Публикувано Октомври 18, 20178 гд Могат ли да се свалят торенти от замунда с нашите айфончета Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Публикувано Октомври 18, 20178 гд Автор Немога да намеря от къде да го инсталирам Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Публикувано Октомври 18, 20178 гд Ако е за филми и не е джейлнат ползвай Seedr, дава ти 3-4ГБ слагаш си магнет линка, тегли и си плейваш филма на пада/телефона.
Публикувано Октомври 18, 20178 гд Автор В апстор има ли го това приложениеEnviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Публикувано Октомври 18, 20178 гд https://www.seedr.cc/ Редактирано Октомври 18, 20178 гд от profusion
Публикувано Октомври 19, 20178 гд След като свали филма, не виждам опция да го сваля на дивайса. Линковете не работят със сафарито на таблета. През PC става, но не това е въпроса. Дори не ми дава да изтрия сваленото. Как го решавате проблема с този сайт?Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Публикувано Октомври 20, 20178 гд Ясно, мерси. Със субувете е сложно така, а и не можеш да изтриеш сваленото за да качиш друг. Трябва да оптимизират сайта за работа с ios. Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Публикувано Октомври 20, 20178 гд На сайта има бутон със стрелка надолу и от там избираш copy download link и примерно го отваряш с VLC или infuse или някоя друга програма.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 20, 20178 гд При мен 11.1 бета 3 не иска. Виждам стрелката но като я натисна направо тръгва да плейва.Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Публикувано Октомври 20, 20178 гд Явно е от бета-та, аз съм на 11.0.3 и работи. Пробвай с друг Browser.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате