Публикувано Октомври 17, 20178 гд Здравейте , с iphone 6s съм и винаги , когато са пускали ъпдейт , съм го правила. Никога преди да пуснат ios 11 не съм имала проблеми от типа телефонът ми да забива , но от както вече съществува и навлезна , с всеки нов ъпдейт , а именно 11.01 , 11.02 , 11.03 проблемите стават все повече . 1во супер много забива , (влизам си в инстаграм и както си скролвам насича). 2ро вчера съвсем ми изчезна лентата на която излиза батерията , wi-fi , обхвата и тн. 3то след телефонен разговор , когато си махна телефона от ухото ми излиза черен екран на който се вижда само часа и най-горе се появява зелената лента , (все едно съм си заключила апарта , но вместо заклучения елран с картинката и часа , все едно нямам картинка , а черен фон) . Само при мен ли се получават тези аномалии , защото аз си мисля че е от самите ъпдейти , тъй като и майка ми е с iphone , но 6 и при нея също започна да забива апарата . п.с Телефона се оправя след като го рестартирам , но и със самото пускане , когато се пявяват програмите насича . Благодаря на всички , че изтърпяхте нескопосаното ми обяснение ! ❤️ Редактирано Октомври 17, 20178 гд от Alesq
Публикувано Октомври 18, 20178 гд Може да опиташ първо с reset all settings.Може да помогне в твоя случай!Иначе с рестор се трие всичко,но като се логнеш с iCloud,се връщат контакти и снимки.Aко са запазени в iCloud обаче.
Публикувано Октомври 18, 20178 гд Автор Ами сега пробвах с rest all settings , ще видим как ще се държи следващите няколко дни , ако ли не , ще се прежаля с рестор. ?✌? Благодаря все пак !
Публикувано Октомври 24, 20178 гд Въпреки, че интерфейса на 11-ката ми харесва, аз поне забелязвам забавяне в някои от приложенията. Особено в 5s.
Публикувано Октомври 24, 20178 гд iPhone 5s е модел излязъл преди 4 години. Напълно нормално е да има забавяне в работата му.
Публикувано Октомври 25, 20178 гд Аз сега съм временно с 6-ца и забелязвам забавяне на някои приложения какво остава за 5-цата.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 25, 20178 гд Ами, жена ми е с 6-ца и iOS11 си върви много добре, с оглед на наличния хардуер разбира се.
Публикувано Октомври 25, 20178 гд Ползвам едно приложение ЗОНА за синя зона, че има доста градове, сега върви изключително бавно. Говоря за 7-ца. Имах и едно приложение contact sender, което пък не се поддържа в 11-ката.
Публикувано Октомври 25, 20178 гд Ами то е ясно. Проблема ти е в приложенията, не в 11. Не че не се поддържа в 11-ката, а приложението не е оптимизирано за 11. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 14, 20178 гд Здравейте. На мен пък не иска да ми се инсталира приложението notes Пише ми could not time нещо си ако някой знае как се оправя моля да сподели.Sent from my iPhone using Tapatalk
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате