Публикувано Юли 31, 20178 гд Здравейте ! Прощавайте , ако има подобна тема нова съм в сайта , а виждам че има доста компетентни хора които могат да ми помогнат ! От няколко дена насам или по-точно след новия update 10.3.3 , при входящи и изходящи обаждания звука е толкова тих , че едва се чува отсрещната страна . Първоначално мислих , че проблема не е от мен , но в последствие установих , че си е точно от мен . Пробвах да го рестартирам седя около 20 мин. изключен , духах , но без резултат . Когато съм със слушалки няма проблем , или когато го пусна на високоговорител , ама нали се сещате че това не е решение ...
Публикувано Юли 31, 20178 гд Автор Да , естествено ... увеличен е до край , но пак се чува адски глухо
Публикувано Август 1, 20178 гд Ако не успяваш да увеличиш звука по време на разговор(говориш с някой и увеличаваш с бутоните),опитай с reset all settings!
Публикувано Август 1, 20178 гд И аз имам този проблем ,на моменти ми казват че говоря много тихо по време на разговор или все едно съм на 2 метра от телефона,а той си седи в едно и също положение на ухото ми.Като го пусна веднага на високоговорител ме чуват кристално.Какво ли не пробвах ,усилен е до край по време на разговор,дори извадих прахосмукачката да изсмуче ако има нещо,но на моменти пак става така.С последна версия съм на ios.Един път ми го смениха заради батерията,но ме съмнява заради това да го подменят,само ще стои в сервиз 1 месец.Какво ще рече reset all settings?
Публикувано Август 1, 20178 гд От менюто ресетва всички настройки без да трие останалото Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 1, 20178 гд По-горе проблема е,че не се чува добре! Различно е от това да не те чуват!
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате