кръвното отдавна.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте! Имам нужда от помощ. Преди малко пуснах инсталацията на MacOS High Sierra и след това я прекъснах, като изключих лаптопа. Сега не мога да стартирам отново и да го включа. Излиза ми папка с въпросителен знак на екрана.

Публикувано

Това показва, че за момента на включването не разпознава хард диска или ссд диска, какъв е лаптопът, колко е стар, правил ли други проблеми до сега, случвало ли се е да загрее толкова, че да изключи сам. Дайте малко повече инфо за машината.

Редактирано от MacIlian

Публикувано

Стартираш компютъра и държиш "CMD+R".

Ще влезе в рекавъри и даваш Reinstall OS.

А папката я показва,защото няма инсталирана ОС,в случея!

Публикувано

Тази папка я сънувам, след като просто реши да я покаже, иначе новият ми и чудесно работещ макбук про преди това...

• 1 година по-късно...
Публикувано

Здравейте! Има ли начин за инсталиране на Xcode 11... на High Sierra 10.13.6?

Публикувано

Опитай по този начин:

Тук

Публикувано

За съжаление не става.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.