Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Промо кодове за Zagg.com

Featured Replies

Публикувано

ясно, значи, ще им пиша, пък ще видим какво ще стане, благодаря.

• Отговори 66
  • Прегледа 11.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• iafsw0dj

• dachevradoslav
    dachevradoslav

На 30 и 31 май ще има отстъпка 50% на всички техни продукти с изключение на *Logitech Keyborad Case by ZAGG, ZAGGmate, ZAGGsafe, Gift Cards, и продуктите, които по принцип са с намаление/разпродажба.

Публикувано

Спешно търся 50%-ов код, че в количката имам неща за 230$ :). Ако някой има и не се нуждае от него, да ми го прати на лично.

EDIT: Намерих си вече. За всички, които търсят могат да следят тази страница във фейс клюкарницата: http://www.facebook.com/codes4discount

Публикувано

cndpdafw0 до 15.12.2010 ;)

Публикувано

50% off site-wide on ZAGG.com before December 15th, 2010. up to 3 items only.

c76wnsnda *

Който го ползва, нека да напише, за да се знае, че вече не важи.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Намерих вече код :biggrin:

Публикувано

40% до 31.12.2010

cnnbpdfw6

cn8sfnfwb

Още кодове тук

Публикувано

cn814jbzb -> -50% до 31 Декември 2010г.

Кодът може да се използва за до 3 артикула.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

На някого да му се намират код за 30%+ намаление? На горе написаните адреси пробвах кодове, които са публикувани преди час, но явно вече са използвани!

Публикувано

Имам само това:

25% up to 3 items only:

z6a4bjzp

zbaa6jz0

This is a limited time offer so please check out ZAGG.com before it expires on January 7th, 2011 at Midnight MST (GMT -0700).

ps:

cb17573942cd7c68.jpg

Публикувано

Преди като беше "томболата" с iPad и сега покрай 12те седмици на Коледа, при регистрация ти даваше и код, нали? Сега има ли начин как да се получи код, направо от ZAGG?

ПП: Вече ги пробвах тези от страниците, които са публикувани по-горе

Публикувано

Не знам за такъв. Огледай им страницата хубаво, но май в момента няма. Другият вариант е да ги следиш във фейсбук или туитър, защото всеки ден пускат промо-та.

Публикувано

Да ви се намират още кодове, освен тези, които са постоянните и са за 20%?

Публикувано

Какво точно ти трябва, защото ми пристигнаха някои допълнителни неща от Загг и ще ги пускам за продажба (zagg sparq 2.0, invinsible shield macbook pro 15", zagg smartbuds).

Публикувано

Благодаря за предложението, но сега ми трябват за един custom skin :rolleyes:

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Търся 40-50% код. Трябва ми за shield ако има значение. Моля ако някой има, да не го пише тук, а да ми го прати на лично съобщение!

edit: намерих код!

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

На 30 и 31 май ще има отстъпка 50% на всички техни продукти с изключение на *Logitech Keyborad Case by ZAGG, ZAGGmate, ZAGGsafe, Gift Cards, и продуктите, които по принцип са с намаление/разпродажба.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

В четвъртък 11.08.2011г ще има раздаване на награди и промо кодове(50%)на twitter акаунта им . Ето часовете и продуктите. Даденото време е 7 часа след нашето:

11am EDT – 12pm EDT: We will give away 5 ZAGGsparqs. We will tweet out a simple task. If you complete the task, you will be entered to win a ZAGGsparq.

12pm EDT – 1pm EDT: 50% off invisibleSHIELDs. We will tweet a discount code that will give you 50% off any invisibleSHIELD. The code will only be valid from 12pm EDT – 1pm EDT.

1pm EDT – 2pm EDT: 50% off ZAGGsmartbuds. We will tweet a discount code that will give you 50% off ZAGGsmartbuds. The code will only be valid from 1pm EDT – 2pm EDT.

2pm EDT – 3pm EDT: 50% off ZAGGsparqs. We will tweet a discount code that will give you 50% off a ZAGGsparq. The code will only be valid from 2pm EDT – 3pm EDT.

3pm EDT – 4pm EDT: ZAGGfoam giveaway! We will tweet a question. If you correctly answer the question, you will be entered to win free ZAGGfoam.

4pm EDT – 5pm EDT: 50% off invisibleSHIELDs. We will tweet a discount code that will give you 50% off any invisibleSHIELD. The code will only be valid from 4pm EDT – 5pm EDT.

5pm EDT – 6pm EDT: $100 ZAGG.com eGift Card giveaway! We will tweet a question. If you respond to the tweet, you will be entered to win a $100 ZAGG.com eGift Card.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.