Публикувано Декември 1, 201015 гд Спешно търся 50%-ов код, че в количката имам неща за 230$ . Ако някой има и не се нуждае от него, да ми го прати на лично. EDIT: Намерих си вече. За всички, които търсят могат да следят тази страница във фейс клюкарницата: http://www.facebook.com/codes4discount
Публикувано Декември 9, 201015 гд 50% off site-wide on ZAGG.com before December 15th, 2010. up to 3 items only. c76wnsnda * Който го ползва, нека да напише, за да се знае, че вече не важи.
Публикувано Декември 24, 201015 гд cn814jbzb -> -50% до 31 Декември 2010г. Кодът може да се използва за до 3 артикула.
Публикувано Януари 6, 201115 гд На някого да му се намират код за 30%+ намаление? На горе написаните адреси пробвах кодове, които са публикувани преди час, но явно вече са използвани!
Публикувано Януари 6, 201115 гд Имам само това: 25% up to 3 items only: z6a4bjzp zbaa6jz0 This is a limited time offer so please check out ZAGG.com before it expires on January 7th, 2011 at Midnight MST (GMT -0700). ps:
Публикувано Януари 6, 201115 гд Преди като беше "томболата" с iPad и сега покрай 12те седмици на Коледа, при регистрация ти даваше и код, нали? Сега има ли начин как да се получи код, направо от ZAGG? ПП: Вече ги пробвах тези от страниците, които са публикувани по-горе
Публикувано Януари 6, 201115 гд Не знам за такъв. Огледай им страницата хубаво, но май в момента няма. Другият вариант е да ги следиш във фейсбук или туитър, защото всеки ден пускат промо-та.
Публикувано Януари 12, 201115 гд Да ви се намират още кодове, освен тези, които са постоянните и са за 20%?
Публикувано Януари 12, 201115 гд Какво точно ти трябва, защото ми пристигнаха някои допълнителни неща от Загг и ще ги пускам за продажба (zagg sparq 2.0, invinsible shield macbook pro 15", zagg smartbuds).
Публикувано Март 27, 201115 гд Търся 40-50% код. Трябва ми за shield ако има значение. Моля ако някой има, да не го пише тук, а да ми го прати на лично съобщение! edit: намерих код!
Публикувано Май 28, 201114 гд На 30 и 31 май ще има отстъпка 50% на всички техни продукти с изключение на *Logitech Keyborad Case by ZAGG, ZAGGmate, ZAGGsafe, Gift Cards, и продуктите, които по принцип са с намаление/разпродажба.
Публикувано Август 10, 201114 гд В четвъртък 11.08.2011г ще има раздаване на награди и промо кодове(50%)на twitter акаунта им . Ето часовете и продуктите. Даденото време е 7 часа след нашето: 11am EDT – 12pm EDT: We will give away 5 ZAGGsparqs. We will tweet out a simple task. If you complete the task, you will be entered to win a ZAGGsparq. 12pm EDT – 1pm EDT: 50% off invisibleSHIELDs. We will tweet a discount code that will give you 50% off any invisibleSHIELD. The code will only be valid from 12pm EDT – 1pm EDT. 1pm EDT – 2pm EDT: 50% off ZAGGsmartbuds. We will tweet a discount code that will give you 50% off ZAGGsmartbuds. The code will only be valid from 1pm EDT – 2pm EDT. 2pm EDT – 3pm EDT: 50% off ZAGGsparqs. We will tweet a discount code that will give you 50% off a ZAGGsparq. The code will only be valid from 2pm EDT – 3pm EDT. 3pm EDT – 4pm EDT: ZAGGfoam giveaway! We will tweet a question. If you correctly answer the question, you will be entered to win free ZAGGfoam. 4pm EDT – 5pm EDT: 50% off invisibleSHIELDs. We will tweet a discount code that will give you 50% off any invisibleSHIELD. The code will only be valid from 4pm EDT – 5pm EDT. 5pm EDT – 6pm EDT: $100 ZAGG.com eGift Card giveaway! We will tweet a question. If you respond to the tweet, you will be entered to win a $100 ZAGG.com eGift Card.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.