Публикувано Август 9, 20178 гд Здравейте , Нов съм в този форум , доста изчетох но никаде не попаднах на следния проблем който имам . Платих си за icloud family share , но устройствата не могат да споделят музика от iTunes . За споделяне на снимки няма проблем , но за музика нещо не мога да си настроя устройствата . Ще съм благодарен ако някой има някаква идея за това . Предварително благодаря .
Публикувано Август 9, 20178 гд Автор Да . Музика качена в iCloud и изтеглена от там . Не могат потребителите да виждат плей листите на другите .
Публикувано Август 9, 20178 гд Имаш ли абонамент към Apple Music?Платил си iCloud допълнително storage ли?
Публикувано Август 9, 20178 гд Автор Да имам абонамент към Apple Music . Някакъв семеен абонамент . Защото когато му дам да се провери на сайта , ми излиза че вече имам абонамент .
Публикувано Август 9, 20178 гд Аз нещо не схващам?Лична колекция,качена в iCloud,не може да бъде споделена!Може да шерваш отделни песни,но това е съвсем различно.Това при iOS 10 При AM би трябвало да можеш да шерваш плейлисти.
Публикувано Август 9, 20178 гд При потребителите включен ли е icloud music library ?При мен е така и всички си ползват АМSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 10, 20178 гд Автор Благодаря за отговорите . Извинявам се че чак сега пиша , но служебни ангажименти . Да включено е при потребителите icloud music library . Явно е нещо което аз не правя както трябва при самото шерване на песни или плейлисти .
Публикувано Август 16, 20178 гд Потребителите на Apple Music от семейният ти кръг не могат да виждат автоматично твоите playlists. Трябва ти да ги споделиш, става през iMessages. Иначе всеки един член на групата може наволя да си ползва АМ, като си създава свои листи и т.н.
Публикувано Август 16, 20178 гд Другари и другарки Един въпрос. Искам да си направя Апъл ID в Бг сторе и да си сложа банкова карта чужда не Българска за разплащане на покупки направени от стора(платени апп и Апъл мюзик). Питането ми е например Апъл мюзик е 10лв в Бг и 10евро в Европа. Ако акаунта ми е Бг с немска банкова карта какво ще чарджат 10лв или 10 евро немскта банкова карта?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 16, 20178 гд Първо виж дали ще приеме картата! Ако на абонамента пише 10лв,няма как да вземат 20
Публикувано Август 16, 20178 гд Не знам дали ще ти даде да регистрираш друга банкова карта, но иначе щом акаунта е към бг магазина би трябвало да те таксува по нашите цени, които са вече в лева Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 16, 20178 гд Да ще проверя дали я приемат. Ми спотифай са така. Регистрирах се Бг акаунт с Бг адрес и чужда карта и веднага смениха плащането според картата от която държава е така чарджат. За тва питам дали и Апъл мюзик са така. Sent from my iPhone using Tapatalk
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате