Публикувано Януари 31, 20188 гд Може ли да ми разясните ,приложението иска някакъв код когато се стартира на телефона.При натискане на някой он бутоните на Арр ме прехвърля в под меню и пак и пак докато накрая иска кода...Трябва да се заплати ли някакви пари за да проработи? Пуснах заявка за език по-горе в темата преди 5-6 дни ,но няма отговор.Разяснете ми моля.
Публикувано Февруари 17, 20188 гд Автор на 11/21/2017 at 15:17, chayanne написа: При мен явно има проблем някакъв. Не ми е активен избраният език. Дори си го платих, но пак същата работа. Активно е само демото. mishelmishev@gmail.com Sent from my iPhone using Tapatalk Здравей, Прати ми на лично мейла с който си се регистрирал, да проверим. Принципно Епъл имат защита на батерията и когато телефона заспи спира да сваля думите. Пакетът е около 150 МВ за всички думи от език и се сваля в бекграунд режим на телефона, което означава, че приложението трябва да е пуснато, дори и минимизирано, ще сваля, но и телефона не трябва да заспива, ако искаш свалянето да стане на един път. Другия вариант е, пускаш приложението и си ползваш нормално телефона. Докато си джъткаш по други приложения, ще се свалят и думите.
Публикувано Февруари 17, 20188 гд Автор на 1/28/2018 at 22:49, baronbg написа: Не бях го пускал отдавна. Сега го пуснах и замръзна. Направо си блокира и нищо неможех да натисна по него. Изтрий го и го дръпни наново. Като се логнеш а акаунта си, всичко добавено ще е налично.
Публикувано Февруари 17, 20188 гд Автор на 2/1/2018 at 2:21, mementovivae написа: След последния ъпдейт спря да работи при мен! Infinity Имаше една грешна версия, даже и ние се чудим как мина одобрение, след като не работеше. На следващия ден качихме нова и сега всичко е наред. Най-добре изтрий и тегли наново.
Публикувано Февруари 17, 20188 гд Автор на 1/31/2018 at 10:57, skpavlov написа: Английски skpavlov@me.com Благодаря Няма потребител с този мейл. На останалите съм отключил езиците които са искали. Разлогнете се и се логнете наново, за да се добави езика.
Публикувано Февруари 17, 20188 гд Автор на 1/31/2018 at 10:50, venelin111111 написа: Може ли да ми разясните ,приложението иска някакъв код когато се стартира на телефона.При натискане на някой он бутоните на Арр ме прехвърля в под меню и пак и пак докато накрая иска кода...Трябва да се заплати ли някакви пари за да проработи? Пуснах заявка за език по-горе в темата преди 5-6 дни ,но няма отговор.Разяснете ми моля. Нямам никаква идея за какъв код ми пишете. Езикът е добавен към профила Ви. Пиши на лично какви проблеми имаш и ще ги оправим. Даже ако имаш фейс, по-добре пиши направо на страницата, че там реагирам веднага. Страницата е Worddio. Тук проверявам веднъж на седмица две.
Публикувано Февруари 19, 20188 гд на 17.02.2018 г. at 18:17, imanev написа: Няма потребител с този мейл. На останалите съм отключил езиците които са искали. Разлогнете се и се логнете наново, за да се добави езика. С този емайл съм регистриран в този форум.
Публикувано Февруари 19, 20188 гд Автор преди 20 минути, skpavlov написа: С този емайл съм регистриран в този форум. Е няма как да ти добавя език към профила, ако не си се регистрирал
Публикувано Февруари 19, 20188 гд Автор на 18.02.2018 г. at 0:00, pepo1919 написа: Английски: pepo1919@gmail.com Успех! Готово
Публикувано Февруари 19, 20188 гд Автор преди 18 часа, mementovivae написа: Не иска да работи при мен! Всичко е неактивно. Infinity За да се активират групите за учене, трябва да се свалят. Приложението сваля в бекграунд режим и трябва да е пуснато и телефона да не заспива. Може да ползвате и други приложения, докато се свалят групите с думи. Ако има някакъв проблем с прекъсване на свалянето, изтеглете приложението отново и влезте със същия профил, за да се стартира свалянето наново.
Публикувано Февруари 19, 20188 гд преди 25 минути, imanev написа: Е няма как да ти добавя език към профила, ако не си се регистрирал Готово.
Публикувано Февруари 19, 20188 гд Поздравления и от мен!И аз бих искал да уча втори език, нпр испански. dianvasilev70@gmail.comSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 24, 20188 гд Само секцията с тестовете е активна при мен! И горе покрай грозната лента на “X”-а и часовника, доста трудно работят бутоните за връщане в предходно и основно меню.Поздрави!Infinity
Публикувано Март 27, 20188 гд Автор @dianvasilev70 - добавен е испанския :-) @mementovivae - ще добавим и нов дизайн за Х-а :-) - изгледай видеото How to да разбереш как се работи с аппа - има хо в менюто (видеото) Редактирано Март 27, 20188 гд от imanev
Публикувано Март 27, 20188 гд Ако може да добавите английски език за мен Благодаря предварително. akademika78@gmail.comSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 2, 20188 гд Автор Ако може да добавите английски език за мен Благодаря предварително. akademika78@gmail.comSent from my iPhone using Tapatalk Готово Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Публикувано Октомври 20, 20187 гд Ако може да добавите английски език и за мен - bucanero@mail.bg Успех с приложението и благодаря. Редактирано Октомври 20, 20187 гд от Bucanero грешка
Публикувано Октомври 20, 20187 гд Ако може да добавите английски език и за мен - petarvasilev63@gmail.com Успех с приложениетo! Благодаря предварително!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.