Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Следващия ми телефон няма да е iPhone, защото ... !!!

Featured Replies

Публикувано

Nokia 6 работи по-бързо от Note 8!

• Отговори 55
  • Прегледа 5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Радвам се, че има хора, които тръгнаха да минават по пътя, който аз тъпках близо три години. По-старите (и четящи) потребители знаят, че съм ползвал почти всичко във високия клас с Андроид и на този

• Тая тема ще я следя, но нека бъде направена и такава: Върнах се на iPhone след ...(колко дни/седмици), защото...

Публикувано
Проблема на Андроида е батерията и бързината... оправят ли ги тези 2 неща и Айфона е out.

Жив да не бях. [emoji23]
  • gogi6 locked и unlocked this topic
Публикувано

Аз също съм се замислил да пробвам Самсунг, ама нещо сърце не ми дава.От 3GS съм с iPhone и май прекалено много съм стоял в тази “екосистема”.Ако Самсунг направят телефон с iOS и разкарат този 18:9 екран, мога и да се прежаля.

Публикувано

Днес зачетох темата за самсунг s8/8 plus в андроид форума, прочети преди да се хвърляш

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано
преди 1 час, KLM написа:

Аз също съм се замислил да пробвам Самсунг, ама нещо сърце не ми дава.От 3GS съм с iPhone и май прекалено много съм стоял в тази “екосистема”.Ако Самсунг направят телефон с iOS и разкарат този 18:9 екран, мога и да се прежаля.

Недей моля те , ще си спестиш не само нерви но и пари. Аз съм 450 кинта назад за 6 дни с тоя нот8. Спести си главоболията и парите за нещо друго, че аз още не се побирам в кожата си от глупостта която направих. Най ме е яд ,че с тия пари можеше нещо на децата да взема. Андроид/Самсунг ако ще и безплатни билети за совалка в космоса да раздават ,пак няма да са като iPhone/iOS .

И както казва Веско Панов , започнаха да ги раздават в самолетите тия нотове ,скоро и в зрънчо :D

Публикувано

И аз съм с Note 8 от 3 седмици. Мислех да е само докато излезе Х, сега обаче по-скоро ще го задържа до следващия iPhone.

Не мога да разбера тези крайно негативни мнения за Андроидите и по-специално за Note-а. Да, различни са. Да, имат си кусури. Ама такива има и при iPhone и аз лично никога не бих си позволил да изкривявам действителността и да омаловажавам Епълските недостатъци, а да преувеличавам на другите. Имал съм устройства и от двата лагера от 2008 насам, като продуктите на Apple винаги са преобладавали. До там, че в момента имам 2 macbook, mac mini, Apple TV, iPad, рутера ми е Time capsule, всичко ми беше до скоро в iCloud.

Тази година обаче ме разочарова Apple. 8-ците  за трети път претоплена манджа, юбилейния модел нито нещо wow, нито цената адекватна, а предстоящите простотии покрай недостига му съвсем. Да не говорим как сега покрай note-а отново се замисли, кога най-после ще се сетят да се възползват от по-големия екран на plus-овете. Защото в момента с изключение на допълнителния ред икони и табовете в landscape на Safari, друго няма. Реално по-големия екран е полезен само за възрастните потребители или някой с проблеми със зрението...

Редактирано от OXYGEN
правописни грешки

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.