Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPad с WiFi проблеми

Featured Replies

Публикувано

Купувачите на новата джаджа споделят стряскащи неща:

http://techcrunch.com/2010/04/05/trouble-in-paradise-ipad-users-complain-of-wifi-issues/

:yikes:

Може би е по-уместно да изчакаме фикснати версии на продукта.

Публикувано
“Not spending $500 on something I cant even use. Its going back tomorrow.”

Мдааа, абсолютно е така. Мерси за инфото.

Публикувано

Eто един бърз превод за лингвистичните илитерати! :yikes:

Само един ден след стартирането и вече има десетки оплаквания на сайта за поддръжка на Apple за дефектни WiFi на IPAD. Типичното оплакване е, че IPAD не показва WiFi сигнал, или е много слаб сигнал, когато други устройства в къщи имат пълен обхват:

"...също имам този проблем с моя IPAD. Той дропва до един бар (една чертичка) в част от моята къща, където всички мои устройства , включително и MacBookPro и iPhone, имат пълен обхват на WiFi. WiFi сигналът е толкова плътен, мощен в нашата къща, че често прихващам сигнал дори извън къщата от повечетео от устройствата си. WiFi антена на IPAD е като на новия iMac - тя е централно разположена зад логото на Apple и е слаба. Разликата е, че iMac’s Apple logo–то обикновено не се базира на нещо; а това на iPad– обикновено да.

Устройството работи добре в близост до рутера, но в друга част на къщата – NADA (нищо).... Но MacBook Pro и Nexus ОNE и още други различни устройства, които съм поставил в къщата си прихващат чудесно сигнал в същите тези участъци!

По рано Macbook Air потребители се оплакаха също от проблеми с Wifi. Аз в крайна сметка се отказах от компютъра, защото единственото място, където Wifi работи добре беше в магазина на Apple, въпреки, че в къщи съм с Apple мрежово оборудване."

Моето разбиране по проблема с Wifi за тези устройства ,особено за тесен кръг устройства като Macbook Air и IPAD е, че това обикновено е хардуеърен/дизайн проблем, и е нещо, което не може да се коригира със софтуеърeн пач. Надявам се, че случаят с IPAD не е такъв, защото дефектът в Wifi би направил устройството неатрактивно. Особено ако се появят проблем от типа на тези на Macbook Аir.

Както един коментар на сайта на Apple заяви: "не съм похарчил $ 500 за нещо, което дори не мога да използвам. Утре поема обратно / има предвид към магазина на apple/. "

п.с. почервено специално за Адаша! :mrgreen:

Редактирано от Sladichuk®

Публикувано

При 700.000 бройки е нормално няколко да имат различни проблеми. Епъл както печели от голямата шумотевица така и нормалните проблеми изпъкват като пъпка на носа на манекенка на ревю хехе :yikes:

Публикувано

Като се определят главните проблеми, ще пуснат една кръпка и ще ги оправят.

Няма чисто нов продукт без проблеми.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Този проблем си остана нали? Имали някакъв начин да се избегне, например като при айфон 4? Найстина ли е толкова зле сигнала? Интерсувам се от дъската, но този проблем ме притеснява. Живея в къща и рутера ми е разположен на максимално най-доброто място, на всякаде из къщата сигнала е супер, дори в двора е добър (на айфона ми е 2 чертички) и се чудя дали айпада ще го лови като съм навън.

Хайде знам, че има колеги с айпади, дайте един съвет, имам мерак да си взема и аз една дъска! :)

Редактирано от Grievous

Публикувано

Аз, както и много мои приятели имаме iPad и никога не сме имали проблем с безжичната връзка. Проблем има с някои модели евтини аксес пойнтове и рутери. Чета и американсите форуми, и там почти няма оплаквания. Взимай, без да се колебаеш :D

Публикувано

Мерси за информацията!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.