Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Най-добрата характеристика на iPhone 8 е тази, която повечето хора никога няма да използват

Featured Replies

Публикувано

iphone-8-fast-charging.thumb.jpg.18bc154eec9a6625156f9f9ec92a85ea.jpg

Батерията винаги е била най-голямата слабост на iPhone, защото компанията искаше да го направи възможно най-тънък, а ние използваме телефоните си 24/7, 365 дни в годината, както за работа, така и за развлечение.

Бързото зареждане промени това, защото всъщност променя начина, по който използваме iPhone, намалявайки времето, за което той се зарежда. Сега вече можете да закачите своя нов iPhone 8 на зарядното за половина час, а това най-често е напълно достатъчно той да издържи до вечерта, въпреки оплакванията от живота на батерията с iOS 11.

Тук обаче идва ред на въпроса, колко хора ще се възползват от това удобство? Apple предлага в комплекта на телефоните си стандартно зарядно и кабел, което означава, че за да се използва бързото зареждане, собствениците им ще трябва да отделят още средства, купувайки подходящ кабел и зарядно, съвместимо с Power Delivery. Повечето потребители обаче няма да направят тази инвестиция, така както не купуват и скъпите оригинални кейсове, предлагани от компанията, замествайки ги с далеч по-евтините китайски варианти. Така една от най-важните и полезни характеристики на iPhone 8, ще остане неизползвана от мнозина, тъй като Apple отново избра печалбата пред удобството на своите фенове.

Публикувано

Мен по-скоро ме интересува дали този fast charge скапва батерията по-бързо. Опитах го вече, ползвах зарядното от макбук про + Lightning-to-usb c кабел (който специално взех миналата година, за да се възползвам от fast charge-a на айпад про - той има огромна батерия и там е добре да имаш опция за по-бързо зареждане). Удивително бързо е - за 30-40 мин. отиде от 10 на 65%.
Въпросът е, че на мен не ми се вижда чак толкова съществена функционалност. Само в редки случаи би ми се наложило да я ползвам по спешност (бързам за някъде и нямам батерия).
Безжичното зареждане ми се струва по-удобно в дългосрочен план, макар и да става по-бавно. Особено за тези от нас, които слагат да зареждат през нощта. Друг е въпросът, че откакто съм с 8+, зареждам на 2 дни и не ми се налага вече това да се прави нощем, а по-скоро през деня чрез докове/безжично (чакам си подложката да дойде скоро).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Интересен въпрос, може би трябва да се поразровим в отзивите за самата технология, на мен също ще ми е интересно да науча отговора. Намирам само кои са съвместими, а за самото въздействие няма и дума

https://support.apple.com/en-us/HT208137

Редактирано от dessyteneva

Публикувано

И аз от скоро съм с 8+ и търся инфо за начините на зареждане дали вредят и тн. но нищо не намирам.Иначе в тубата има доста тестове на различни зарядни

Публикувано

Аз днес зареждах тел с външна преносима батерия 12000 mAh телефона се зареди за 90мин от 5% , не знам как да го тълкувам това като fast charge ли ?!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
преди 6 часа, DreamcatcheR написа:

Мен по-скоро ме интересува дали този fast charge скапва батерията по-бързо.  

И отговора е Не!
Преди 2-3 години доста четох по този въпрос, защото ми беше интересно и си задавах същия въпрос.
Щом модела има възможност за безжично зареждане и батерията е съобразена с това.
Нито повече се скапва батерията, нито по-малко.
Моят опит показва, че като заредя нощем батерията на безжично зарядно (тоест да не е бързото с кабела), апарата ми се държи едно 20% по-добре следващия ден (процента е условен), а колкото по-бързо зоредя батерията, толкова по-бързо пада след това.

Обяснявам ти го с мои думи, разбира се, а който иска научните обяснения, да се порови и да чете.

пп. Вече два пъти си зареждам 8+  на безжично зарядно с марка Самсунг модел EP-PA510 и проблем не виждам.
Може би има някакви параметри, които трябва да се съобразят, но аз не мисля, че ще скапят батерията.
Иначе е нормално Apple да направят всичко възможно да ни накарат да купуваме техните и да ни обясняват, че това е единственото ни възможно решение.
То по тая логика и в джипа не трябва да оставям безжично да се зарежда мушморока, щото не съм чувал Ауди да имат договор с Apple и да са внедрили тяхната технология :tooth:

Публикувано

Хмммм

Публикувано

Личен опит: искам ли да си заредя бързо iPhone 6s зареждам със зарядното на iPad mini ;) до сега батерия не ми се е скапвала.

Публикувано

И аз 6+ го зареждах със зарядно за ipad, зареждаше мн бързо. Днес зареждах 8+ в кола със зарядно 2,4А, но явно зарядното се претоварваше и пркъсваше през 20 сек

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.