Публикувано Октомври 18, 20178 гд За вируси положението е ясно за Мак, обаче ползвате ли някакъв софтуер който следи за сайтове който искат да ви налеят малуер или други подобни бъгни или да злоупотребят със сигурноста?
Публикувано Декември 13, 20178 гд Единственото което ползвам е LittleSnitch и съм забранил 1 камара рекламни и тракинг сайтове.
Публикувано Декември 15, 20178 гд на 12/13/2017 at 23:01, kal1ch написа: Единственото което ползвам е LittleSnitch и съм забранил 1 камара рекламни и тракинг сайтове. Би ли споделил кои са и как си ги забранил с LittleSnitch ?!
Публикувано Декември 18, 20178 гд LittleSnitch е Firewall програма, която ми позволява да забраня на което и да е било приложение да достъпва дадени домейни, събдомейни и т.н. Не ми се рови из списъците, но всичко що е свързано с Google tracking, ads, analytics, DoubleClick и други подобни просто не се зареждат. Най-забавното от тая схема е, че имам безплатен Spotify без реклами, който почти не ползвам. Редактирано Декември 18, 20178 гд от kal1ch
Публикувано Декември 19, 20178 гд Tова са ми настройките за Spotify: Така изглежда програмата: Но сега пробвах да слушам малко аудио и явно вече са запушили тази дупка, защото между песните получавам аудио реклами.
Публикувано Декември 23, 20178 гд Здравейте, Освен LittleSnitch ползвам и Epic Privacy Browser. Доволен съм от крайния резултат. линк
Публикувано Декември 24, 20178 гд Е, то това е новата мода са събиране на данни. "Прайвъси" през техен впн и после шиткане на масивите на плащащите за такива данни. Било служби, било рекламни агенции. Понятието "кромиум" и "прайвъси" са силно взаимноизключващи се термини. Истинската схема е снич-ката със списъка на Калата горе. Или филтриращ по днс в рутера списък
Публикувано Декември 24, 20178 гд преди 1 час, Alxx® написа: Истинската схема е снич-ката със списъка на Калата горе. Може би трябваше да обърнеш внимание, че ползвам LittleSnitch и мнението ми не противоречи на това на kal1ch. За останалата част от коментара няма да спамим. Всеки има право на мнение.
Публикувано Декември 26, 20178 гд Може би СЪМ обърнал Коментарът ми е относно "услужливите" напоследък браузъри...
Публикувано Септември 30, 20187 гд Колеги тъй като Littesnitch все още няма кракната версия за Mojave, се принудих да сложа Hands Off, но там не мога да импортна правилата както в снича от тук http://pgl.yoyo.org/adservers/ Някакви идеи как да го направя, че ми писна от реклами и всякакви други глупости, а литъл снича беше супер.
Публикувано Октомври 15, 20187 гд То и аз нямах докато не ъпдейтнах на 10.14 Новата версия все още я няма кракната.Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 15, 20187 гд Аз с кеф си използвам LittleSnitch и MicroSnitch. Лицензирани са ми и работят безпроблемно под Муха ве. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.